Tuesday, May 17, 2022

Tre hurtige og nemme Bodybuilding Snacks

Hvad Bodybuilding Snacks bør være?

Bodybuilding er en utrolig fysisk krævende sport, som også kræver en mental belastning af kroppen. Folk tror, at bodybuilding blot er et spørgsmål om at gå i fitnesscenteret et par gange om ugen, løfte vægte i en time eller deromkring og måske drikke en proteinshake og spise noget kylling, før man gentager hele processen næste dag

I virkeligheden er bodybuilding imidlertid ikke blot en hobby, det er en livsstil, ja, for mange er det endda en karriere, da de spiser, sover og lever bodybuilding. Spørg enhver bodybuilder, hvad den sværeste del af deres valgte sport/profession er, og de vil fortælle dig, at det er den ernæringsmæssige side af tingene. For at opbygge/vedligeholde muskler, forbrænde fedt, give kroppen brændstof og forbedre muskelvækst og restitution skal bodybuildere opfylde deres daglige makro- (mikronæringsstof-) behov for protein, kulhydrater og fedt, hvilket kan være svært, når man jonglerer med et privat og professionelt liv ved siden af at opbygge sin krop. Hvis noget af ovenstående gælder for dig, får du her et kig på tre hurtige og nemme snacks, som er ideelle til bodybuildere.

Jordnøddesmør
Jordnøddesmør bodybuilding-snacks og kosttilskud er utroligt populære blandt vægtløftere over hele verden, og det er ikke underligt hvorfor. Jordnøddesmør bodybuilding snacks og kosttilskud er rige, cremede og fyldt med sunde fedtstoffer og protein. Mange peanutbutter bodybuilding entusiaster vil faktisk spise peanutbutter direkte ud af glasset, fordi det er så lækkert. Søg altid efter naturligt eller økologisk jordnøddesmør uden tilsatte olier, salte, sukker eller kunstige ingredienser.

Kalkun og schweizisk wrap
For bodybuildere, der er trætte af at drikke proteinshake efter proteinshake, fordi de ikke har tid til at forberede frisk mad på forhånd, er kalkun- og schweizerwraps ideelle, da de bogstaveligt talt tager få sekunder at lave, og de vil give en god procentdel af dine daglige protein- og fedtmakroer. Kalkunen er meget mager og er rig på protein samt mineraler som f.eks. jern, mens schweizerosten også indeholder protein og er en god kilde til fedt og mineraler som f.eks. calcium. Det kunne ikke være nemmere at lave dem, for du tager et stykke schweizerost eller en hvilken som helst anden ost, du har lyst til, pakker det ind i en tyk kalkunrulle og nyder det eller opbevarer det i en køleboks til senere.

Hytteost og valleprotein
Hvis det er sent om aftenen, og du får lyst til noget sødt og nemt, selvom det måske lyder mærkeligt for nogle af jer, hvis du går i gang og tager en generøs portion hytteost, tilsætter en scoop valleprotein til den (jordbær fungerer rigtig godt), og derefter blender den, indtil den er glat, har du dig selv en sød og lækker snack, der kurerer din søde tand og giver din krop en meget generøs portion protein. Hytteost er også meget langsommere at fordøje end valleprotein, så hvis du indtager det sent om aftenen, vil det have en lignende effekt som kaseinprotein, om end ikke helt så effektivt.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here