Fördelar med Equipoise, biverkningar och dosering

Equipoise är handelsnamnet för den populära injicerbara steroiden för veterinärmedicinska ändamål som kallas Boldenone Undecylenate. Den härstammar från testosteron och har starka anabola och milda androgena egenskaper. Inom veterinärområdet är denna anabola steroid till stor del känd för att användas på hästar vilket hade framträdande effekt på deras aptit, kroppsvikt och djurets allmänna disposition. Under de senaste åren har det skett en markant ökning av användarna av detta läkemedel av skäl som diskuteras nedan.

Fördelar

Equipoise anses vara en mångsidig steroid eftersom den kan blandas och användas med många andra föreningar för att ge önskat resultat. Den är känd för att bygga upp muskelmassa under steroidcykeln enligt önskemål från kroppsbyggaren. Den ger också muskelstyrka vilket är ett stort mål för många professionella särskilt idrottare. Equipoise som nämnts är känd för att ge gradvisa men konsekventa resultat.

Den största fördelen med denna anabola steroid bevittnas när den används för längre cykler som fortsätter i cirka 10 veckor. Istället för att lägga till en enorm bulk till musklerna ger Equipoise ett mycket smidigt definierat och fast utseende till dem. Många människor använder också Dianabol för bulking syften. Tja, forskning i ämnet visar att både Equipoise och Dianabol är nästan likadana i sin struktur men att de resultat de ger är ganska olika från varandra.

Funktionssättet hos Equipoise i kroppen

Undecylenatestern som finns i Equipoise ökar kraftigt steroidens aktivitet i kroppen när den administreras. Karaktären hos dess andra halva, dvs. boldenon, är sådan att den leder till omvandling av östrogen i kroppen. Kliniska studier om aromatisering av steroiden visar dock att dess förmåga att omvandlas till östrogen är nästan hälften av testosteronets.

Det är onödigt att säga att som ett resultat av detta sker vätskeavlagring i vävnaderna, men dess intensitet är mycket mindre jämfört med starka anabola steroider som testosteron.

Vad är det bästa sättet att skära ner på fettet och samtidigt bygga muskler med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Cutting Stack, här är varför:

Det snabbar upp din ämnesomsättning, ökar blodflödet och hjälper till att bränna ditt fett. Som ett resultat får du en rippad och superstrimlad kropp. Fettförbränning Stack kan efterlikna effekterna av anabola steroider. Ändå är organiska komponenter som används för Crazy Bulk-produkter säkra för din kropp.

Stacken innehåller 4 effektiva kosttillskott som hjälper till att minska ditt kroppsfett, främja muskeltillväxt och förbättra din prestation. Högeffektiva komponenter blandas på ett sätt som ger bästa och snabbast möjliga resultat.

Fördelar inkluderar:

 • Naturliga steroider med bevisad effektivitet;
 • Organiska komponenter är säkra för din hälsa;
 • Innehåller många användbara vitaminer och mineraler;
 • Finishing cycle leder inte till att resultaten går tillbaka;
 • Inget behov av terapi efter cykeln;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga Nålar eller recept
crazybulk cutting Stack

BÄSTA FÖR:
– För att bryta kroppsfett
– För att bygga upp muskelmassa
– För att öka energinivån
– För att minska ömhet i musklerna
– För att öka det fria testosteronet

Få din på: besök Cutting Stack officiella hemsida

Biverkningar av Equipoise

Equipoise är känt för att ge mycket milda biverkningar om några. Till exempel är till och med den vattenretention som sker i muskelvävnaden mycket mild. Detta inträffar främst hos de individer vars intag av denna steroid är mycket högt och är under en mycket lång fas jämfört med den föreskrivna varaktigheten. En annan biverkning som sådana individer drabbas av är gynekomasti som innebär förstorade bröst hos män. Detta händer främst hos personer som är mycket känsliga för läkemedlet och som har tagit Equipoise i mycket stora mängder i cykelns inledande fas. Men om man upplever östrogena effekter av detta läkemedel under en längre period under steroidcykeln kan man kombinera Nolvadex i sin kurs vilket kommer att göra Equipoise-doseringen mer tolerabel. Om biverkningarna fortfarande kvarstår kan man också ta anti-aromatasföreningar som Femara, Aromasin eller Arimidex, men det är vanligtvis inte nödvändigt med ett läkemedel är så milt som Equipoise.

Andra vanliga symtom på hög Equipoise-dos är fet hud, utveckling av akne, håravfall och ökad aggressivitet. Hos kvinnor som intar detta läkemedel har det inte funnits några uppenbara rapporter om virilisering, men det har säkert visat sig ge vissa androgena biverkningar.

Equipoise är känt för att producera depressiv effekt på nivån på endogent testosteron i kroppen. Därför är det absolut nödvändigt att ta en ordentlig postcykelbehandling bestående av Clomid, Nolvadex och HCG i slutet av varje cykel för att undvika någon form av “krasch”. För att postcykelbehandlingen ska vara tillräckligt effektiv är en väntetid på cirka tre veckor ett måste.

Vissa personer är kända för att drabbas av sexuell dysfunktion på grund av dess långvariga missbruk.

Equipoise Dosering

För att bibehålla sin stabilitet i blodet bör Equipoise administreras i kroppen en gång i veckan. Doseringsmängden för män är cirka 400 mg till 600 mg per vecka där den för kvinnor bör begränsas till 50 mg till 150 mg per vecka. Det måste förstås att Equipoise är en mild steroid som ger sina användare långsamma men stadiga vinster. Därför måste man hålla sig till den föreskrivna dosen utan att ta stora doser med avsikt att få snabbare resultat.

För att få snabbare och bästa vinster när det gäller muskelstorlek och styrka kan Equipoise staplas med Anadrol eller något injicerbart testosteron. Om du kombinerar din Equipoise-dosering med en förening med högre androgena egenskaper, löper du mycket liten risk att drabbas av några allvarliga biverkningar.

Equipoise kan visa sig vara mycket fördelaktigt när det används i styckningscykeln eftersom man genom att blanda det med en icke-aromatiserbar steroid som Winstrol, Halotestin eller trenbolonacetat kan hjälpa till att uppnå otroliga vinster när det gäller muskelfasthet och densitet.

Vad är det bästa sättet att maximera muskeltillväxten med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Bulking Stack, här är varför:

Det är en unik produkt för kroppsbyggare. Kombinationen av naturliga och säkra, men ändå otroligt effektiva komponenter ökar din muskeltillväxt upp till den ultimata nivån. Den ger dig hardcore muskelmassa, överlägsen styrka och snabb återhämtningstid.

Fyra bästsäljande, kraftfulla bulkprodukter kombineras för att skapa den optimala anabola miljön i din kropp för att snabbt bygga muskler.

Dags att ta på dig kilona. Snabbt. Fördelar inkluderar:

 • Förbättrad proteinsyntes
 • Organiska och säkra komponenter;
 • Beprövad kvalitet och effektivitet
 • Bekräftat av tusentals kroppsbyggare;
 • Ingen förlust av vinster efter cykelns slut;
 • Ingen behov av PCT;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga nålar eller recept
crazybulk bulking stack

BÄSTA FÖR:
– Snabb muskeltillväxt
– Ökad styrka
– Minskad muskelömhet
– Minskat kroppsfett
– Ökat fritt testosteron

Få din på: besök Bulking Stack officiella hemsida

Försiktighet

Equipoise är inte ett särskilt bra alternativ för idrottare som måste genomgå upptäckt i förkampsperioden av sitt spel. Detta är så eftersom denna anabola steroid visar tendenser att producera detekterbara metaboliter i urinen varje efter många månader efter dess användning. Detta beror främst på den höga oljelösligheten hos den långa kedjan av Esterified injicerbara steroider, en egenskap som gör att läkemedlet förblir deponerat i fettvävnaden under en längre tid.

Former av Equipoise

Equipoise kan köpas i form av injektioner, orala piller samt tabletter. Beroende på doseringscykeln och den typ av steroider som du skulle kombinera med den bör du veta att vilken form av Equipoise-administrering som ger dig bäst resultat.

Tillgänglighet

Equipoise är bland få steroider som alltid förblir hög efterfrågan bland sina användare. Det faktum att den kan kombineras i doseringscykeln med andra steroider gör den så eftertraktad bland idrottare, kroppsbyggare och styrkelyftare. För att köpa Equipoise är det bästa stället att leta på internet. Se till att du väljer en betrodd nätbutik med diskreta policyer för frakt, omleverans och återbetalning. För att veta om webbplatsen har besökare eller inte kan du kolla dess forum som ger dig en rättvis uppfattning om hur populärt webbplatsen används. Om webbplatsen är bland de tio bästa webbplatserna i sökmotorn bör du också veta att det måste vara en äkta eller populär butik.
Den största fördelen med att köpa Equipoise från en nätbutik är att det kan köpas med eller utan recept.

Vad är den bästa säkra juridiska Winstrol steroid?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Winsol, här är varför:

Winsol fungerar som en energibooster och gör din träning mer dynamisk och effektiv. Samtidigt ökar det blodflödet till dina muskler. På så sätt producerar din kropp mer energi samtidigt som den förbränner kalorier i fettvävnad. Dessutom stimulerar Winsol något produktionen av testosteron, vilket också är fördelaktigt för att förlora onödigt fett.

Winsol är ett säkert och lagligt alternativ till Winstrol (Stanozolol), den steroid som används av kroppsbyggare och idrottare världen över för en verkligt titanisk prestation. Använd den under styckningscykler för att minska ditt kroppsfett samtidigt som du behåller magra, järnhårda muskler med ökad vaskularitet. Lämplig för både män och kvinnor.

Håller du ihåg Daft Punks låt “Hårdare, bättre, snabbare, starkare”? Det är du på Winsol. Fördelarna inkluderar:

 • Säkert och lagligt Winstrol (Stanozolol) Alternativ
 • Bevara mager muskelmassa samtidigt som du tar bort fett
 • Rippad tävlings- och strandfysik
 • Stenhårda definierade muskler
 • Förbättrad vaskularitet
 • Super styrka och uthållighet
 • Maximal kraft, snabbhet och smidighet
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis leverans över hela världen
Winsol cutting steroid alternative

Bäst för:

 • EXTREM styrka
 • Förbättrar prestationen
 • Skulpterar perfekt fysik
 • Ta med huvudmåltid

Hämta din produkt på: besök Winsol officiella hemsida

Hur Equipoise skapades

Equipoise mönstrades till Dianabol även om dess 17:e kol var borttaget. Ursprungligen var forskarnas syfte att skapa en injicerbar form av Dianabol, men vad som hände var att de utvecklade en ny typ av anabola androgena steroider, Equipoise. Denna förening är ett testosteronderivat och har en dubbelbindning mellan den första och andra kolatomen. Eftersom Equipoise har dubbelbindningar uppvisar den en mild androgen egenskap. Denna dubbelbindningsattribut hos Equipoise gör det svårt att binda med androgenreceptorn vilket ger en mycket mindre anabolisk effekt än den andra steroiden.

Equipoise Tight Muscles fördelar för kroppsbyggare

Även om detta läkemedel främjar mindre anabola effekter kompenserar det för denna svaghet genom att producera högkalibriga muskelvävnader. Equipoise har förmågan att konvertera till östrogen i minimal omfattning, särskilt om det administreras en rekommenderad dos. Eftersom det kommer att finnas en minimal effekt av östrogen, så kommer vattenretention och deponering av oönskade fetter inte att vara framträdande. Det är ett känt faktum att östrogen tillåter vatten och fett i muskelfibrerna, så om det inte finns några eller minimala vatten- och fettdepåer i kroppen blir musklerna stramare och fastare. Denna egenskap är en fördel för kroppsbyggare och idrottare eftersom de kan förvänta sig hårdare, fastare och mer definierade kroppsmuskler.

Vad är den bästa säkra juridiska trenbolon steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Trenorol, här är varför:

Trenorol återskapar de fantastiska androgena effekterna av trenbolon; förmodligen den mest mångsidiga steroiden genom tiderna. Förvänta dig enorma muskeltillväxt, fantastisk styrka och kraft, fantastisk fysisk konditionering, snabb läkning och allt annat däremellan. Använd den för bulking eller cutting. Vad du än vill ha levererar Trenorol – snabbt.

Trenorol gör det möjligt för din muskelvävnad att behålla mer kväve, en av proteinets byggstenar. Mer kväve och mer protein innebär enorma muskeltillväxt och accelererad fettförbränning.

Trenorol är de legala steroidernas actionhjälte och har en allsmäktig kraft som ger rå kraft, rena muskler och förintar fett, så att du blir tonad, hård, sliten och redo. Fördelar inkluderar:

 • Säker och laglig trenbolon alternativ
 • Mega muskelmassa
 • Strimla fett utan att förlora massa
 • Super styrka och uthållighet
 • Fantastisk fysisk konditionering
 • Förbättrad vaskularitet
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis världsomspännande leverans
trenorol

BÄST FÖR:

 • Massiva muskelvinster
 • Öka styrka och kraft
 • fullständig konditionering
 • Före träning

Köp din på: besök Trenorol officiella hemsida

Styrkefördelar på grund av stimulering av produktionen av röda blodkroppar

Equipoise ökar också styrkan och förlänger uthålligheten i kroppen eftersom den stimulerar processen för syresättning och produktion av röda blodkroppar i kroppen. De röda blodkropparna eller hemoglobinet spelar en viktig roll för att tillföra tillräcklig mängd syre till kroppens olika delar. Om kroppen får tillräckligt med syre kan den producera mer adenosintrifosfat, som är cellernas huvudsakliga energikälla. Denna adenosintrifosfatmolekyl är ansvarig för att kontrollera produktionen och lagringen av mjölksyra som orsakar muskelkramper och smärta. Om det inte finns någon mjölksyra i cellerna kan muskelvävnaden alltså klara av ansträngande fysisk aktivitet.

Fördelar för aptiten

Denna steroid påstås stimulera ens aptit, så en ökning av kroppsvikten förväntas. Bortsett från detta kan Equipoise orsaka flera biverkningar hos män som låg testosteronproduktion, erektil dysfunktion, problem med spermatogenes och minskad libido. Dessa effekter är dock kontrollerbara med testosteronstimulerande medel.

Equipoise karakteriseras som en långsamt verkande steroid men har en långvarig effekt. Den injiceras genom musklerna en gång i veckan i en rekommenderad dos på 400 mg till 600 mg. Vid användning av Equipoise får doseringen inte överstiga 600 mg eftersom det kan leda till minskande avkastning.

Denna anabola androgena steroid är ett reglerat läkemedel enligt lagen om kontrollerade substanser. Detta innebär att du endast kan köpa denna steroid lagligt från ett apotek om du kan uppvisa ett recept från en läkare. I annat fall kan du bli rättsligt bestraffad. Vissa lokala gym säljer också Equipoise, men transaktionen sker vanligtvis underjordiskt eller på ett olagligt sätt, så det är lite riskabelt. Det bästa sättet att köpa Equipoise är genom onlinebutiker eftersom du kan köpa enkelt, även utan recept. Dina transaktioner sker bekvämt och privat i ditt hem.

Vad är den bästa säkra juridiska Dianabol steroid?

Just nu är det anses vara CrazyBulk D-Bal, här är varför:

D-Bal nya kraftfulla formel efterliknar alla vinster av Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, granddaddy av steroider) utan alla biverkningar. Det är den ledande, säkert alternativ till Dianabol. Om du vill ha vinster, vill du D-Bal.

De kombinerade ett unikt urval av ingredienser för att göra mer än bara öka styrka och muskelmassa. D-Bal speciella formel hjälper dig i flera viktiga områden för att stärka OCH behandla.

Med D-Bal är det inte bara om vinst; det hjälper dig också att upprätthålla. Fördelarna inkluderar:

 • Legal Dianabol (Methandrostenolone) Alternativ
 • Säkra naturliga ingredienser
 • Snabba muskeltillväxt
 • Super styrka och uthållighet
 • Stor fokus och drivkraft
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis för varje 3: e objekt
 • Gratis världsomspännande leverans
 • Och absolut inga nålar eller recept
D-Bal Dianabol steroid alternative

BÄST FÖR:

 • Snabba muskeltillväxt
 • Öka styrka
 • Minska muskelömhet
 • Strippa kroppsfett
 • Öka fri testosteron

Få din på: besök D-Bal officiella hemsida

Equipoise Bodybuilding Stack

Equipoise stack härstammar från testosteron, och den levererar betydande energilagring och ett rättvist mått av androgena hormon. Equipoise stegrar röda blodkroppar som förbättrar uthålligheten, som ett resultat av förskjutningar i syreförbrukningen. Det förbättrar också blodflödet, vilket gör det till ett populärt varumärke med tävlingsberedskap.

Bristen med dess användning före tävling är dock att det framkallar matbegär hos ett stort antal individer. På uppsidan stimulerar Equipoise minimala östrogenrelaterade biverkningar. Östrogenomvandlingshastigheten är 50 % i jämförelse med annat testosteron. De personer som tränar med höga doser eller överkänsliga individer kan dock stöta på negativa hormonella effekter. Som en vanlig försvarsmanöver är Nolvadex (Tamoxifen Citrate) ett vanligt alternativ för att motverka de negativa effekterna av östrogena utmaningar. Nolvadex uppvisar förmågan att undertrycka nivåerna av IGF (Insulin-like-Growth-Factor). IGF är avgörande för muskeltillväxt.

Medan, Equipoise stack är inte som en snabb muskelmassa byggare, utvecklar den långsamma men konstanta framsteg i högpresterande och mejslad muskelutveckling. Resultaten utgör en långsam och oföränderlig takt. Den kan användas under längre perioder av minst 10-12 progressions. Detta säkerställer väsentligt formad muskulatur och minskad vattenretention. Eftersom massökningar inte är ett resultat av vattenvikt kan muskeltillväxten lätt upprätthållas.

För att få optimala fördelar från Equipoise stack, smälter denna superflexibla förstärkare effektivt samman med alla hormonvarianter. Att inkludera Equipoise stack 300-400 mg och en oljebaserad injicerbar, som 250 till 500 mg Sustanon eller Testosteron Ethanate utgör en kraftfull bas för att bygga upp muskelmassa. Dessutom kan muskeluppbyggnad effektivt staplas med hjälp av Anadrol, vilket motsvarar bland de mest effektiva orala steroiderna som finns att få.

Biverkningarna av långvarig användning av Equipoise stack är ganska låga när de intas i normala doser på 300-400 mg per vecka. Östrogena kontraindikationer resulterar i de fall då känslighet för östrogenkänslighet presenterar. Anabola-androgena steroidbiverkningar kan leda till svaga maskuliniserande effekter, såsom en inflammatorisk sjukdom som involverar hudens talgkörtlar och öka tillväxten av kroppsbehåring vid långvariga eller höga doser. Dessutom förkroppsligar Equipoise inte ett godtagbart alternativ för drogtestade idrottskonkurrenter. Det har potential att dyka upp som en metabolisk substans i urinen långt efter användning.

Typiskt sett varierar Equipoise stackdoser mellan 300-400 mg per vecka. Vissa person upplevde ökade fördelar av frontloading. Detta är en metod för att “hoppa igång” en steroidcykel och därefter avsluta. Strategin kräver 600-800 mg per vecka i 2 veckor och sedan avsmalna doserna till 300-400 mg per vecka i 8-10 veckor. Equipoise är ett ganska säkert läkemedel att använda, så länge doserna håller sig inom den rekommenderade gränsen.

Vad är den bästa säkra juridiska Anavar steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Anvarol, här är varför:

En juridisk alternativ till den anabola steroiden Anavar, Anvarol förbättrar din styrka och energi genom att stimulera fosfokreatinsyntesen i din muskelvävnad. Idealisk för skärcykler, du kommer att strimla fett samtidigt som du behåller muskelmassa, vilket ger din kropp en super mager och skär utseende. Lämplig för både män och kvinnor.

Detta Anavar Oxandrolone-alternativ ökar dina fosfokreatinnivåer, vilket hjälper till att skapa ATP snabbare och ger dig den energi som behövs för att trycka hårdare och längre under din träning.

Anvarol ger dig den kontinuerliga energi och explosiva kraft du behöver för att driva dina träningspass hårdare och längre samtidigt som du strimlar fett för en hårdare, vassare och smalare kropp. Fördelarna omfattar:

 • Säker och laglig Anavar alternativ
 • Explosiv kraft och styrka
 • Förbränna visceralt och subkutant fett
 • Bevara muskelmassa när du skär ner på kalorier
 • Förbättrad muskelhårdhet och täthet
 • Förbättrad vaskularitet
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis världsomspännande leverans
Anvarol

BÄST FÖR:

 • Främjar Snabb fettförlust
 • Ökar energinivåerna
 • Behåller mager muskelmassa
 • Efter träning

Köp din på: besök Anvarol officiella hemsida

Equipoise resultat och biverkningar för män

Aktivt kemiskt ämne: boldenone undecylenate
Handelsbeteckning:
Equipoise 25, 50 mg/ml
Ganabol 25 mg/ml
Pays 25 mg/ml
Sibolin 25 mg/ml
Boldenon 50 mg/ml
Venobol 25 mg/ml

Den aktiva kemiska substansen, kallad boldenonundekylenat, förekommer sällan bland steroider inom veterinärmedicinen. Den amerikanska EQUIPOISE är avsedd för hästar, den colombianska Ganabol för kor, den tyska Venobol för höns, men idrottare ignorerar denna sak, vilket bevisar populariteten och användningen i stor skala av denna produkt i väst. Vi måste erkänna att dessa veterinärmedicinska produkter har en mycket stark effekt på människokroppen.

EQUIPOISE steroid har en relativt stark verkan när den kombineras med svagare androgener. Denna steroid är dock inte en produkt för snabb massökning, styrka och vikt på kort tid.

EQUIPOISE steroid har en positiv verkan vid utbytet av ämnen i kroppen. Detta innebär att läkemedlets huvudsakliga verkan är den höga syntesen av albumin i muskelcellerna. Som ett resultat av detta är ökningen av kroppsvikten långsam men av god kvalitet. Det förklaras av att det behåller lite vatten i organismen.

En annan prioritering av produkten är att den inte aromatiserar, vilket gör den till ett effektivt läkemedel under träningsperioden för tävlingar. De idrottare som kombinerade EQUIPOISE med injicerbar Winstrol i cykeln före tävling bevittnade en ökad elasticitet och täthet i musklerna.

Vid en hög kaloriintag leder denna kombination till kraftiga ökningar av raka och en snabb ackumulering av kvalitetsmuskler. De flesta idrottsmän rapporterade att EQUIPOISE-läkemedlet orsakade en ökad aptit. Resultat som uppnåddes med hjälp av denna produkt behålls vanligen efter administreringsperioden.

Dessutom intensifierar EQUIPOISE-läkemedlet eritropoeza som visar sig genom en intensiv förrlysning av erytrocyten hos en mänsklig organism. Som ett resultat av detta bevittnar kroppsbyggare något som beskrivs som ett pumpfenomen.

Veckodosen för de flesta idrottare är 150-300 mg. Den korrekta dosen för de flesta idrottare är cirka 50 mg av läkemedlet som tas varannan dag. Erfarna kroppsbyggare brukar ta större doser som 50mg/dag för att nå några extraordinära resultat.

Män har färre problem med att ta EQUIPOISE. Tecken på vattenretention är ofta obetydliga och ökat blodtryck rapporteras i mycket få fall. Akne och andra hudproblem, gynekomasti och ökad aggressivitet är också sällsynta. “Steroidfebern” som alla är rädda för och som är möjlig vid administrering av veterinärmedicinska steroider manifesteras sällan.

Equipoise resultat och biverkningar för kvinnor

Kvinnor har också positiva resultat med EQUIPOISE. Den rekommenderade dosen för en tränad kvinna är 50-100 mg/vecka. En sådan användning garanterar en god massökning utan stark vattenretention. Större doser kan framkalla maskulinitetsfenomen: akne, hög libido och intensiv hårväxt i ansiktet och på benen. Sådana fall är dock ganska sällsynta.

De som drabbas av obehagliga symtom måste använda en mindre dos av produkten. Känslan av hetta och obehag försvinner efter några dagar. Denna produkt är inte giftig för levern.

Det största problemet med EQUIPOISE är det höga priset och dess olagliga status (läkemedlet säljs inte lagligt). Den vanligaste varan att köpa är colombiansk Ganabol. Dess pris är ca 60$ för en flaska med 10 ml – 500mg aktiv substans(50mg/ml). För närvarande finns även indiska Boldenon (flaskor med 2 och 10 ml, 50mg/ml) i de flesta länder.

Vad är den bästa säkra juridiska Clenbuterol steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Clenbutrol, här är varför:

Clenbutrol replikerar de kraftfulla termogena och prestationshöjande egenskaperna hos kändis viktminskningsfavoriten Clenbuterol. Det bränner fett och förbättrar kardiovaskulär prestanda genom att öka syretransporten, så att du kan skulptera en mager och rippad kropp lika effektivt som den riktiga varan.

När din ämnesomsättning är i överfart använder din kropp lagrat fett för sina energibehov. Du kommer att bränna kalorier och strimla kroppsfett och lämna efter dig rena, extremt magra muskler för en helt sliten fysik.

Clen ökar också syreflödet, vilket ger din kardiovaskulära prestanda en boost och laddar upp dina muskler för ett längre och intensivare träningspass.

Clenbuterol ger bränsle till din träning och förvandlar din kropp till en fettförstörande ugn på heltid. Fördelarna omfattar:

 • Säker och laglig Clenbuterol alternativ
 • Kraftfull fettförbränning
 • Öka muskel till fett Ratio
 • Bevara mager muskelmassa
 • Rippad fysik
 • Förbättrad prestanda
 • Förbättrad uthållighet och uthållighet
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis världsomspännande leverans
Clenbutrol best natural weight loss steroid

BÄST FÖR:

 • Kraftfull fettförbränning
 • Behåll mager muskelmassa
 • Öka energi och uthållighet
 • Före träning

Köp din på: besök Clenbuterol officiella hemsida

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here