Dianabol 10mg την ημέρα κριτική (Methandrostenolone 10 mg κύκλο)

Ελπίζουμε να αποκτήσετε κάποιες γνώσεις σε αυτόν τον οδηγό δόσης dianabol 10m. Ωστόσο, δεν συνιστούμε τη χρήση στεροειδών λόγω των μυριάδων παρενεργειών, της νομιμότητας και της πλαστότητας. Συνιστούμε μόνο 100% ασφαλή αναβολικά που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τεράστια κέρδη, μεγαλύτερη μάζα & μέγεθος – χωρίς παρενέργειες, όπως τα εξαιρετικά αποδεδειγμένα δισκία D-BAL ή την πλήρη στοίβα διόγκωσης.

Το Dianabol είναι ένα δημοφιλές στεροειδές στη βιομηχανία bodybuilding που υπάρχει για πάνω από 6 δεκαετίες.

Τα στεροειδή Dianabol είναι γνωστό ότι είναι το δεύτερο αναβολικό στεροειδές που χτύπησε την αγορά και έχει αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου ανάμεσα σε πολυάριθμους λάτρεις του bodybuilding σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν ίσως μερικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι συχνά αναφέρουν τη λέξη “τεστοστερόνη” κάθε φορά που αναφέρεται το Dianabol (d ball steroids ).

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, ωστόσο, δεδομένου ότι και τα δύο αυτά στεροειδή(Dianabol και τεστοστερόνη) έχουν μια μακρά, αλληλένδετη ιστορία..

…είναι επίσης συχνά συνδυασμένα μαζί σε στοίβες bodybuilding για μέγιστη απόδοση.

Με το Dianabol να είναι το δεύτερο αναβολικό στεροειδές που εισήχθη στις μάζες, το πρώτο AAS (αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές) που παρήχθη ήταν, φυσικά, η τεστοστερόνη.

Κατά τη διάρκεια των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1952 και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του 1953, οι Ρώσοι αθλητές χρησιμοποίησαν τεστοστερόνη για να ενισχύσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις με μεγάλη επιτυχία.

Ο John Ziegler, ένας γιατρός που εργαζόταν εκείνη την εποχή με την αμερικανική ομάδα άρσης βαρών, υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη ρωσική πλευρά και άρχισε να συνεργάζεται με τη φαρμακευτική εταιρεία Ciba για να αναπτύξει ένα ισοδύναμο τεστοστερόνης για τους Αμερικανούς αθλητές.

Γρήγορα στο 1956, ο κόσμος του bodybuilding δεν κοίταξε ποτέ πίσω, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο στεροειδές από το στόμα του είδους του, τα χάπια Dianabol.

Αφού οι Αμερικανοί αθλητές συμπλήρωσαν το Methandrostenolone της Ciba (η αρχική εμπορική ονομασία του Dianabol), ήταν προφανές ότι αυτό το φάρμακο βελτίωσε πραγματικά την αθλητική απόδοση.

Και εκπληκτικά, πολλές ομάδες συνέχισαν να χρησιμοποιούν φάρμακα βελτίωσης της απόδοσης (PED) μέχρι να αναπτυχθούν οι κατάλληλοι έλεγχοι ντόπινγκ.

Εδώ είναι μια εμπνευσμένη ιστορία επιτυχίας του Dianabol από έναν τύπο που απέκτησε τεράστια μάζα & δύναμη χωρίς επιβλαβείς επιπτώσεις

Σύσταση Dianabol 10mg

Ο Dr. Ziegler, όταν εισήγαγε τα χάπια Dbol στον κόσμο , αρχικά συνέστησε στους αθλητές να παίρνουν 5 έως 10mg Dianabol την ημέρα.

Αυτή ήταν λοιπόν η δοσολογία Dianabol που πολλοί power lifters τηρούσαν κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής του bodybuilding.

Ωστόσο, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν τη δεκαετία του ’70, όταν η στοίβαξη (η χρήση πολλαπλών στεροειδών ταυτόχρονα) έγινε εμφανής.

Με την εισαγωγή πολυάριθμων τύπων στεροειδών, δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν τα δισκία Dianabol αφέθηκαν να πεθάνουν και αυτά με φυσικό θάνατο.

Αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, αφού το στεροειδές συνέχισε να προσφέρει υποδειγματικά αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια, καθιστώντας το ένα από τα πιο περιζήτητα φάρμακα στη βιομηχανία του bodybuilding.

Επιπλέον, γνωστοί bodybuilders όπως ο Frank Zane και ο Arnold Schwarzenegger ήταν γνωστό ότι είχαν συμπληρώσει με Dianabol κατά τη διάρκεια των καλύτερων ημερών τους, οδηγώντας τη ζήτηση για αυτό το στεροειδές ακόμα υψηλότερα.

Dbol 10mg Dose Οφέλη

Το Dianabol προωθεί τη σύνθεση πρωτεϊνών και την κατακράτηση αζώτου και έχει πολύ ισχυρά αναβολικά και ανδρογόνα αποτελέσματα.

Αυτό το καθιστά ένα από τα πιο ισχυρά από του στόματος στεροειδή που είναι διαθέσιμα. Ακόμη και σε μια δόση Dianabol 10 mg, οι αρχάριοι χρήστες μπορούν να αναμένουν να βιώσουν οφέλη όπως:

  • Αυξημένη δύναμη και αντοχή
  • Μεγαλύτερη μυϊκή ανάπτυξη
  • Αυξημένη οστική πυκνότητα
  • Διέγερση της όρεξης

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τη μυϊκή ανάπτυξη με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Bulking Stack, να γιατί:

Είναι ένα μοναδικό προϊόν για τους bodybuilders. Ο συνδυασμός φυσικών και ασφαλών, αλλά απίστευτα αποτελεσματικών συστατικών αυξάνει τη μυϊκή σας ανάπτυξη μέχρι το απόλυτο επίπεδο. Θα σας χαρίσει σκληροπυρηνική μυϊκή μάζα, ανώτερη δύναμη και γρήγορο χρόνο αποκατάστασης.

Τέσσερα best-selling, ισχυρά προϊόντα διόγκωσης συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το βέλτιστο αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σας για να χτίσετε γρήγορα μυς.

Ωρα να μαζέψεις κιλά. Γρήγορα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση
  • Οργανικά και ασφαλή συστατικά;
  • Αποδεδειγμένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα
  • Επιβεβαιωμένη από χιλιάδες bodybuilders;
  • Δεν υπάρχει απώλεια κερδών μετά το τέλος του κύκλου;
  • Δεν χρειάζεται PCT;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk bulking stack

Καλύτερο για:
– Γρήγορη μυϊκή αύξηση
– Αύξηση της δύναμης
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Απογύμνωση του σωματικού λίπους
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bulking Stack

Χάπια Dianabol έναντι ενέσεων (Να το κάνετε ένεση ή να το πιείτε;)

Το Dianabol διατίθεται κυρίως με τη μορφή δισκίων. Αυτό προτιμάται από πολλούς bodybuilders δεδομένου ότι τα χάπια είναι ταχείας δράσης και μπορούν να καταποθούν ανώδυνα και εύκολα.

Ωστόσο, η μετανδροστενολόνη μπορεί επίσης να χορηγηθεί και μέσω ενέσεων.

Αυτές οι ενέσεις πωλούνται συνήθως με την εμπορική ονομασία Reforvit και διατίθενται συνήθως σε φιαλίδια των 25 ή 50 mg ανά κ.εκ.

Μια διαφορετική μορφή ενέσιμης μετανδροστενολόνης, το Reforvit-B, είναι ουσιαστικά υγρό Dianabol αναμεμειγμένο με βιταμίνες Β.

Τόσο οι ενέσιμες όσο και οι μορφές χαπιών αυτού του στεροειδούς είναι εξίσου ισχυρές . Ως εκ τούτου, η επιλογή για το αν θα επιλέξετε την ενέσιμη μορφή ή τη μορφή δισκίων Dianabol καταλήγει τελικά στην προσωπική προτίμηση.

Εάν δεν σας αρέσουν οι βελόνες, τα χάπια Dianabol είναι ο τρόπος για να πάτε. Το καλό με το ενέσιμο Reforvit είναι ότι προσφέρει ευέλικτες μεθόδους χορήγησης.

Εκτός από τη χρήση αυτού του φαρμάκου ως ένεση, οι χρήστες μπορούν επίσης να το πίνουν – αυτό είναι αν μπορείτε να αντέξετε την απαίσια γεύση του.

Από την άλλη πλευρά, το από του στόματος Dbol επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζουν τις δόσεις σε πολλές προσλήψεις την ημέρα. Ο διαχωρισμός της δόσης εξασφαλίζει άφθονα επίπεδα συγκέντρωσης του στεροειδούς στο αίμα καθ’ όλη τη διάρκεια ενός κύκλου.

Dianabol 10mg Πιθανές παρενέργειες, τοξικότητα και λύσεις

Ενώ το Dianabol είναι ένα στεροειδές ταχείας δράσης που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, μπορεί επίσης να προκαλέσει πιθανές παρενέργειες. Μια δόση 10mg Dianabol είναι μέσα στη σφαίρα της ασφάλειας – αν και ίσως είναι πολύ χαμηλή δόση για να παρέχει εξαιρετικά τεράστια κέρδη.

Ωστόσο, οι περισσότεροι χρήστες θα ξεκινήσουν με μια μικρή δόση πριν αυξήσουν τη δόση αργά σε μια προσπάθεια να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κίνδυνος παρενεργειών αυξάνεται όσο αυξάνονται τα επίπεδα της δοσολογίας.

Επειδή το Dianabol είναι ένα στεροειδές 17-aa, το οποίο σημαίνει ότι η δομή του άνθρακα έχει τροποποιηθεί στη 17η θέση, είναι σε θέση να περάσει από το ήπαρ, αλλά φέρει μαζί του μια ισχυρή ηπατοτοξική φύση.

Με άλλα λόγια, το Dianabol μπορεί να καταπονήσει το συκώτι ειδικά όταν χρησιμοποιείται για παρατεταμένες χρονικές περιόδους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση αυτού του στεροειδούς πρέπει να περιορίζεται σε τουλάχιστον 4 εβδομάδες έως όχι περισσότερο από 6 εβδομάδες, ακολουθούμενη από τουλάχιστον ίσο χρονικό διάστημα διακοπής.

Η λήψη Dianabol για μεγαλύτερους κύκλους από αυτούς που συνιστώνται όχι μόνο αυξάνει τη βλάβη στο συκώτι, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει στις ακόλουθες παρενέργειες:

  • Νεφρικά προβλήματα
  • Υψηλά επίπεδα οιστρογόνων (πρόδρομος της Γυναικομαστίας/μεγέθυνση ανδρικού στήθους/ ανδρικά βυζιά)
  • Φούσκωμα ή κατακράτηση νερού
  • Υψηλή αρτηριακή πίεση

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε πάντα να στοιβάζετε το Dianabol με μερικά βοηθήματα εντός και εκτός κύκλου για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο παρενεργειών..

…για παράδειγμα, η λήψη 0,5mg/ημέρα Arimidex μπορεί να μειώσει τις αρωματικές επιδράσεις του Dianabol (μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα).

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα SERM (επιλεκτικός διαμορφωτής υποδοχέων οιστρογόνων) όπως το Nolvadex ή το Clomid ως βοήθημα θεραπείας μετά τον κύκλο (PCT) για να μπλοκάρετε τις ανεπιθύμητες οιστρογονικές επιδράσεις.

Οι σημαντικές ιδιότητες του Dianabol και πώς να αποκτήσετε τα μέγιστα αποτελέσματα

Το Dianabol έχει σύντομο χρόνο ημίσειας ζωής περίπου 3 έως 5 ώρες και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φτάσει σε άφθονες συγκεντρώσεις στο πλάσμα του αίματος πολύ πιο γρήγορα από τα μακράς διάρκειας εστεροποιημένα ενέσιμα στεροειδή.

Ως αποτέλεσμα, αυτό το στεροειδές παρέχει γρήγορα αποτελέσματα, με τους περισσότερους χρήστες να αναφέρουν κέρδη σε δύναμη και μάζα μέσα στις πρώτες εβδομάδες χρήσης.

Παρά τη χρησιμότητα του σύντομου χρόνου ημιζωής του Dianabol, υπάρχει ακόμα ένα μειονέκτημα.

Για παράδειγμα, ο σύντομος χρόνος ημιζωής σημαίνει ότι η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου φθείρεται γρήγορα. Επομένως, είναι καλύτερο να χωρίζετε τις ημερήσιες δόσεις σε πολλαπλές λήψεις.

Για παράδειγμα, μια δόση των 10 mg μπορεί να χωριστεί σε δύο λήψεις των 5 mg την ημέρα. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα επίπεδα του φαρμάκου στο αίμα θα είναι αρκετά κατά τη διάρκεια ενός κύκλου διόγκωσης.

Είναι επίσης γνωστό ότι το Dianabol αυξάνει τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών και την κατακράτηση αζώτου, οδηγώντας έτσι σε νέους μυϊκούς ιστούς.

Για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σε μάζα κατά τη χρήση του Dianabol, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το στεροειδές ενώ γυμνάζεστε τακτικά. Επιπλέον, μην ξεχνάτε να τηρείτε μια υγιεινή διατροφή που συμπληρώνει την προπόνησή σας.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Dianabol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk D-Bal, Εδώ είναι ο λόγος:

D-Bal νέα ισχυρή φόρμουλα μιμείται όλα τα κέρδη του Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, ο παππούς των στεροειδών) χωρίς όλες τις παρενέργειες. Είναι η κορυφαία, ασφαλής εναλλακτική λύση για Dianabol. Αν θέλετε κέρδη, θέλετε D-Bal.

Συνδύασαν μια μοναδική επιλογή συστατικών για να κάνουν περισσότερα από το να αυξήσουν απλά τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα. Η ειδική φόρμουλα της D-Bal σας βοηθά σε διάφορους βασικούς τομείς για να ενδυναμώσει ΚΑΙ να θεραπεύσει.

Με D-Bal, δεν είναι μόνο για το κέρδος? σας βοηθά επίσης να διατηρήσει. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Νομική Dianabol (Methandrostenolone) Εναλλακτική λύση
  • Ασφαλή φυσικά συστατικά
  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Σούπερ δύναμη και αντοχή
  • Μεγάλη εστίαση και κίνηση
  • Γρήγορα αποτελέσματα μέσα σε 30 ημέρες
  • Δωρεάν για κάθε 3ο στοιχείο
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
  • Και απολύτως καμία βελόνα ή συνταγές
D-Bal Dianabol steroid alternative

Καλύτερα για:

  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Αύξηση της δύναμης
  • Μείωση του μυϊκού πόνου
  • Απογύμνωση του σωματικού λίπους
  • Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Αποκτήστε το δικό σας σε:: d-Bal επίσημη ιστοσελίδα

Πότε να χρησιμοποιήσετε 10mg Dianabol και να αυξήσετε τις δόσεις για μέγιστα αποτελέσματα

Μια δόση των 10mg/ημέρα Dianabol μπορεί να φαίνεται χαμηλή, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας ασφαλής τρόπος για να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν αναβολικά στεροειδή.

Η έναρξη με αυτή τη χαμηλή δόση είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να δείτε πώς αντιδρά το σώμα σας στο στεροειδές.

Εάν παρατηρήσετε οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες παρενέργειες, μπορείτε να σταματήσετε αμέσως τη δόση σας και να μην εκτεθείτε σε περαιτέρω βλάβη.

Από την άλλη πλευρά, αν είχατε πάει όλα μέσα με μια υψηλή δόση Dianabol από την αρχή, οι επιπτώσεις μπορεί να μην είναι εύκολα μεσολαβήσιμες με την απλή διακοπή της πρόσληψης του στεροειδούς.

Επομένως, συνιστάται πάντα να ξεκινάτε με μόλις 10 mg και στη συνέχεια να αυξάνετε τη δόση σας έως και 40 mg/ημέρα για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα (υποθέτοντας ότι η αρχική σας αντίδραση στο στεροειδές ήταν θετική).

Εκτός από την εκκίνηση των κερδών, είναι σύνηθες για τους προχωρημένους bodybuilders να χρησιμοποιούν 10 mg/ημέρα Dianabol ως γέφυρα μεταξύ των κύκλων.

Ωστόσο, αυτό θα συνεπαγόταν μια επιθετική πορεία PCT με Nolvadex, HCG και/ή Clomid προκειμένου να διατηρηθεί η φυσική παραγωγή ορμονών του σώματος εντός αποδεκτών παραμέτρων.

Πώς να Dianabol: Dianabol: Συνιστώμενη δοσολογία Dbol & στοίβες

Εάν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε στεροειδή, μπορείτε να ξεκινήσετε με 10 mg/ημέρα Dianabol κατά τη διάρκεια ενός κύκλου διόγκωσης και να αυξήσετε τη δόση από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά .

Οι αρχάριοι στεροειδών δεν θα χρειαστούν ποτέ περισσότερα από 15 έως 25 mg του στεροειδούς την ημέρα, τα οποία είναι επίσης αρκετά επαρκή για να επιτύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Από την άλλη πλευρά, μια αποτελεσματική δόση dbol για τους αθλητές θα ήταν εντός του εύρους 15 έως 40mg/ημέρα.

Παρόλο που ορισμένοι προχωρημένοι bodybuilders χρησιμοποιούν έως και 75mg/ημέρα, συνιστάται προσοχή, καθώς ο κίνδυνος παρενεργειών αυξάνεται επίσης με τόσο υψηλές δόσεις.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Trenbolone?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Trenorol, εδώ είναι ο λόγος:

Ίσως το πιο ευέλικτο στεροειδές όλων των εποχών. Περιμένετε τεράστια κέρδη μυών, φοβερή δύναμη και ισχύ, εκπληκτική φυσική κατάσταση, γρήγορη επούλωση και όλα τα υπόλοιπα ενδιάμεσα. Χρησιμοποιήστε το για διόγκωση ή κοπή. Ό,τι κι αν θέλετε, το Trenorol το προσφέρει – γρήγορα.

Το Trenorol επιτρέπει στον μυϊκό ιστό σας να διατηρεί περισσότερο άζωτο, ένα από τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Περισσότερο άζωτο και περισσότερη πρωτεΐνη σημαίνει τεράστια μυϊκά κέρδη και επιταχυνόμενη καύση λίπους.

Ο ήρωας δράσης των νόμιμων στεροειδών, το Trenorol δίνει μια πανίσχυρη γροθιά, παρέχοντας ακατέργαστη δύναμη, καθαρό μυ και εκμηδενίζοντας το λίπος, αφήνοντάς σας γυμνασμένο, σκληρό, σχισμένο και έτοιμο. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & Νομική Τρεμπολόνης Εναλλακτικές
  • Μέγα μυϊκή μάζα
  • Τεμαχισμός λίπους χωρίς να χάσει μάζα
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Καταπληκτική φυσική κατάσταση
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
trenorol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Μυϊκή μάζα
  • Αύξηση της δύναμης και της ισχύος
  • Ολόπλευρη βελτίωση της φυσικής κατάστασης
  • Πριν την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε:: trenorol επίσημη ιστοσελίδα

Γιατί η στοίβαξη είναι σημαντική

Ενώ το Dianabol είναι αρκετά ισχυρό για να χρησιμοποιηθεί μόνο του, συνήθως στοιβάζεται με άλλα στεροειδή για διάφορους λόγους.

Για παράδειγμα, το Dianabol είναι ένας αδύναμος συνδετικός παράγοντας στον υποδοχέα των ανδρογόνων, γεγονός που το καθιστά στεροειδές κατηγορίας II. Ως εκ τούτου, συχνά στοιβάζεται με στεροειδή κατηγορίας Ι για να αποδώσει μια ισχυρότερη συνέργεια.

Ένας άλλος λόγος για τη χρήση στοίβας Dianabol με άλλες αναβολικές ενώσεις είναι η παράταση των κερδών. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι κύκλοι Dianabol περιορίζονται σε λιγότερο από 1,5 μήνα (6 εβδομάδες).

Τα κέρδη μπορούν να αρχίσουν να μειώνονται δραστικά μόλις σταματήσει η χρήση και έτσι το Dianabol συνήθως στοιβάζεται με μακράς διάρκειας ενέσιμα στεροειδή όπως η τεστοστερόνη, η Deca Durabolin ή το Primobolan για να παρατείνουν τα κέρδη.

Σε αυτή την περίπτωση, το Dianabol παρέχει γρήγορα κέρδη κατά τη διάρκεια των πρώτων 4 έως 6 εβδομάδων του κύκλου, ενώ δίνει χρόνο στις ενώσεις μακρών εστέρων να γίνουν βιοδιαθέσιμες και να παρατείνουν τα αναβολικά αποτελέσματα έως και 8 έως 12 εβδομάδες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το Dianabol

Είστε αυτό που τρώτε. Ωστόσο, αν παίρνετε Dianabol, καταλήγετε να είστε πολύ περισσότερο αυτό που τρώτε. Το Dianabol ενισχύει την απορρόφηση των πρωτεϊνών. Είστε ξαφνικά σε θέση να χρησιμοποιήσετε περισσότερη από την πρωτεΐνη στα τρόφιμα που τρώτε, και είστε σε θέση να αφομοιώσετε 20% + υψηλότερα συνολικά γραμμάρια πρωτεΐνης κάθε μέρα. Εάν τρέχετε Dianabol, τότε θα πρέπει σοβαρά να τρώτε έναν τόνο πρωτεΐνης για να πάρετε την αξία των χρημάτων σας. Τρώτε 400 γραμμάρια πρωτεΐνης – ή τουλάχιστον 60 ανά γεύμα, σε 6-7 γεύματα – για να διασφαλίσετε ότι αναπτύσσεστε με τον ταχύτερο δυνατό ρυθμό.

Το Dianabol διατίθεται σε δισκία των 5 και 50 mg. Μοιάζει πολύ με το Anadrol 50 στο ότι οδηγεί σε σημαντική αύξηση του σωματικού βάρους, της κατακράτησης νερού και της ακατέργαστης μυϊκής μάζας κατά τις πρώτες εβδομάδες χρήσης. Εάν είστε τακτικός χρήστης στεροειδών, το Dianabol θα κάνει θαύματα για εσάς. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ στεροειδή στο παρελθόν και χρησιμοποιήσετε το Dianabol για τον πρώτο σας κύκλο, θα μείνετε απολύτως έκπληκτοι. Κέρδη 10 έως 25 κιλών άλιπης σωματικής μάζας σε 4 έως 6 εβδομάδες είναι απολύτως λογικές προσδοκίες για όσους ξεκινούν έναν πρώτο κύκλο. Οι υποδοχείς είναι αρκετά φρέσκοι εκείνη τη στιγμή!

Οι κύκλοι Dianabol πρέπει να σταματήσουν στις 12 εβδομάδες. Πολλοί χρήστες έχουν προχωρήσει περισσότερο, και πιθανώς θα απολαύσετε πρόσθετα αποτελέσματα αν το κάνετε. Ωστόσο, εάν εκτιμάτε την υγεία σας και την ικανότητα του ήπατός σας να λειτουργεί, θα θέλετε να αποχωρήσετε από τη χρήση Dianabol κάθε 12 εβδομάδες για 8 έως 12 εβδομάδες. Πρόκειται για ένα φάρμακο από το στόμα και είναι γνωστό για την τοξικότητά του. Αλλά, ταυτόχρονα, το συκώτι είναι ένα ισχυρό όργανο που είναι γνωστό για την ικανότητά του να ανακάμπτει.

Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε σκληρά στοματικά όπως το Dianabol για πολύ καιρό, οι πολύποδες θα μετατραπούν σε καρκίνο – και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να θεραπεύσετε απλά με ένα “διάλειμμα”. Η κορυφαία λύπη των περισσότερων χρηστών στεροειδών (εκτός από τον κακό προγραμματισμό PCT) είναι η απροθυμία τους να κάνουν διαλείμματα από τη χρήση στεροειδών. Δεδομένου ότι το Dianabol είναι δημοφιλές στους νέους χρήστες στεροειδών και διατίθεται σε βολική μορφή ταμπλέτας, είναι ένα από εκείνα τα φάρμακα που καταχρώνται περισσότερο από τους νέους χρήστες. Εάν παίρνετε Dianabol, πρέπει να κάνετε διαλείμματα – είναι τόσο απλό!

Η χρήση του Dianabol μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή ακμή. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας. Το Accutane και άλλες ενώσεις είναι επίσης αρκετά τοξικές για το ίδιο το συκώτι. Δεν θέλετε δύο τοξικές για το συκώτι ενώσεις να παλεύουν για το ποια θα σας σκοτώσει πρώτη, έτσι δεν είναι Πάρτε άφθονο ήλιο, κάντε συχνά ντους, και απλά αντέξτε. Άλλες παρενέργειες περιλαμβάνουν αυξημένη επιθετικότητα, ανδρική φαλάκρα και γυναικομαστία.

Εάν χρησιμοποιείτε Dianabol, να είστε προετοιμασμένοι για μια μεγάλη συντριβή όταν διακόψετε τη χρήση του φαρμάκου. Θα χάσετε όλο το νερό που κρατούσατε και αυτό το κέρδος των 32 κιλών μάζας τέρατος θα είναι ξαφνικά ένα κέρδος άλιπης σωματικής μάζας 11 κιλών. Αυτό δεν πειράζει! Η συγκράτηση 10 έως 15 κιλών είναι καταπληκτική και σημαίνει ότι θα διατηρήσετε αυτά τα κέρδη όταν ξεκινήσετε τον επόμενο κύκλο. Παρόλα αυτά, η μαζική απώλεια βάρους οδηγεί πολλούς χρήστες να βγουν από το διάλειμμά τους μετά από 5 ημέρες και να επιστρέψουν στη χρήση. Αυτό είναι μια τρομερή ιδέα και αναιρεί τον σκοπό του διαλείμματος. Αντ’ αυτού, ακολουθήστε την κοινή λογική της ποδηλασίας και απολαύστε το Dianabol σας!

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Anadrol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Anadrole, εδώ είναι γιατί:

Anadrole αναδημιουργεί τα αποτελέσματα της οξυμεθαλόνης (γνωστή ως Anadrol, ένα από τα πιο ισχυρά αναβολικά στεροειδή που υπάρχουν), αλλά χωρίς τις παρενέργειες. Αυξάνει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, επιτρέποντάς τους να μεταφέρουν περισσότερο οξυγόνο στους μυς σας, καθυστερώντας την κόπωση και παρέχοντας τεράστια μυϊκά κέρδη.

Αυτό το επιπλέον καύσιμο για τους μυς σημαίνει ότι θα είστε πιο δυνατοί, πιο ισχυροί και ικανοί να γυμνάζεστε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, οδηγώντας σε γρήγορα κέρδη μυών. Και επειδή το οξυγόνο παίζει επίσης βασικό ρόλο στην αποκατάσταση, θα είστε έτοιμοι για την επόμενη προπόνησή σας σε χρόνο μηδέν.

Anadrole είναι καύσιμα πυραύλων για τους μυς σας, παρέχοντας μυαλό-blowing αντλίες και κύματα ενέργειας, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε καλύτερα, να ανακάμψει πιο γρήγορα και να συσκευάσει σε κάποια σοβαρά κέρδη μεγέθους. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & νόμιμη εναλλακτική λύση Anadrol
  • Μέγα αύξηση στη μυϊκή μάζα
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Μαζικές αντλίες
  • Γρήγορη αποκατάσταση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
Anadrole natural alternative of steroid Anadrol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Ακραία κέρδη
  • Μέγιστη δύναμη & αντοχή
  • Μειώνει το χρόνο αποκατάστασης
  • Πριν το πρωινό

Αποκτήστε το δικό σας σε: επισκεφθείτε Anadrole επίσημη ιστοσελίδα

Χρήση του κύκλου δισκίων Dbol 10-15 mg την ημέρα

Αυτή η ανάρτηση προοριζόταν αρχικά να είναι μια ιστορία του αναβολικού στεροειδούς dianabol και είναι η χρήση του στο bodybuilding, ωστόσο υπάρχουν ελάχιστα πραγματικά στοιχεία για το πώς χρησιμοποιήθηκε τις προηγούμενες δεκαετίες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της έρευνας, κατέληξα στο τελικό αποτέλεσμα ότι η τρέχουσα χρήση του Dianabol ως συμπλήρωμα διατροφής δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο θα μπορούσε να είναι. Πολλές από τις σύγχρονες ιδέες σχετικά με τη χρήση του dianabol αντανακλούν μύθους και άυλες επιστημονικές μελέτες γύρω. αυτή η ανάρτηση προσπαθεί να περιγράψει νέους τρόπους πίστης σχετικά με τη χρήση του dianabol χρησιμοποιώντας τις συναντήσεις των ανθρώπων και τα επιστημονικά στοιχεία.

Το Dianabol (ή Dbol όπως συνήθως ονομάζεται) είναι από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα από του στόματος στεροειδή. Η χημική του ονομασία είναι μετανδροστενολόνη ή μεθανοδιενόνη και υπάρχουν πολλές διαφορετικές γενικές και φαρμακευτικές ποικιλίες, συμπεριλαμβανομένων των Naposim και Anabol. Σε αυτό το ενημερωτικό άρθρο εξετάζουμε τη χρήση χαμηλότερης δόσης του Dianabol ως συμπλήρωμα διατροφής, σε αντίθεση με τη χρήση προορμονών ή προ-στεροειδών.

Ηπατική τοξικότητα του Dianabol

Οι 17 άλφα-αλκυλιωμένες ιδιότητες της μεθανοδιενόνης την καθιστούν επικίνδυνη για το συκώτι, αλλά αυτό, θεωρώ ότι είναι υπερβολικό, καθώς η πλειονότητα των ενδείξεων της δικής της τοξικότητας προέρχεται από μελέτες σε ανθρώπους και όχι από μελέτες σε μεγάλες ομάδες bodybuilders που χρησιμοποιούν Dianabol. Μια μελέτη σε αρουραίους έδειξε ότι ανεξάρτητα από τη δόση ή το χρόνο χορήγησης, το Dianabol δημιουργεί αλλαγές στην ενζυμική δράση, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την υπερτροφία των ηπατοκυττάρων- γεγονός που ουσιαστικά αποδεικνύει ότι το Dianabol είναι δηλητηριώδες για το ήπαρ. Αλλά σε μια άλλη μελέτη ανακαλύφθηκε ότι το Nerobol (ρωσικό Dianabol) ευνοεί την ταχεία ομαλοποίηση των λειτουργικών και μεταβολικών διαταραχών του ήπατος, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τις προηγούμενες ενδείξεις. Αυτό σημαίνει ότι η όλη έννοια του Dianabol δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο κακή όσο θα έκαναν κάποιοι.

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας για την απώλεια βάρους, την άπαχη μυϊκή μάζα, την ενέργεια ζωής και τους στόχους της λίμπιντο;

Τεστοστερόνη. Είναι ο νονός των ανδρικών ορμονών και η προέλευση όλων των αναβολικών στεροειδών. Testoprime είναι φτιαγμένο για τους άνδρες που θέλουν περισσότερη ενέργεια, να χτίσουν πιο γρήγορα μυς, να βελτιώσουν τη διάθεσή τους ή απλά να δουν μια ώθηση στη λίμπιντό τους, να γιατί:

Είναι φτιαγμένο με έμφαση σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τους άνδρες: να νιώθουν νέοι και γεμάτοι ενέργεια.

ΤοTestoPrime αφορά την καλύτερη ζωή σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, βελτιστοποιώντας τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 Βελτιστοποιημένος μεταβολισμός για να βοηθήσει στην αύξηση της θερμογένεσης και με τη σειρά του να βοηθήσει στην καύση του ανεπιθύμητου λίπους όπως το φλογοβόλο το βούτυρο

➤ Αυξημένη σωματική και πνευματική ενέργεια, ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε μέρα

 Ενισχυμένα κίνητρα και αντοχή που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να είστε ξανά στα 20 σας

➤ Βελτιωμένη σεξουαλική ορμή χωρίς να κουράζεστε πολύ γρήγορα

Καίει το σωματικό λίπος έως και 16%

Μειώνει το στρες έως και 71,6%

Αυξάνει το μέγεθος των μυών κατά έως 138,7%

Βελτιώνει την αντοχή έως και 92.2%

Μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια έως και 12%

Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από τη δική μας ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ χωρίς ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξετε το TestoPrime έναντι κάποιου άλλου προϊόντος;

 Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι βοηθούν στην υποστήριξη υγιών επιπέδων τεστοστερόνης. 

Όμως, πολλές φορές αυτά τα προϊόντα είναι υπερβολικά με τους ισχυρισμούς τους και δεν παρέχουν τις απαραίτητες δόσεις των σωστών συστατικών για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.  

ΤοTestoPrime είναι ειδικά σχεδιασμένο με κορυφαία, κλινικά ελεγμένα φυσικά συστατικά που έχουν συλλεχθεί από όλο τον κόσμο -πολλές φορές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες που είναι δύσκολο να φτάσετε- για να σας παρέχει τις καλύτερες πιθανότητες να συσσωρεύσετε μυς, να κάψετε ανεπιθύμητο λίπος και να βιώσετε αυξημένη λίμπιντο με φυσικό τρόπο.

Προσφέρουν επίσης την καλύτερη εγγύηση στην αγορά, όταν πολλοί άλλοι δεν προσφέρουν καν εγγύηση- γεγονός που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πραγματικά στέκονται δίπλα στο προϊόν τους.

Ξέρουμε ότι τα συστατικά του TestoPrime λειτουργούν. 

ΤοTestoPrime σας επιτρέπει να απολαύσετε τα ατελείωτα προνόμια της περισσότερης διαθέσιμης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του TestoPrime για να μάθετε περισσότερα

Πλεονεκτήματα της χρήσης του Dianabol

Το Dianabol έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την αναερόβια γλυκόλυση , η οποία αυξάνει το γαλακτικό οξύ που αναπτύσσεται στο σώμα. Αυτό είναι επωφελές επειδή οι μύες χρησιμοποιούν γαλακτικό οξύ για να σχηματίσουν γλυκογόνο, το οποίο στη συνέχεια παρέχει ενέργεια στον αναερόβιο μεταβολισμό. Το γαλακτικό οξύ είναι, επιπλέον, μια ζωτικής σημασίας ουσία στη διάθεση των διαιτητικών υδατανθράκων, γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν είστε τόσο επιρρεπείς στο να παχύνετε ενώ χρησιμοποιείτε το Dianabol.

Μια μελέτη σχετικά με την οστεοπόρωση έδειξε ότι σε μια δόση μόνο 2,5mg ανά ημέρα για 9 μήνες το dianabol ήταν πιο ισχυρό από τη συμπλήρωση ασβεστίου στη μείωση της οστεοπορωτικής δράσης, αποδείχθηκε επίσης ότι αυξάνει τη μυϊκή μάζα πιο αποτελεσματικά. Μια άλλη μελέτη σχετικά με την οστεοπόρωση, η οποία συνεχίστηκε 24 μήνες, έδειξε ακριβώς πώς το dianabol δρα στην οστεοπόρωση- το dianabol αύξησε το ολικό ασβέστιο του σώματος, καθώς και το ολικό κάλιο του σώματος. Αυτό μπορεί να μην σημαίνει πολλά για εσάς ως bodybuilder, αλλά οι δραστηριότητες του ασβεστίου είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους bodybuilders, καθώς μεγάλες ποσότητες αμινοξέων μεταφέρουν καθώς και κρεατίνη και αυτά τα δύο θέματα είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη των μυών. Το κάλιο είναι, επιπλέον, απαραίτητο, καθώς βοηθά στις μυϊκές συσπάσεις, στη διεξαγωγή των νευρικών σημάτων και στην απελευθέρωση ινσουλίνης είναι επίσης ένα υλικό που είναι πολύ αναβολικό.

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα μελέτη, αν και όχι ουσιαστική σε όρους bodybuilding, αποκάλυψε ότι το dianabol αυξάνει την ευαισθησία των καρκινικών κυττάρων του λάρυγγα στην ακτινοθεραπεία, και αιτιολογείται “συνηγορώντας υπέρ της χρήσης αυτής της ορμόνης κατά τη διάρκεια της ακτινοθεραπείας των ασθενών με καρκίνο του λάρυγγα”.

Ο καλύτερος τρόπος για να Cycle 10mg ή περισσότερο από Dianabol

Θα πρέπει πρώτα να εξετάσουμε την τρέχουσα τρέλα για την ποδηλασία του Dianabol και να αναλύσουμε τι είναι λάθος με αυτό για να δημιουργήσουμε έναν κύκλο για το Dianabol που βασίζεται γύρω από τη χρήση του ως συμπλήρωμα διατροφής παρά ως στεροειδές. Ένας τυπικός κύκλος του Dianabol είναι συνήθως δομημένος ως 25-40mg ραγισμένα καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε ημέρας για 4-6 εβδομάδες, είτε μόνο του είτε στοιβαγμένα με άλλα στεροειδή.

Μια δόση των 25mg ή περισσότερο προκαλεί γενικά κατακράτηση νερού. Είναι γνωστό ότι το Dianabol αρωματίζεται αρκετά εύκολα και το μεγαλύτερο μέρος της κατακράτησης νερού γενικά πιστώνεται σε συσσώρευση υπερβολικών οιστρογόνων. Παρόλα αυτά, η ιδέα μου είναι ότι το σώμα συγκρατεί νερό λόγω των επιδράσεων του Dianabol στο ισοζύγιο ανόργανων συστατικών ολόκληρου του σώματος, ιδιαίτερα στην ισορροπία καλίου/νατρίου, προκαλεί κατακράτηση νερού. Αυτό σε συνδυασμό με την πραγματικότητα ότι το Dianabol προκαλεί οιστρογονικές παρενέργειες, οδηγεί σε μεγάλη συσσώρευση νερού, και καθώς υπάρχουν λίγα που μπορούμε να κάνουμε για την αλλαγή στην ισορροπία των ανόργανων συστατικών του σώματος, το μόνο άλλο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να μειώσουμε την αρωματοποίηση, συνήθως με Nolvadex (ταμοξιφένη) ή άλλα αντιοιστρογόνα. Αυτή είναι πραγματικά μόνο μια προσέγγιση όμως, με τη μείωση της δόσης, λιγότερο από το φάρμακο που οδηγεί σε λιγότερη και πιο σημαντικά οιστρογόνο κατακράτηση νερού. Η μείωση του φαρμάκου σε έναν κύκλο θα προκαλούσε πτώση των επιπέδων των οιστρογόνων, οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε τον κύκλο με χαμηλότερη δόση 10-20mg ημερησίως.

Καθώς θα λάβετε μια πολύ μικρότερη σύνοδο κορυφής του φαρμάκου η διαίρεση της δόσης εάν απασχολείτε μια χαμηλή δόση είναι σχεδόν άχρηστη. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση είναι καλή ιδέα να το παίρνετε σε μία δόση το πρωί (μάλλον με χυμό γκρέιπφρουτ). Παρόλο που αυτό δεν πρόκειται να αποτρέψει την αναστολή της φυσικής τεστοστερόνης, μπορεί να μειωθεί σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, ώστε να μπορεί ακόμα να δημιουργήσει κάποια, και καθώς το σώμα σας θα έχει μεγάλα διαστήματα μέσα στην ημέρα όπου κυκλοφορεί τεστοστερόνη.

Τώρα, αν ρίξουμε μια ματιά στη διάρκεια του κύκλου, 4-6 εβδομάδες φαίνονται πολύ σύντομες για να έχουμε κάποιο πραγματικό αποτέλεσμα σε χαμηλή δόση, χωρίς να θέσουμε μεγαλύτερο κίνδυνο για το συκώτι μας, αλλά πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το dianabol για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα Η εναλλακτική λύση είναι πραγματικά αρκετά εύκολη. θα δώσουμε στο συκώτι μας μια παύση από την επεξεργασία του φαρμάκου, λαμβάνοντας τα Σαββατοκύριακα μακριά από το φάρμακο. Λόγω της σύντομης ημιζωής, οποιαδήποτε αποτελεσματικά υλικά θα είναι έξω από το σύστημά μας μέσα σε 24 ώρες από την τελευταία σας δόση, τώρα αυτό μπορεί να φαίνεται σαν να σας κοστίζει κέρδη, αλλά στην πραγματικότητα θα σας κοστίσει ελάχιστες ή καθόλου απώλειες στο μέλλον, καθώς ακόμα και αν δεν υπάρχει αποτελεσματικό φάρμακο στο σώμα, τα αποτελέσματα εξακολουθούν να είναι παρόντα, δηλαδή πρόσθετο ενδομυϊκό νερό και μια πιο αναβολική ισορροπία ορυκτών. Αυτές οι επιδράσεις γενικά μειώνονται σε αρκετές ημέρες. Αυτή η προσέγγιση δεν πρόκειται ακόμα, να βοηθήσει τη φυσική σας τεστοστερόνη να επιστρέψει από την κατάσταση που έχει ανασταλεί, καθώς αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει σημαντικά περισσότερο. Εάν χρησιμοποιήσουμε μια χαμηλότερη δόση και αφαιρέσουμε τα Σαββατοκύριακα, θα πρέπει θεωρητικά να έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το Dianabol για 10 εβδομάδες χωρίς προβλήματα. Αυτό το σημείο μπορεί να αποδειχθεί με ένα εύκολο άγγιγμα των μαθηματικών καλύτερα:

6 εβδομάδες @25 mg κάθε μέρα = 1050 mg Dianabol συνολικά

10 εβδομάδες με τα Σαββατοκύριακα μακριά @15 mg κάθε μέρα = 750 mg Dianabol συνολικά

Έτσι, όπως είναι δυνατόν να παρατηρήσετε, με τη χρήση αυτού του συστήματος το συκώτι σας θα επεξεργαστεί πραγματικά λιγότερο Dianabol από ό, τι στον κανονικό από του στόματος κύκλο dbol, προσθέστε αυτό στην αλήθεια ότι είστε σε θέση να κάνετε αυξήσεις για 10 εβδομάδες αντί για 6, και με λιγότερες παρενέργειες, και επίσης μπορείτε να πάρετε έναν κύκλο που είναι πολύ σταθερή.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here