Thursday, August 18, 2022

Hvordan man bruger Primobolan Oral Steroid

PRIMOBOLAN Oral Steroid

Aktivt kemisk stof: metanolonacetat
Handelsbetegnelse:
Primobolan 5mg/pastiller

Primobolan S 25mg/pastiller

Primobolan (udgået af markedet) 50mg/pastiller

Mange odybuildere føler manglen på injicerbar Primobolan, der havde 20mg metanolonacetat, opløst i olie. Pillerne på 50mg der blev trukket tilbage fra markedet, tilbage kun dem med 5 og 25mg.

Primobolan er et anabolsk produkt, næsten rent med en meget lille androgen effekt, der har en relativt stærk anabolsk virkning, og Primobolan-piller har begrænsede handlinger, når det kommer til at øge ligehed og muskel. Når man tager pillen er der ingen hurtig stigning i vægt og heller ingen betydelig stigning af lige.

Dette er en af grundene til, at Primobolan bruges i en lang periode, fordi det fører til en langsom, men kvalitetsmæssig muskelforøgelse, som for det meste bevares efter ophør med at bruge disse piller. Den aktive daglige dosis, der bruges af atleter, er mellem 50-150mg, hvorfor pillen på 25m er mere effektiv end den på 5mg.

I det farmaceutiske prospekt af Primobolan produceret af “Shering” er det nævnt: “I tilfælde af at det ikke er ordineret anderledes, vil det blive taget som dette: 2-3mg/dag ved et kg af kroppen”, det vil sige, at ved en vægt på 50 kg vil det blive taget 4-6 piller/dag. En bodybuilder med 100 kg skal tage 200-300mg/dag. Det betyder 8-12 piller af 25mg/dag. Denne form for dosis er høj, og selv om dette eksempel viser, at det er nødvendigt med en stor dosis oral acetat.

De acetat Primobolan piller har en stor mængde af ikke-17-alfa alchilationsstof, der ødelægger leveren og dermed bliver inaktiv. Det betyder, at der i blodet kun er små mængder af det aktive princip tilbage i blodet.

Hvis det kun bruges disse spidser af en pille, vil dette føre til en stigning af lige og muskel kun for folk, der er i begyndelsen af steroidbehandling og for kvinder. Situationen ændrer sig, når Primobolan kombineres med steroider, der har en medium eller stærk androgen virkning, der ikke tilbageholder vand.

Begyndere i steroidbehandling og de mindre udviklede får en god stigning på lige og muskel uden at tilbageholde vand, når de tager 50-100 mg Primobolan om dagen og 150 mg injicerbar Winstrol/uge. De avancerede taler om kvalitetsforøgelse og -nedgang af muskler, når de bruger 150mg Primobolan/dag Winstrol Depot hver 2. dag og 76mg Parabolan/dag.

Primobolan-piller har en grundlæggende administration i træningsperioden til konkurrencerne, især for kvinder, fordi acetatformen ikke aromatiserer til østrogen og ikke tilbageholder vandet i organismen. En særlig kvalitet af Primobolan er det faktum, at det er nyttigt ved forbrænding af fedt.

Selv om det vil være meget bedre at bruge det kemiske stof direkte på det sted, hvor der er brug for det, på denne måde kommer stoffet i blodet via huden. Ved at bruge Primobolan direkte på huden kombineres det med dimethylsulfat, som er et af de færreste stoffer, der passerer helt igennem huden og kommer til organismen.

Dan Duchaine kaldet “steroid guruen” skrev i sin bog kaldet Ask the Guru skrev: “Mit råd er at købe en filtning og pistil, pund 4 Primobolan piller på 5 mg hver, hæld ¼-1/2 teskefuld dimethylsulfoxid på 99%, bland indtil det er opløst helt. Opløs sammensætningen med vand, indtil 55% blanding er opløst (1:1- dimethylsulfoxid: vand) brug derefter denne opløsning på huden på steder, hvor fedtet er svært at brænde, eller endda når du følger en hård diæt.

Steroidet infiltrerer i huden og passerer ind i blodet. Det vigtige er blot at lægge stoffet på huden og ikke at gnide det. Det er nok med en eller to påføringer om dagen. “En anden mulighed for at undgå ødelæggelse af Primobolan stoffet i leveren er at stødpille pillerne og drikke dem med E-vitamin.

Sammensætningen-Vitamin E i olie kommer ind i blodet som Andriol, hvilket betyder, at absorptionen sker straks gennem lymfesystemet, og stoffet undgår den vane, der fører til leveren. Fordi pillen af Primobolan ikke indeholder 17-alfa, men indeholder 17-alfa-hydroxy-gruppen disse er uskadelige for leveren. Derfor er der ingen stigning i bilirubin og alkaloidisk fosfat osv.

Produktet skaber ikke en negativ reaktion synlig fordi det ikke aromatiserer, ikke tilbageholder vand, ikke indeholder 17-afla og det er et svagt androgen. Mange gange passerer det arterielle tryk, leverkarakteristika, kolesterolniveauet ikke de normale grænser, det er derfor Primobolan bruges med succes både til kvinder og atleter, der er optaget af deres helbred. Fordi Primobolan er et hydrotestosteron afledt kan det øge hårfaldet.

Dette maskulinitetsfænomen er ekstremt sjældent, og den daglige dosis til kvinder er 50-100mg/dag. De avancerede bodybuildere kombinerer 75mg Primobolan / dag med 50mg Winstrol / uge og 50mg Testosteron Propionate / uge. På det russiske marked findes Primobolan-pillerne i to former: 30 piller på 5mg/ pille (den gennemsnitlige pris i Moskva er 25-30$) og Primobolan S 50 på 25mg/pille (110-120$).

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here