Πώς να κάνετε το σπέρμα παχύ – Εκσπερμάτωση περισσότερο και παχύτερο σπέρμα Φυσικά

Λοιπόν, στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να κάνετε το σπέρμα σας πιο παχύ. Δεν μπορείτε καν να το δείτε με γυμνό μάτι. Αλλά ναι, είναι δυνατόν να κάνετε το σπέρμα σας πιο παχύρρευστο. Οι περισσότεροι άνδρες αναφέρονται στην πραγματικότητα στο πάχος του σπέρματός τους όταν μιλούν για το να κάνουν το σπέρμα τους παχύτερο.

  1. Αύξηση του όγκου του σπέρματος
  2. Παχύτερο σπέρμα
  3. Τρόποι για να αυξήσετε το σπέρμα
  4. Άσκηση Kegel
  5. Semenax κριτική
  6. Καλύτερα χάπια σπέρματος
  7. Semenax Κριτικές χρηστών

Θέλετε να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματός σας

Η αύξηση του όγκου του σπέρματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τη γονιμότητα και την οργασμική σας απόλαυση. Και όχι μόνο αυτό, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εντυπωσιάσετε και τη γυναίκα σας. Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι το περισσότερο σπέρμα είναι αηδιαστικό ή βρώμικο, αλλά κατά βάθος θεωρούν ότι το περισσότερο σπέρμα είναι ένα σύμβολο της ανδρικής σας σεξουαλικής ανδρείας.

Ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνδρες επιθυμούν μεγαλύτερο φορτίο εκσπερμάτισης είναι επειδή μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της απόλαυσης πολλαπλάσια κατά την εκσπερμάτιση. Η λογική εδώ είναι πολύ απλή..

Το σώμα σας κάνει ισχυρότερες συσπάσεις για να αποβάλει αυτό το πλεονάζον υγρό και αυτές οι συσπάσεις βοηθούν στην πολλαπλή απόλαυση. Πάνω απ’ όλα, δεν είναι κακό να προσπαθείτε να αυξήσετε την παραγωγή σπέρματος.

Πώς να κάνετε παχύτερο σπέρμα

Το σπέρμα σας είναι ένας σαφής δείκτης της σεξουαλικής ή μάλλον της αναπαραγωγικής σας υγείας. Όπως όλα τα άλλα σωματικά υγρά και εκκρίσεις, έτσι και το σπέρμα σας επηρεάζεται από τη διατροφή σας. Το παχύ σπέρμα είναι πάντα καλύτερο όσον αφορά τη γονιμότητα και τον ανδρισμό σε σύγκριση με το λεπτό ή υδαρές σπέρμα. Εδώ είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν έναν μεγαλύτερο όγκο παχύτερου σπέρματος οπτικά διεγερτικό. Έχουν την τάση να μετρούν τον ανδρισμό και τη σεξουαλική σας ανδρεία με τον όγκο και τη συνοχή της εκσπερμάτωσης.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τη μυϊκή ανάπτυξη με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Bulking Stack, να γιατί:

Είναι ένα μοναδικό προϊόν για τους bodybuilders. Ο συνδυασμός φυσικών και ασφαλών, αλλά απίστευτα αποτελεσματικών συστατικών αυξάνει τη μυϊκή σας ανάπτυξη μέχρι το απόλυτο επίπεδο. Θα σας χαρίσει σκληροπυρηνική μυϊκή μάζα, ανώτερη δύναμη και γρήγορο χρόνο αποκατάστασης.

Τέσσερα best-selling, ισχυρά προϊόντα διόγκωσης συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το βέλτιστο αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σας για να χτίσετε γρήγορα μυς.

Ωρα να μαζέψεις κιλά. Γρήγορα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση
  • Οργανικά και ασφαλή συστατικά;
  • Αποδεδειγμένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα
  • Επιβεβαιωμένη από χιλιάδες bodybuilders;
  • Δεν υπάρχει απώλεια κερδών μετά το τέλος του κύκλου;
  • Δεν χρειάζεται PCT;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk bulking stack

Καλύτερο για:
– Γρήγορη μυϊκή αύξηση
– Αύξηση της δύναμης
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Απογύμνωση του σωματικού λίπους
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bulking Stack

Διατροφή

Αν θέλετε να κάνετε το σπέρμα σας πιο παχύ, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε αρκετά από όλα τα μέταλλα και τις βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα σας για να παράγει υγιές σπέρμα. Ο ψευδάργυρος, το μαγνήσιο και το σελήνιο είναι μερικά από τα πιο σημαντικά μέταλλα που χρειάζεται το σώμα σας για να παράγει πιο υγιές και παχύρρευστο σπέρμα. Ακολουθούν ορισμένες πηγές τροφίμων για καθένα από αυτά τα μέταλλα:

  • ψευδάργυρος – αρνί, μοσχάρι, πουλερικά, στρείδια, ξηροί καρποί (κάσιους), καβούρια, αστακός, ρεβίθια, πλιγούρι βρώμης κ.λπ.
  • μαγνήσιο – σπανάκι, κολοκυθόσποροι, γιαούρτι, αμύγδαλα, μαύρα φασόλια, αβοκάντο, σύκα, μαύρη σοκολάτα, μπανάνα
  • σελήνιο – καρύδια Βραζιλίας, ψάρια, ψωμί ολικής άλεσης, ηλιόσποροι, μοσχάρι, αρνί, κοτόπουλο και γαλοπούλα, μανιτάρια κ.λπ.

Εκτός από αυτό, πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να συμπεριλάβετε το σέλινο στη διατροφή σας. Το ωμό σέλινο υποτίθεται ότι είναι εξαιρετικό γιατην αύξηση του όγκου του σπέρματος. Όχι μόνο αυτό, τυχαίνει να είναι μια μεγάλη πηγή ορμόνηςανδροστερόνηςπου βοηθά το σώμα σας να απελευθερώσει φερομόνες, ώστε η γυναίκα σας να μην είναι σε θέση να σας αντισταθεί.

Ποιος άνδρας δεν θα το ήθελε αυτό!

Νερό

Αν σας ενδιαφέρει να παράγετε και να εκσπερματώνετε περισσότερο σπέρμα, είναι σημαντικό να πίνετε περισσότερο νερό. Κρατήστε το σώμα σας καλά ενυδατωμένο. Η αφυδάτωση μπορεί να οδηγήσει σε φτωχό όγκο σπέρματος. Ο χυμός ανανά είναι ένα άλλο εξαιρετικό ρόφημα που αποδεδειγμένα ενισχύει την παραγωγή σπέρματος και πολλοί άνδρες εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά του. Συμπεριλάβετε τον στη διατροφή σας. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

Παράλληλα, αποφύγετε τα ποτά με καφεΐνη μέσα τους για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να οδηγήσουν σε αφυδάτωση.

Ασκηθείτε τακτικά

Η τακτική γυμναστική είναι ιδανική για την ενίσχυση της τεστοστερόνης – της ορμόνης που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή σπέρματος και σπέρματος στο σώμα σας. Οι ασκήσεις που περιλαμβάνουν μια ομάδα μυών είναι εξαιρετικές για την ενίσχυση της τεστοστερόνης. Οι πιέσεις και τα pull ups είναι τα καλύτερα παραδείγματα αυτών των ασκήσεων. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τα squats όταν πρόκειται για ασκήσεις ενίσχυσης της τεστοστερόνης.

Επιπλέον, οι ασκήσεις για το κάτω μέρος του σώματος βοηθούν στην αύξηση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα. Αυτή η αυξημένη παροχή οξυγονωμένου αίματος φέρνει μαζί της μια πλούσια παροχή μετάλλων, βιταμινών και άλλων μετάλλων που χρειάζονται οι όρχεις σας για να παράγουν σπέρμα.

Δοκιμάστε το Semenax

Εκτός από τα παραπάνω, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα φυσικό ενισχυτικό σπέρματος, όπως το Semenax. Είναι ένα από τα λίγα χάπια ενίσχυσης σπέρματος που όχι μόνο βοηθά στην αύξηση του όγκου του σπέρματος κατά το εντυπωσιακό ποσοστό του 500%, αλλά σας βοηθά επίσης να παράγετε πιο παχύ σπέρμα. Είναι σχεδιασμένο με μερικά από τα καλύτερα βότανα, μέταλλα και φυσικά συστατικά που όχι μόνο αυξάνουν το πάχος και τον όγκο του σπέρματος, αλλά σας βοηθούν επίσης να αποκτήσετε πιο σκληρές, ισχυρότερες και άμεσες στύσεις.

Όχι μόνο αυτό, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εκτοξεύσετε σπέρμα με μεγαλύτερη δύναμη, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ισχυρούς, πολλαπλούς και συγκλονιστικούς οργασμούς.

Για καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να το έχετε για τουλάχιστον 6-12 μήνες. Δεδομένου ότι πρόκειται για συμπλήρωμα διατροφής, χρειάζεται χρόνος για να δημιουργηθούν τα αποθέματα του σώματός σας. Ωστόσο, δεν υπάρχουν παρενέργειες. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι κριτικές των χρηστών είναι απλά εξαιρετικές.

Top 7 τρόποι για να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος με φυσικό τρόπο

Το να περάσει μεγαλύτερη ποσότητα εκσπερμάτισης από το πέος κατά τη διάρκεια ενός οργασμού μπορεί να παρατείνει την συνουσία (εμπειρία οργασμού), την αίσθηση άντλησης ενός οργασμού, του σπέρματος και των υγρών εκσπερμάτισης που ωθούνται έξω μέσω των εκσπερματιστικών αγωγών.

Συνεπώς, στόχος σας θα πρέπει να είναι να προσπαθήσετε να ενισχύσετε την παραγωγή σπέρματος. Τώρα, αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Για την ακρίβεια, μερικές μικρές αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ στο να πολλαπλασιάσετε την παραγωγή σπέρματος πολλαπλάσια. Μερικοί από αυτούς τους τρόπους παρατίθενται παρακάτω:

Διατροφικές αλλαγές

Όλες οι εκκρίσεις του σώματός σας εξαρτώνται από τη διατροφή σας και αυτό δεν διαφέρει όταν πρόκειται για το σπέρμα σας. Το σπέρμα σας αποτελείται από έναν συνδυασμό διαφόρων πρωτεϊνών, βιταμινών, μετάλλων και σωματικών υγρών. Ορισμένες τροφές όπως τα στρείδια, οι κολοκύθες και οι ηλιόσποροιείναι αποδεδειγμένο ότι ενισχύουν την παραγωγή σπέρματος στους άνδρες. Όχι μόνο αυξάνει την παραγωγή σπέρματος αλλά περιέχει επίσης την ανδρική ορμόνη ανδροστερόνη. Όταν καταναλώνεται ωμή, αυτή η ανδροστερόνη συμβάλλει στην ενίσχυση της έκκρισης φερομονών που σας κάνει πιο ελκυστικούς και ακαταμάχητους στη γυναίκα σας.

Μια άλλη εξαιρετική τροφή είναι το πράσινο κριθάρι, το οποίο είναι ένας νεαρός βλαστός του φυτού κριθάρι. Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της παραγωγής σπέρματος στο σώμα σας.

Τροφές πλούσιες σε ψευδάργυροείναι επίσης απαραίτητο αν θέλετε να ενισχύσετε την παραγωγή του σπερματικού σας υγρού. Τέτοιες τροφές είναι εξαιρετικές για την ενίσχυση της τεστοστερόνης, η οποία είναι η ορμόνη που ελέγχει την παραγωγή σπέρματος στο σώμα σας εκτός από τη ρύθμιση της λίμπιντο και της σκληρότητας της στύσης σας. Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι το 70% του ψευδαργύρου στο σώμα σας είναι στην πραγματικότητα παρόν στο σπέρμα σας. Έτσι, τον χάνετε κάθε φορά που εκσπερματώνετε. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να τον αναπληρώνετε με τρόφιμα που είναι πλούσια σε αυτό το μέταλλο.

Τρόφιμα που είναι άφθονα πλούσια σε ψευδάργυρο περιλαμβάνουντο μοσχάρι, το αρνί, τα στρείδια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το φύτρο σιταριού, το σπανάκι, τους σπόρους κολοκύθας και κολοκύθας, τους ξηρούς καρπούς (κάσιους), τα πουλερικά. μανιτάριασυνέχεια.,

Συμπεριλάβετε EFA στη διατροφή σας και να έχετε άφθονο νερό

Ακόμα ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι να αυξήσετε την πρόσληψη των απαραίτητων λιπαρών οξέων. Όλα τα αναβολικά στεροειδή, συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης, παράγονται με χοληστερόλη και αυτά τα λίπη είναι μια μεγάλη πηγή αύξησης της καλής χοληστερόλης στο σώμα σας. Ενισχύοντας την τεστοστερόνη τέτοια λιπαρά μπορούν να σας βοηθήσουν να παράγετε περισσότερο σπέρμα. οι ελιές, το ελαιόλαδο, ο σολομός, οι σαρδέλες κ.λπ. είναι μερικές μεγάλες πηγές τέτοιων λιπαρών που πρέπει να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας.

Παράλληλα, είναι σημαντικό να διατηρείτε το σώμα σας καλά ενυδατωμένο. Σχεδόν το 70% του σώματός σας αποτελείται από νερό και η έλλειψή του μπορεί να επηρεάσει όλες τις εκκρίσεις του σώματός σας, συμπεριλαμβανομένου του σπέρματος. Πρέπει να πίνετε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας για να εξασφαλίσετε αυξημένο όγκο σπέρματος. Ο κανόνας του αντίχειρα είναι ότι δεν πρέπει να περιμένετε μέχρι να νιώσετε δίψα. πίνετε τουλάχιστον 8-10 γεμάτα ποτήρια νερού την ημέρα και προσπαθήστε να το συμπληρώσετε με χυμό ανανά, ο οποίος και πάλι είναι αποδεδειγμένα ενισχυτικό του σπέρματος.

Αποφύγετε το σεξ για λίγες ημέρες

Το σώμα σας μπορεί να παράγει μόνο τόση ποσότητα σπέρματος και χρειάζεται χρόνο για να αναπληρώσει τα αποθέματά του. Καθώς μεγαλώνετε, το σώμα σας χρειάζεται όλο και περισσότερο χρόνο για να είναι σε θέση να παράγει έναν καθορισμένο όγκο σπέρματος, καθώς τα επίπεδα τεστοστερόνης σας αρχίζουν να μειώνονται. Δώστε στο σώμα σας μια μικρή ανάπαυση μεταξύ δύο εκσπερματώσεων. Έχοντας ένα διάλειμμα 2-3 ημερών μεταξύ δύο σεξουαλικών συνεδριών μπορεί να κάνει το κόλπο.

Πείτε όχι στο κάπνισμα

Ο καπνός και η υγεία και ο όγκος του σπέρματός σας δεν είναι πραγματικά ζελέ μαζί. Τα τσιγάρα δεν αποτελούνται μόνο από καπνό αλλά και πολλές άλλες τοξίνες που μπορούν να μειώσουν τη ροή του αίματος στους όρχεις. Η μειωμένη ροή αίματος σημαίνει δραστική περικοπή των βασικών μετάλλων και θρεπτικών συστατικών που χρειάζονται οι όρχεις σας για να παράγουν τεστοστερόνη και σπέρμα. Το αποτέλεσμα είναι ο χαμηλός όγκος σπέρματος. Έτσι, την επόμενη φορά που θα ανάψετε ένα τσιγάρο, να θυμάστε ότι αυτό θα βλάψει τα αρχίδια σας σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο πράγμα.

Γυμναστείτε τακτικά

Μια τακτική προπόνηση στο γυμναστήριο είναι ιδανική για την ενίσχυση της τεστοστερόνης – της ορμόνης που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή σπέρματος και σπέρματος στο σώμα σας. Οι ασκήσεις που περιλαμβάνουν μια ομάδα μυών είναι εξαιρετικές για την ενίσχυση της τεστοστερόνης. Οι πιέσεις και τα pull ups είναι τα καλύτερα παραδείγματα αυτών των ασκήσεων. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τα squats όταν πρόκειται για ασκήσεις ενίσχυσης της τεστοστερόνης.

Επιπλέον, οι ασκήσεις για το κάτω μέρος του σώματος βοηθούν στην αύξηση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα. Αυτή η αυξημένη παροχή οξυγονωμένου αίματος φέρνει μαζί της μια πλούσια παροχή μετάλλων, βιταμινών και άλλων μετάλλων που χρειάζονται οι όρχεις σας για να παράγουν σπέρμα.

Μην παίρνετε άγχος

Το άγχος είναι ένας σημαντικός συναισθηματικός παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει χάος σε όλες τις ικανότητες και το σύστημα του σώματός σας. Δεν είναι διαφορετικό όταν πρόκειται για το αναπαραγωγικό σας σύστημα. Το στρες μπορεί να αυξήσει την ορμόνη κορτιζόλη στην κυκλοφορία του αίματος, η οποία αναστέλλει την παραγωγή τεστοστερόνης. Η πτώση των επιπέδων τεστοστερόνης σας οδηγεί σε κατακόρυφη πτώση του όγκου του σπέρματος και του αριθμού των σπερματοζωαρίων. Όχι μόνο αυτό, μπορεί επίσης να σκοτώσει τη σεξουαλική σας όρεξη και να οδηγήσει επίσης σε στυτικές δυσκολίες. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να νικήσετε το άγχος είναι η γιόγκα. Ορισμένες άλλες μέθοδοι περιλαμβάνουν ασκήσεις βαθιάς αναπνοής, tai chi κ.λπ. Η άσκηση είναι επίσης ένας πολύ καλός αγχολυτικός παράγοντας.

Φυσικά ή φυτικά συμπληρώματα

Τέλος, είναι μια πολύ καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα φυσικό ή φυτικό ενισχυτικό σπέρματος. Καθίσταται σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο, επειδή ο τρόπος ζωής σας δεν σας επιτρέπει να τηρείτε μια διατροφή που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην ενίσχυση της παραγωγής σπέρματος. Τα χάπια και τα συμπληρώματα σπέρματος έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή στους άνδρες που αναζητούν σεξουαλική ενίσχυση.

Μην το κάνετε

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να παράγετε μεγαλύτερα φορτία παχύτερου σπέρματος:

  • Μην καπνίζετε
  • Μην πίνετε αλκοόλ
  • Μην αγχώνεστε – απλά χαλαρώστε και μειώστε το άγχος
  • Μην υπερπροπονείστε – περιορίστε την προπόνησή σας σε 45-60 λεπτά ανά συνεδρία, πάνω από αυτό αυξάνει το στρες και μειώνει την τεστοστερόνη
  • Μην κάνετε ζεστό μπάνιο ή σάουνα – κρατήστε τα μπαλάκια σας δροσερά
  • Μην κρατάτε το φορητό σας υπολογιστή στην αγκαλιά σας – αποφύγετε την υπερθέρμανση των όρχεων σας

Πώς να κάνετε ένα Kegel


Προσπαθήστε να σταματήσετε τα ούρα στη μέση του ρεύματος. Ο μυς που χρησιμοποιείτε για να το κάνετε αυτό ονομάζεται μυς PC. Μόλις εντοπίσετε αυτόν τον μυ, σφίξτε τον σφιχτά για 3 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ξεκουραστείτε για άλλα 3 δευτερόλεπτα πριν τον σφίξετε ξανά. Ξεκινήστε κάνοντας 10-15 επαναλήψεις και αυξήστε σταδιακά τη συχνότητα καθώς και τη διάρκεια της συμπίεσης στα 10 δευτερόλεπτα ανά επανάληψη.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες θα είστε σε θέση να διαπιστώσετε μια τεράστια διαφορά στη δύναμη του μυός PC σας. Ένας ισχυρότερος μυς PC μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να καθυστερήσετε και να ελέγξετε τις εκσπερματώσεις σας. Για την ακρίβεια, συμβαίνει να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ελέγξετε την πρόωρη εκσπερμάτιση.

Θέλετε να εκσπερματώσετε 5 φορές περισσότερο σπέρμα

Το Semenax είναι μια ισχυρή φυσική φόρμουλα που θα σας βοηθήσει να παράγετε έως και 500% περισσότερο & παχύτερο σπέρμα, να ενισχύσετε τη λίμπιντο και να εξασφαλίσετε βραχώδη στύση με μηδενικές παρενέργειες!

Semenax:

  • είναι ένας φυσικός ενισχυτής σπέρματος
  • μπορεί να σας βοηθήσει να παράγετε έως και 500% περισσότερο σπέρμα σε λίγους μόνο μήνες
  • βοηθά στην παραγωγή παχύτερου σπέρματος
  • αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης με φυσικό τρόπο
  • σας βοηθά να αποκτήσετε μεγαλύτερες, παχύτερες και μεγαλύτερες στύσεις
  • αυξάνει τη λίμπιντο
  • να βελτιώσετε τη δύναμη παραμονής
  • σας βοηθούν να απολαμβάνετε έντονους και ισχυρούς οργασμούς
  • δεν έχουν παρενέργειες
  • έχουν πάρει φοβερές κριτικές χρηστών
  • έρχονται με πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Τι κάνει το Semenax τα καλύτερα χάπια σπέρματος – Πώς λειτουργούν

Το Semenax δεν είναι μια νέα μάρκα χαπιών βελτίωσης σπέρματος. Υπάρχουν εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία και η δημοτικότητά τους φαίνεται να αυξάνεται με κάθε μέρα που περνάει. Αυτά τα χάπια είναι ένα πλήρες πακέτο σεξουαλικής ενίσχυσης για τους άνδρες που θέλουν να πάρουν ώθηση στην κρεβατοκάμαρα.

Αυτά τα χάπια είναι κατασκευασμένα με φυτικά εκχυλίσματα, μέταλλα και αμινοξέα που όχι μόνο ενισχύουν τον όγκο του σπέρματός σας, αλλά σας βοηθούν επίσης να αποκτήσετε μια λυσσαλέα λίμπιντο, στύση από βράχο και δύναμη να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι, ώστε να μπορείτε να ευχαριστήσετε τη γυναίκα σας εύκολα χωρίς να φοβάστε οποιουδήποτε είδους επιβλαβείς παρενέργειες.

Το Semenax αποτελείται από όλα τα φυσικά αλλά εξαιρετικά ισχυρά βότανα που έχουν χρησιμοποιηθεί στην Κίνα και σε άλλες χώρες για την ενίσχυση της σεξουαλικής ισχύος στους άνδρες εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το Semenax παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργαστήριο cGMP στις ΗΠΑ και συνιστάται επίσης από γιατρούς και ιατρούς.

Κριτικές χρηστών / Πλεονεκτήματα / Μειονεκτήματα / Καλύτερες προσφορές

Το Semenax έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές χρηστών. Ορισμένες από αυτές τις κριτικές χρηστών παρατίθενται παρακάτω:

Τα κέρδη και οι βελτιώσεις ήταν “τεράστια”! Κάθε φορά που εκσπερματώνω διαρκεί για αιώνες. Η φίλη μου δεν μπορούσε να πιστέψει για πόσο καιρό μπορώ να τελειώσω. Κατά συνέπεια, ο όγκος του σπέρματός μου αυξήθηκε δραστικά. Μου είπαν ότι “πυροβόλησα σαν ελέφαντας” Επιπλέον, παράγω αυτό το φορτίο κυριολεκτικά σε καθημερινή βάση. Αξίζει τα χρήματα, Μεγάλη βελτίωση στη σεξουαλική μου ζωή!

Michael Cheung

Έχω χρησιμοποιήσει το Semenax εδώ και αρκετούς μήνες και φαίνεται να έχει βελτιώσει την ποσότητα της εκσπερμάτισης. Το κορίτσι μου απολαμβάνει ένα βαρύ φορτίο και ένιωθα κάπως αμήχανα που δεν μπορούσα να παραδώσω περισσότερα. Τα χάπια σας βοηθούν πράγματι. Πολλές ευχαριστίες!

Tim Tegge

Πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα, είμαι 49 ετών και συχνά ενεργός με τη φίλη μου. Είναι ωραίο να ξέρω ότι στην ηλικία μου μπορώ ακόμα να υπολογίζω ότι έχω ένα ωραίο φορτίο.

Anthony Winters

Αποκτήστε αποτελέσματα όπως αυτά με το Semenax ΤΩΡΑ!

Πλεονεκτήματα:

  • Δεν απαιτείται ιατρική συνταγή
  • κατασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργαστήριο cGMP στις ΗΠΑ
  • αποστέλλεται διακριτικά στο κατώφλι σας
  • χιλιάδες ικανοποιημένοι χρήστες
  • εξαιρετικές κριτικές χρηστών
  • πωλούν καλά για περισσότερο από μια δεκαετία τώρα
  • δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες
  • 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 67 ημέρες
  • καλή υποστήριξη πελατών με αριθμό τηλεφώνου 24/7
  • μεγάλη τιμολόγηση με τεράστια έκπτωση σε προσφορές multibuy

Μειονεκτήματα:

Semenax έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές και δεν έχουν παρενέργειες. Όχι μόνο σας κάνουν να παράγετε 5 φορές περισσότερο σπέρμα, αλλά σας βοηθούν επίσης να ξεπεράσετε την ED και την πρόωρη εκσπερμάτιση. Ακόμη και μετά από αναζήτηση για κάποιο χρονικό διάστημα, δεν μπόρεσα να βρω αρνητικές κριτικές σχετικά με αυτό.

Τιμή και καλύτερες προσφορές:

Αν και μπορείτε να αγοράσετε μια προμήθεια ενός μήνα για 59,95 δολάρια, θα σας συνιστούσα να το δοκιμάσετε για τουλάχιστον 4-6 μήνες για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Όχι μόνο αυτό, όταν το αγοράζετε για 6 ή 12 μήνες, έχετε επίσης μια μεγάλη έκπτωση. Μερικές από τις καλύτερες προσφορές παρατίθενται παρακάτω:

  • Αγοράστε το πακέτο 12 μηνών για μόλις 399,95 δολάρια. Αυτό το πακέτο σας βοηθά να εξοικονομήσετε ένα τεράστιο ποσό των 319 δολαρίων Είναι εξαιρετικά δημοφιλές και μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα.
  • ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – Αγοράστε πακέτο 6 μηνών για μόλις $289,95και σας βοηθά να εξοικονομήσετε ένα τεράστιο ποσό $70. Αυτό το πακέτο είναι το πιο δημοφιλές.
  • Αγοράστε προμήθεια 3 μηνών για μόλις $154,95 και εξοικονομήστε $25

Τα πακέτα 12 και 6 μηνών συνοδεύονται από ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ στις ΗΠΑ και πολλά άλλα μπόνους.

Το Semenax έρχεται με πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 6o ημέρες, ώστε η αγορά σας να είναι απολύτως ακίνδυνη!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

5 τροφές και συμπληρώματα για να βελτιώσετε τη σεξουαλική ζωή ενός bodybuilder

Εισαγωγή στη σεξουαλική ζωή των bodybuilders

Αν και πολλοί από αυτούς δεν θα το παραδεχόντουσαν ποτέ, δυστυχώς, πολλοί bodybuilders τείνουν να υποφέρουν από διάφορες διαταραχές της σεξουαλικής υγείας, αν τυχαίνει να έχουν χρησιμοποιήσει αναβολικά στεροειδή, ενώσεις ή διάφορες άλλες εξαιρετικά ισχυρές και ισχυρές ορμόνες για να τους βοηθήσουν να χτίσουν μυς και να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Επομένως, τα συμπληρώματα σεξουαλικής ζωής των bodybuilders γίνονται όλο και πιο δημοφιλή κάθε μέρα που περνάει, και όταν βλέπετε τα αποτελέσματα που είναι σε θέση να προσφέρουν, είναι πολύ εύκολο να καταλάβετε και το γιατί.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα συμπληρώματα που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής ενός bodybuilder, καθώς υπάρχουν επίσης μια σειρά από φυσικά τρόφιμα, ποτά και φυτικά συστατικά που μπορούν να καταναλώσουν, τα οποία έχουν αποδειχθεί ξανά και ξανά ότι αυξάνουν δραματικά τη λίμπιντο καθώς και τη σεξουαλική υγεία και λειτουργία, ειδικά εάν όλα τα παραπάνω έχουν προηγουμένως υποστεί βλάβη λόγω κακής χρήσης/υπερκατανάλωσης αναβολικών στεροειδών και ορμονών. Εδώ θα εξετάσουμε μια λίστα με τις καλύτερες τροφές και συμπληρώματα που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη σεξουαλική ζωή ενός bodybuilder χωρίς να χρειαστεί να σπάσει την τράπεζα ή να υποβληθεί σε ιατρικές διαδικασίες/θεραπείες στη διαδικασία. Έτσι, χωρίς περαιτέρω δισταγμό, ας ξεκινήσουμε.

Φράουλες

Πρώτα στη λίστα μας έχουμε το υπέροχα γλυκό φρούτο που είναι γνωστό ως φράουλα. Οι φράουλες είναι ιδανικές για τη σεξουαλική υγεία και λειτουργία επειδή περιέχουν φυσικές ενώσεις που αποδεδειγμένα βοηθούν στην ενίσχυση της κυκλοφορίας στο σώμα. Αυτό είναι ευεργετικό επειδή η αυξημένη κυκλοφορία οδηγεί σε αύξηση όχι μόνο της λίμπιντο αλλά και σε βελτίωση του μεγέθους και της δύναμης της στύσης.

Όπως μπορεί να γνωρίζετε ή να μην γνωρίζετε, μόλις ένας άνδρας διεγερθεί, το αίμα σπεύδει στον στυτικό ιστό στα γεννητικά όργανα, γεγονός που οδηγεί στη συνέχεια σε στύση. Καθώς οι φράουλες αυξάνουν και βελτιώνουν την κυκλοφορία, επιτρέπουν σε περισσότερο αίμα να σπεύσει στον στυτικό ιστό, πράγμα που σημαίνει μια πιο έντονη στύση ως αποτέλεσμα. Οι φράουλες είναι επίσης πλούσιες σε βιταμίνη C, η οποία όχι μόνο αυξάνει το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά και ενισχύει φυσικά τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση και την ενίσχυση της σεξουαλικής ζωής των bodybuilders γονιμότητας.

Αμύγδαλα

Οι ξηροί καρποί αμυγδάλου είναι ένα άλλο φυσικό τρόφιμο που παρέχει πολλές διαφορετικές ιδιότητες υγείας, ειδικά όταν πρόκειται για τη σεξουαλική υγεία και λειτουργία. Αρχικά, τα αμύγδαλα είναι μια εξαιρετική πηγή του ανόργανου συστατικού ψευδάργυρος, το οποίο παίζει βασικό ρόλο στη σεξουαλική υγεία και λειτουργία με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ο κύριος λόγος για τον οποίο ο ψευδάργυρος θεωρείται τόσο ευεργετικός, ωστόσο, είναι ότι συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Η τεστοστερόνη είναι η κυρίαρχη ανδρική σεξουαλική ορμόνη που παίζει ζωτικό ρόλο στη λίμπιντο, τη γονιμότητα, τη σεξουαλική υγεία και τις επιδόσεις, καθώς και στη μυϊκή δύναμη, τη μάζα και τον ορισμό κατά τη διαδικασία. Τα αμύγδαλα περιέχουν επίσης φυσικά σελήνιο, το οποίο έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις ότι συμβάλλει στην αύξηση της φυσικής παραγωγής σπέρματος και στη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής του bodybuilder.

Συμπληρώματα ιχθυελαίου

Τα συμπληρώματα ιχθυελαίου και το μουρουνέλαιο, για παράδειγμα, είναι γεμάτα με υγιεινά λιπαρά, όπως τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα. Αυτά τα λιπαρά οξέα μας ωφελούν με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους που θα χρειαζόταν μια αιωνιότητα για να απαριθμήσουμε κάθε όφελος, οπότε αντ’ αυτού παραθέτουμε μερικά μόνο από τα κυριότερα παραδείγματα. Αρχικά, τα ωμέγα 3 συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας και της λειτουργίας του εγκεφάλου, προάγουν την υγιή όραση, ενισχύουν το μεταβολισμό, δυναμώνουν και λιπαίνουν τις αρθρώσεις και έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην ενίσχυση της σεξουαλικής υγείας και λειτουργίας, χάρη στην ικανότητά τους να βελτιώνουν τη φυσική ευαισθησία του εγκεφάλου σε μια ορμόνη γνωστή ως σεροτονίνη.

Η σεροτονίνη μας βοηθάει να αισθανόμαστε ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι, καθώς και να συγκεντρωνόμαστε και να συγκεντρωνόμαστε. Αυτό είναι ευεργετικό, διότι αν είστε αγχωμένοι, ανήσυχοι ή καταθλιπτικοί, το τελευταίο πράγμα που θα θέλετε να κάνετε είναι να εμπλακείτε σε σεξουαλική δραστηριότητα. Η σεξουαλική ζωή πολλών bodybuilders βελτιώνεται δραματικά με την προσθήκη άφθονων συμπληρωμάτων ιχθυελαίου και υγιεινών λιπαρών. Εναλλακτικά, τα φυσικά λιπαρά ψάρια, όπως το σκουμπρί, οι σαρδέλες και ο σολομός, μπορούν επίσης να σας ωφελήσουν σημαντικά.

Στρείδια

Τα στρείδια θεωρούνται φυσικό αφροδισιακό και υπάρχει πολύ καλός λόγος γι’ αυτό. Τα στρείδια έχει αποδειχθεί ότι περιέχουν πολυάριθμες βιταμίνες και μέταλλα που όχι μόνο βοηθούν στην ενίσχυση της λειτουργίας του εγκεφάλου αλλά και στην ενίσχυση της κυκλοφορίας, η οποία, όπως γνωρίζετε πλέον, συμβάλλει στη βελτίωση της λίμπιντο. Συν τοις άλλοις, όμως, είναι μια απίστευτα πλούσια πηγή ψευδαργύρου, ο οποίος συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε αύξηση της λίμπιντο, της γονιμότητας και της σεξουαλικής απόδοσης στο σύνολό της.

Tribulus Terrestris

Παρόλο που μπορεί να έχει ένα ελαφρώς ασυνήθιστο όνομα, το Tribulus Terrestris είναι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή φυτικά συστατικά σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των ατόμων που επιθυμούν να αυξήσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης τους, ειδικά εκείνων που υποφέρουν από προβλήματα σεξουαλικής υγείας λόγω χαμηλών επιπέδων ορμονών. Το Tribulus Terrestris είναι ένα φυσικό βότανο που αναπτύσσεται στον κόσμο, κυρίως στην Ανατολική Ασία.

Αυτό το βότανο έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει δραματικά τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης σε άνδρες όλων των ηλικιών, σχημάτων και μεγεθών, και είναι το κύριο συστατικό σε πολλά φυσικά συμπληρώματα ενίσχυσης της τεστοστερόνης, το οποίο, δεν αποτελεί έκπληξη πραγματικά. Αυτό το συμπλήρωμα διατίθεται σε μορφή χαπιού/κάψουλας και είναι διαθέσιμο σε διάφορες εντάσεις και δοσολογίες. Διατίθεται σε όλα τα καλά καταστήματα υγείας και συμπληρωμάτων και είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά συμπληρώματα σεξουαλικής υγείας που θα μπορούσατε ποτέ να επιθυμείτε.

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας για την απώλεια βάρους, την άπαχη μυϊκή μάζα, την ενέργεια ζωής και τους στόχους της λίμπιντο;

Τεστοστερόνη. Είναι ο νονός των ανδρικών ορμονών και η προέλευση όλων των αναβολικών στεροειδών. Testoprime είναι φτιαγμένο για τους άνδρες που θέλουν περισσότερη ενέργεια, να χτίσουν πιο γρήγορα μυς, να βελτιώσουν τη διάθεσή τους ή απλά να δουν μια ώθηση στη λίμπιντό τους, να γιατί:

Είναι φτιαγμένο με έμφαση σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τους άνδρες: να νιώθουν νέοι και γεμάτοι ενέργεια.

ΤοTestoPrime αφορά την καλύτερη ζωή σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, βελτιστοποιώντας τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 Βελτιστοποιημένος μεταβολισμός για να βοηθήσει στην αύξηση της θερμογένεσης και με τη σειρά του να βοηθήσει στην καύση του ανεπιθύμητου λίπους όπως το φλογοβόλο το βούτυρο

➤ Αυξημένη σωματική και πνευματική ενέργεια, ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε μέρα

 Ενισχυμένα κίνητρα και αντοχή που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να είστε ξανά στα 20 σας

➤ Βελτιωμένη σεξουαλική ορμή χωρίς να κουράζεστε πολύ γρήγορα

Καίει το σωματικό λίπος έως και 16%

Μειώνει το στρες έως και 71,6%

Αυξάνει το μέγεθος των μυών κατά έως 138,7%

Βελτιώνει την αντοχή έως και 92.2%

Μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια έως και 12%

Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από τη δική μας ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ χωρίς ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξετε το TestoPrime έναντι κάποιου άλλου προϊόντος;

 Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι βοηθούν στην υποστήριξη υγιών επιπέδων τεστοστερόνης. 

Όμως, πολλές φορές αυτά τα προϊόντα είναι υπερβολικά με τους ισχυρισμούς τους και δεν παρέχουν τις απαραίτητες δόσεις των σωστών συστατικών για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.  

ΤοTestoPrime είναι ειδικά σχεδιασμένο με κορυφαία, κλινικά ελεγμένα φυσικά συστατικά που έχουν συλλεχθεί από όλο τον κόσμο -πολλές φορές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες που είναι δύσκολο να φτάσετε- για να σας παρέχει τις καλύτερες πιθανότητες να συσσωρεύσετε μυς, να κάψετε ανεπιθύμητο λίπος και να βιώσετε αυξημένη λίμπιντο με φυσικό τρόπο.

Προσφέρουν επίσης την καλύτερη εγγύηση στην αγορά, όταν πολλοί άλλοι δεν προσφέρουν καν εγγύηση- γεγονός που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πραγματικά στέκονται δίπλα στο προϊόν τους.

Ξέρουμε ότι τα συστατικά του TestoPrime λειτουργούν. 

ΤοTestoPrime σας επιτρέπει να απολαύσετε τα ατελείωτα προνόμια της περισσότερης διαθέσιμης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του TestoPrime για να μάθετε περισσότερα

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here