Fiskeolie til muskelopbygning

Kan fiskeolie opbygge muskler?

Opbygger fiskeolie muskler!

Hvor mange spørgsmål om fiskeolie kan jeg besvare? Sandfærdigt? En helvedes masse, det er helt sikkert!

Jeg tror mange af jer har sikkert læst Charles Poliquin’s påstand om at han havde en amerikansk fodboldspiller supplere med 30 gram fiskeolie dagligt i 1 måned, og han fik 15lbs af muskler! Crikey.

Mens mange af os mener, at dette er en meget “uvidenskabelig påstand”

Fiskeolie er stadig et godt produkt og fiskeolie muskelopbygning er faktisk muligt.

Over 95% af amerikanerne er lavt i omega 3, ved blot at øge dette kan det DRAMATISK øge hastigheden vi bygger muskler.

Det er fantastisk til restitution og kan reducere hævelse og ømhed dog! Noget der imponerer mig mere med fiskeolie er (udover de 10000s af sundhedsmæssige fordele)

Hvis du bruger fiskeolie og er lav i det, ser du næsten altid fedttab øjeblikkeligt.

Det er fedtforbrænding egenskaber er ganske chokerende, helvede du måske ikke mister et ton måske 4-5lbs men hvis du allerede er på et lavt kropsfedt hvor stor er det? Og hvis du er diæt og dette hjælper så vil du se et DRAMATISK tab af fedt.

Ikke kun dette, men fiskeolie muskelopbygning er stor.

Jeg mener jeg tror ikke, at du virkelig behøver at bruge 30 gram om dagen det er lidt latterligt.

Du skal blot bruge 15 gram om dagen i 1 måned, herefter kan du falde til 6 gram om dagen og føle dig fint du er ikke længere mangelfuld i det og vil få nok til at sikre at din krop bygger muskler og forbrænder fedt i optimal grad.

Fiskeolie muskelopbygning er et godt spørgsmål at stille, og jeg er glad for at have skrevet denne artikel, jeg vil gå så langt som til at sige fiskeolie er et af de vigtigste produkter på markedet især for den generelle sundhed, jeg mener at alle alderspensionister bør bruge det, (det kan hjælpe med at reducere gigt smerter) men ikke kun dette det er blevet vist i USA at det KAN hjælpe med Alzheimers noget vi alle kunne lide af og ønsker at forhindre i at ske.

Men at komme tilbage til emnet og selvfølgelig emnet er fiskeolie muskelopbygning det er et fantastisk produkt og bør bruges i løbet af dagen, aldrig tage det hele på én gang.

Lad os sige at du bruger 15 gram dagligt

5 gram morgen, 5 gram midt på dagen, 5 gram aften er ideelt.

Men hvad der er endnu mere ideelt er at hvis du bruger det under hvert måltid har du tendens til at se endnu bedre resultater, jeg antager at dette er fordi det bliver fordøjet af din krop mere “naturligt” mens det videnskabelige samfund også accepterer dette ved vi ikke rigtig svaret på hvorfor dette virker endnu.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here