Tuesday, August 9, 2022

Clenbuterol för kvinnor Guide – Fler recensioner, dosering, enkla cykler

Tidigare användes Clenbuterol av manliga och kvinnliga kroppsbyggare för att bränna bort fett för att göra musklerna mer synliga.

Men fler och fler människor stöder nu Clenbuterol för kvinnor som vill gå ner i vikt.

Denna trend har blivit ganska populär främst på grund av att många före- och efterbilder av kvinnliga kändisar, modeller, idrottare och vanliga vardagskvinnor dyker upp på nätet med påståenden om att Clen ligger bakom dessa dramatiska fysiska förvandlingar.

I dag är detta läkemedel mer känt som “size zero”-pillret på grund av dess otroliga förmåga att skära ner fett och bibehålla muskelmassa.

På grund av detta överväger många kvinnor runt om i världen att inkludera Clenbuterol i sin viktminskningskur.

Magiska viktminskningspiller har dock en smutsig historia. Vi har sett många mirakelpiller för viktminskning komma och gå.

Detta beror på att de flesta av dem hävdar att de ger fantastiska viktresultat, bara för att göra användarna besvikna.

Så, fungerar Clenbuterol verkligen eller är det bara ännu ett hypat viktminsknings piller som uppgår till ingenting?

Är det säkert att använda? Har det några negativa effekter? Vad är rätt sätt att ta det på?

Den här artikeln tar en omfattande titt på Clenbuterol för kvinnor för att ge svar på dessa frågor och andra bekymmer du kan ha när det gäller läkemedlet. Under tiden ser du vår bästa rekommendation här..

Vad är det bästa sättet att skära ner på fettet och samtidigt bygga muskler med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Cutting Stack, här är varför:

Det snabbar upp din ämnesomsättning, ökar blodflödet och hjälper till att bränna ditt fett. Som ett resultat får du en rippad och superstrimlad kropp. Fettförbränning Stack kan efterlikna effekterna av anabola steroider. Ändå är organiska komponenter som används för Crazy Bulk-produkter säkra för din kropp.

Stacken innehåller 4 effektiva kosttillskott som hjälper till att minska ditt kroppsfett, främja muskeltillväxt och förbättra din prestation. Högeffektiva komponenter blandas på ett sätt som ger bästa och snabbast möjliga resultat.

Fördelar inkluderar:

 • Naturliga steroider med bevisad effektivitet;
 • Organiska komponenter är säkra för din hälsa;
 • Innehåller många användbara vitaminer och mineraler;
 • Finishing cycle leder inte till att resultaten går tillbaka;
 • Inget behov av terapi efter cykeln;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga Nålar eller recept
crazybulk cutting Stack

BÄSTA FÖR:
– För att bryta kroppsfett
– För att bygga upp muskelmassa
– För att öka energinivån
– För att minska ömhet i musklerna
– För att öka det fria testosteronet

Få din på: besök Cutting Stack officiella hemsida

Typiska resultat som kvinnor får av att använda Clenbuterol

När man jämför med steroider och andra fitnesstillskott , är Clenbuterol förmodligen den starkaste fettförbrännaren som finns tillgänglig.

Så om du vill bränna överdrivet fett kan Clen vara lösningen för dig. När det gäller prestanda är Clenbuterol för kvinnliga resultat liknande det som män upplever.

Kvinnor tenderar dock att få en bättre punch av Clenbuterol på grund av deras genetiska sammansättning.

Clen fungerar genom att stimulera kroppens beta 2-receptorer. Denna stimulering höjer kroppens kärntemperatur vilket resulterar i en ökning av ämnesomsättningen.

Naturligtvis genererar kroppen värme för att hålla den inre kärntemperaturen stabil. Det gör den genom att ständigt förbränna fett och kalorier.

Clenbuterol ändrar denna naturliga ordning genom att höja kärntemperaturen. Detta leder i sin tur till att kroppen börjar bränna mer fett än vanligt även när kroppen är i vila.

Och eftersom kvinnor tenderar att lagra mer fett än vad män gör, hjälper Clen i mer kroppsfett förlust i kvinnor än män, med Clenbuterol för kvinnor recensioner rapporterar tappar så mycket 10-20 pounds av fett i bara 1 månad av användning.

En annan bra sak med Clenbuterol är att det har en bra antikatabolisk effekt som bevarar muskelmassan från skador även när man är på den lägsta kaloridieten.

Som ett resultat, när du använder Clen, förlorar du inte bara fett utan får också uppnå en vältonad fysik tack vare läkemedlets muskelbevarande fördel.

Clenbuterol är också ett stimulerande medel som enligt recensioner och vittnesmål om viktminskning minskar användarens aptit. Detta bidrar bara till att ytterligare öka den fettförbrännande potentialen hos detta läkemedel.

Alla clenbuterolmärken är INTE skapade lika. Vi rekommenderar endast Premium, 100% säkra och effektiva Clen varumärken utan biverkningar för kvinnor och män. Vår #1 är: CLENBUTROL. Det är också Legal i alla länder, så du kan beställa och skicka till ditt land.

Vad är den bästa säkra juridiska Clenbuterol steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Clenbutrol, här är varför:

Clenbutrol replikerar de kraftfulla termogena och prestationshöjande egenskaperna hos kändis viktminskningsfavoriten Clenbuterol. Det bränner fett och förbättrar kardiovaskulär prestanda genom att öka syretransporten, så att du kan skulptera en mager och rippad kropp lika effektivt som den riktiga varan.

När din ämnesomsättning är i överfart använder din kropp lagrat fett för sina energibehov. Du kommer att bränna kalorier och strimla kroppsfett och lämna efter dig rena, extremt magra muskler för en helt sliten fysik.

Clen ökar också syreflödet, vilket ger din kardiovaskulära prestanda en boost och laddar upp dina muskler för ett längre och intensivare träningspass.

Clenbuterol ger bränsle till din träning och förvandlar din kropp till en fettförstörande ugn på heltid. Fördelarna omfattar:

 • Säker och laglig Clenbuterol alternativ
 • Kraftfull fettförbränning
 • Öka muskel till fett Ratio
 • Bevara mager muskelmassa
 • Rippad fysik
 • Förbättrad prestanda
 • Förbättrad uthållighet och uthållighet
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis världsomspännande leverans
Clenbutrol best natural weight loss steroid

BÄST FÖR:

 • Kraftfull fettförbränning
 • Behåll mager muskelmassa
 • Öka energi och uthållighet
 • Före träning

Köp din på: besök Clenbuterol officiella hemsida

Enkel Clenbuterol dosering och cykel för kvinnor

När det gäller råd från verkliga användare och fitnessexperter om hur kvinnor ska ta Clenbuterol finns det en allmän konsensus om att Clen kan vara en säker och effektiv produkt för viktminskning, men bara när rätt cykel används.

Missbruk eller överanvändning av läkemedlet leder däremot ofta till några dåliga biverkningar. Av denna anledning bör förstagångsanvändare vara försiktiga när de använder Clen.

En bra utgångspunkt för kvinnor är 20 mg/dag. Denna milda Clenbuterol-dosering för kvinnor ger nybörjare en chans att mäta clenbuterolens effekt på kroppen varefter de helt kan avbryta användningen av läkemedlet i händelse av en biverkning.

Precis som steroider är Clenbuterol effektivare och säkrare när det tas genom “on and off”-cykler.

När det gäller Clenbuterol för kvinnors cykler fungerar Clen bäst när det tas på en 2 veckors på och 2 veckors av-basis.

För ökad effektivitet kan denna cykel följas under en period av 6 veckor och åtföljas av regelbunden träning och en viktminskningsvänlig diet.

Doseringen kan ökas med 20 mcg per dag under den första veckan och minskas med 20 mcg per dag under den andra veckan av 2-veckorscykeln.

Enkelt uttryckt kan en bra startcykel se ut så här:

 • Vecka 1

Dag 1 – 20mcg

Dag 2 – 40mcg

Dag 3 – 60mcg

Dag 4 – 80mcg

Dag 5 – 100mcg

Dag 6 – 120mcg

Dag 7 – 140mcg

 • Vecka 2

Dag 1 – 120mcg

Dag 2 – 100mcg

Dag 3 – 80mcg

Dag 4 – 60mcg

Dag 5 – 40mcg

Dag 6 – 20mcg

Dag 7 – 20mcg

Det är viktigt att notera att människor reagerar olika på Clenbuterol. Vissa kvinnor kan lätt hantera höga doser utan att riskera sin kropp och hälsa medan andra bara kan gå så långt som till 60mcg/dag.

Så följ endast denna Clenbuterolcykel om din kropp kan tolerera höga doser Clen. Att konsultera en läkare innan du börjar använda Clen är en bra idé eftersom han/hon kan ordinera en mer anpassad cykel.

Clenbuterol på egen hand ger några ganska betydande resultat. Men om du vill öka viktminskningsresultaten kan du alltid stapla Clen med andra anabola steroider.

Anavar är tveklöst den bästa anabola steroiden för kvinnor, mer så om du vill gå ner i vikt.

Detta beror på att till skillnad från andra steroider, som överdriver manliga egenskaper hos kvinnor, är Anavar en mild anabolisk steroid med minimala biverkningar.

Dessutom har Anavar, precis som Clenbuterol, förmågan att bränna oönskat fett samtidigt som musklerna sparas.

Tack vare denna likhet i prestanda ger en Anavar och Clenbuterol för kvinnor stack vanligtvis en exceptionell fysik.

Anavar och Clen ger mer eller mindre samma resultat. Att ta höga doser av dessa läkemedel samtidigt kan alltså avsevärt öka risken för biverkningar.

Att hålla dosen låg är därför den säkra vägen att gå. Även om det inte finns någon fastställd Anavar-Clenbuterol stack för alla, har följande kombination visat sig fungera för många kvinnor:

 • Vecka 1 Clenbuterol:

Dag 1 – 20mcg

Dag 2 – 40mcg

Dag 3 – 60mcg

Dag 4 – 80mcg

Dag 5 – 100mcg

Dag 6 – 80mcg

Dag 7 – 60mcg

 • Vecka 2 Anavar

Dag 1 – 20mcg

Dag 2 – 20mcg

Dag 3 – 40mcg

Dag 4 – 40mcg

Dag 5 – 40mcg

Dag 6 – 40mcg

Dag 7 – 20mcg

Detta är bara ett exempel på en effektiv Clen – Anavar stack. Du kan alltid göra forskning för att kolla in andra möjliga staplar eller konsultera en expert för att bilda en anpassad stack.

Listan nedan visar mycket effektiva (inga biverkningar) juridiska fettförbrännare, toning och magra piller och stack

Clenbutrol

 • Snabb viktminskning
 • Bygga upp magra muskler
 • Hjälper kvinnor att tona
 • 100% säker, inga biverkningar
 • Ta i 2-4 månader

Anvarol

 • Minska kroppsfett
 • Behåll magra muskler
 • Hjälper kvinnor att tona och vara sexiga
 • Energi och prestanda
 • Ta i 2-4 månader

Skärning Stack

 • Fler galna vinster
 • Få tävling LEAN fysik
 • Strimla kroppsfett
 • Ta i 2-3 månader

Vad är det bästa viktminskningstillägget med över 190 000 nöjda kunder?

Lämpligt för män och kvinnor PhenQ är ett populärt receptfritt alternativ till Phentermine. Det är kompatibelt med både vegan och keto-dieter och riktar sig till din viktminskning på 5 olika sätt. Här är hur:

Bränn fett

Snabba upp fettförbränningen genom att öka kroppens metaboliska och termogena hastighet för att avslöja en smal och sexig figur.

Stoppa fettproduktionen

PhenQ innehåller ingredienser som faktiskt hjälper till att stoppa produktionen av nytt fett, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att gå upp i vikt.

SUPPRESS DINA aptit

PhenQ gör det enkelt att skära ner på kalorierna genom att dämpa din aptit och göra överätande och hungerbegär till ett minne blott.

Öka din energi

Ladd upp dina batterier med en blandning av energibärande ingredienser som är utformade för att stoppa de energidjup som orsakas av bantning.

HÖJ ditt humör

Kaloriereduktion kan få dig att känna dig grinig, men PhenQs milda humörhöjande egenskaper gör att bantningen inte tar ut sin rätt på ditt humör.

Då PhenQ kombinerar alla fördelarna med flera viktminskningsprodukter i bara ett piller, gör det att du kan gå ner i vikt på ett enkelt sätt och sparar pengar på flera produkter!

Vad gör Phenq bättre än andra viktminskningsprodukter?

Du hittar några av deras ingredienser i andra viktminskningsprodukter. Men det är den unika blandningen av dessa i kombination med deras vetenskapligt bevisade, hemliga ingrediens som har gjort det möjligt för dem att skapa en starkare, kraftfullare produkt som ger dig långt överlägsna fettförstörande resultat jämfört med andra.

Med hjälp av naturliga ingredienser av högsta kvalitet och framställda i FDA- och GMP-godkända anläggningar i USA och Storbritannien är PhenQ det ultimata allt-i-ett-pillret för viktminskning.

PhenQ weight loss pill


För att stödja deras viktminskningsresa får alla kunder gratis nedladdningsbara guider som hjälper dem att följa sina framsteg, planera sina måltider och träna för att maximera sina resultat.

Start din resa mot din drömkropp: besök PhenQ officiella hemsida för att lära dig mer

Möjliga biverkningar av Clenbuterol för kvinnor

I de flesta fall bör det ge en smidig upplevelse utan några negativa biverkningar att hålla sig till den Clenbuterol-dosering som föreskrivs för dig.

Förekomsten av biverkningar av Clenbuterol för kvinnor är dock inte ovanlig. Faktum är att ett stort antal män och kvinnor som använder Clen någon gång kommer att uppleva några av samma sannolika biverkningar.

Några av dessa biverkningar orsakas av Clen’s stimulerande karaktär. Eftersom Clenbuterol är ett stimulerande medel ökar det hjärtats arbete.

Detta leder i sin tur till en ökning av blodtrycket samt andra kardiovaskulära åkommor som bland annat täthet i bröstet, hjärthypertrofi och hjärtklappning.

Överdriven svettning och sömnproblem är också normala biverkningar av Clen’s stimulerande karaktär.

Andra Clenbuterol-biverkningar som kvinnor kan uppleva är bland annat:

 • Muskelkramper
 • Humörsvängningar
 • Andningssvårigheter
 • Utarmning av kalium- och taurinnivåer
 • Huvudvärk
 • Ångest
 • Rastlöshet
 • Torr mun
 • Kräkningar
 • Koncentrationssvårigheter

Om du vill ha alla fördelar med clen utan att behöva ta del av dess konsekvenser, kan CLENBUTROL från Crazybulk svara på dina böner.

Varför kvinnor nu föredrar juridiska alternativ till giftiga clenbuterol typer

Även om Clenbuterol inte är en anabolisk steroid och har mycket färre giftiga effekter jämfört med steroider, är det fortfarande inte lagligt att köpa i de flesta delar av världen.

I många länder (USA, Australien, större delen av Europa etc.) är det enda legitima och lagliga skälet att köpa Clenbuterol som ett behandlingsalternativ för astma och andra andningsproblem hos boskap.

Som ett resultat av detta tvingas personer som vill använda Clenbuterol för dess fettförbränningsfördelar att skaffa läkemedlet från den svarta marknaden.

Även om det finns ett stort antal online-leverantörer på den svarta marknaden som erbjuder Clenbuterol till försäljning, finns det en stor risk att köpa förfalskat Clen.

En del av de tillgängliga Clenbuterolprodukterna är inte tillverkade enligt farmaceutiska standarder och innehåller ofta sämre kvalitet eller doser som är betydligt högre än vad ett typiskt 20mcg-piller skulle innehålla.

Och de få tillgängliga leverantörer som erbjuder Clenprodukter av hög kvalitet i rätt dosering tar vanligtvis ut ett högt pris för sina produkter.

På grund av risken för potentiella hälsokonsekvenser, orimliga priser och rättsliga återverkningar av att bli påkommen med Clen föredrar allt fler kvinnor nu lagliga alternativ till dessa clenbuteroltyper som det populära CLENBUTROL.

Dessa kosttillskott är lagliga och säkra formuleringar som du kan köpa istället för själva Clenbuterol-drogen för att få igång din ämnesomsättning.

Även om lagliga alternativ av Clen kanske inte är lika kraftfulla som själva läkemedlet är dessa kosttillskott säkrare (utan biverkningar) och fortfarande tillräckligt effektiva för att ge de Clenbuterol viktminskning kvinnor resultat kvinnor längtar efter.

De viktigaste och livräddande punkterna att komma ihåg när det gäller Clen för kvinnor är att användningen av Clenbuterol måste tas i tillräckliga doser och åtföljas av regelbunden motion och en kalorifattig kost.

Dessutom, oavsett om du väljer att gå med Clen tabletter, lagliga alternativ eller flytande Clenbuterol för kvinnor, bara köpa Clenbuterol från pålitliga källor helst efter att ha fått specialiserad medicinsk rådgivning.

Genom att vidta dessa försiktighetsåtgärder kommer du att kunna uppnå dina viktminskningsmål snabbt och säkert med minimala biverkningar.

Vad är den bästa säkra juridiska Anavar steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Anvarol, här är varför:

En juridisk alternativ till den anabola steroiden Anavar, Anvarol förbättrar din styrka och energi genom att stimulera fosfokreatinsyntesen i din muskelvävnad. Idealisk för skärcykler, du kommer att strimla fett samtidigt som du behåller muskelmassa, vilket ger din kropp en super mager och skär utseende. Lämplig för både män och kvinnor.

Detta Anavar Oxandrolone-alternativ ökar dina fosfokreatinnivåer, vilket hjälper till att skapa ATP snabbare och ger dig den energi som behövs för att trycka hårdare och längre under din träning.

Anvarol ger dig den kontinuerliga energi och explosiva kraft du behöver för att driva dina träningspass hårdare och längre samtidigt som du strimlar fett för en hårdare, vassare och smalare kropp. Fördelarna omfattar:

 • Säker och laglig Anavar alternativ
 • Explosiv kraft och styrka
 • Förbränna visceralt och subkutant fett
 • Bevara muskelmassa när du skär ner på kalorier
 • Förbättrad muskelhårdhet och täthet
 • Förbättrad vaskularitet
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis världsomspännande leverans
Anvarol

BÄST FÖR:

 • Främjar Snabb fettförlust
 • Ökar energinivåerna
 • Behåller mager muskelmassa
 • Efter träning

Köp din på: besök Anvarol officiella hemsida

Clenbuterol cykel – Stora fördelar, cykelråd för kvinnor och män

Att ta rätt clenbuterolcykeldosering är viktigt för att få maximala fördelar, och det är också nödvändigt för att förhindra oönskade biverkningar.

Om du inte känner till fakta är det alltför lätt att göra ett misstag och inte få de resultat du söker.

Vad betyder Clenbuterolcykel?

Om du vill lära dig fakta om clenbuterol viktminskning måste du veta vad cykeln betyder. I huvudsak handlar det om att använda clen under en viss tidsperiod och använda specifika doser.

När man talar om dessa cykler finns det två typer tillgängliga: de som endast innehåller clen och de där det används tillsammans med andra steroider och droger. Vilken som ska användas beror helt på individen och vad dennes mål är.

Större fördel eller fördelar med Clen-cykeln

Om du tittar på clenbuterol till salu på nätet kommer du att märka att tonvikten ligger på fördelarna, och det är förväntat eftersom detta är en effektiv stimulant / steroid.

Det finns många potentiella fördelar här, men mer än något annat är clen bra för att hjälpa dig att förlora de oönskade kilona och påskynda din ämnesomsättning.

Till skillnad från andra bantningspiller är clen en beprövad stimulant och som sådan är den mycket effektiv när det gäller att värma upp din kropp och få dina fettceller att arbeta övertid.

Om du ska använda clen finns det flera saker du måste tänka på och hålla i minnet. Först och främst är det tänkt att hjälpa dig att förlora kroppsfett, vilket är precis vad du behöver när du skär dig.

För det andra kan clen användas tillsammans med andra steroider för att förbättra din fysik och göra dig fysiskt starkare.

Det är sant att cykeln oftast förknippas med att förlora kroppsfett, och den är bra på det. Men du kan också använda den för att öka din fysiska uthållighet och styrka, och detta är en av anledningarna till att clen används mycket av kroppsbyggare och fitnessbuffs, eftersom den är mångsidig.

För att sammanfatta fördelarna med clen är de följande: För det första kommer det att stimulera din ämnesomsättning och få dina fettceller att arbeta upp för att bränna kalorier.

För det andra spelar det en stor roll för att hålla din magra vävnad intakt, och om du ska träna är det något du behöver.

För det tredje fungerar clen mycket bra när det gäller att öka dina muskler, särskilt när det kombineras med andra steroider.

Vad är det bästa sättet att skära ner på fettet och samtidigt bygga muskler med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Cutting Stack, här är varför:

Det snabbar upp din ämnesomsättning, ökar blodflödet och hjälper till att bränna ditt fett. Som ett resultat får du en rippad och superstrimlad kropp. Fettförbränning Stack kan efterlikna effekterna av anabola steroider. Ändå är organiska komponenter som används för Crazy Bulk-produkter säkra för din kropp.

Stacken innehåller 4 effektiva kosttillskott som hjälper till att minska ditt kroppsfett, främja muskeltillväxt och förbättra din prestation. Högeffektiva komponenter blandas på ett sätt som ger bästa och snabbast möjliga resultat.

Fördelar inkluderar:

 • Naturliga steroider med bevisad effektivitet;
 • Organiska komponenter är säkra för din hälsa;
 • Innehåller många användbara vitaminer och mineraler;
 • Finishing cycle leder inte till att resultaten går tillbaka;
 • Inget behov av terapi efter cykeln;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga Nålar eller recept
crazybulk cutting Stack

BÄSTA FÖR:
– För att bryta kroppsfett
– För att bygga upp muskelmassa
– För att öka energinivån
– För att minska ömhet i musklerna
– För att öka det fria testosteronet

Få din på: besök Cutting Stack officiella hemsida

Clenbuterol (Clenbuterol cykelschema) Cykel för män

Clenbuterol resultat visar att de är effektiva för män som är i skärningsfasen och gör sig av med ihållande kroppsfett.

Det finns många alternativ när det gäller cykeln för män, men om du har gått över nybörjarstadiet kan du prova den mer avancerade cykeln nedan för cutting:

 • Vecka 1: clen 20 mcg / dag / Anavar 40 mgs / dag
 • Vecka 2: clen 40 mcg / dag / Anavar 40 mg / dag
 • Vecka 3: clen off / Anavar 40 mg / dag
 • Vecka 4: clen off / Anavar 40 mg / dag
 • Vecka 5: clen 40 mcg / dag / Anavar 40 mgs / dag
 • Vecka 6: 60 mcg / dag / Anavar 40 mg / dag
 • Vecka 7 och 8: clen och Anavar off
 • Vecka 9: clen 60 mcg / dag
 • Vecka 10: clen 80 mcg / dag

Om du tittar på cykeln ovan finns det några saker som blir uppenbara: den första är att dosen för den första veckan är lätt.

Om du har tagit kraftfullare steroider tidigare är det möjligt att börja med 40 mcg, men om inte är det bättre att gå med 20 mcg och ge din kropp tid att vänja sig vid det.

Även om clen är säkert att använda när rätt doser används är det inte lika milt som oxandrolon, så det är bäst att ge dig själv tid att anpassa dig.

En del avancerade användare kanske påpekar att 80 mcg är för lätt och många män använder förmodligen 140 mcg, och det är möjligt att göra det. Men i det här fallet är det okej att bara använda 80 mcg eftersom du kommer att ta Anavar.

Summan av kardemumman är att om du ska ta clen kommer de andra elementen i din cykel att påverka doseringen och resultaten.

Clenbuterol cykel för kvinnor

Flytande clenbuterolcykel för kvinnor är lika varierad som för män och du har möjlighet att ta clen ensam eller med andra steroider för att öka effekten.

För nybörjare är det bäst att börja med enbart clen så att om det uppstår biverkningar eller om din kropp ännu inte är tillräckligt stark för att stapla kommer du att veta omedelbart och göra rätt anpassningar.

Här är en styckningscykel som kvinnor kan prova:

 • Vecka 1: clen 10 mcg / dag / GW-501516 10 mgs / dag
 • Vecka 2: clen 20 mcg /dag / GW-501516 10 mg /dag
 • Vecka 3: clen off / GW-501516 10 mg / dag
 • Vecka 4: clen off / GW-501516 10 mg / dag
 • Vecka 5: clen 20 mcg / dag / GW-501516 10 mg / dag
 • Vecka 6: clen 30 mcg / dag / GW-501516 10 mg / dag

Ovanstående cykel är avsedd för mer avancerade användare, och när din kropp väl har vant sig vid den och du inte lider av biverkningar kommer cykeln som anges ovan att fungera bra för de flesta, och i många fall kan du öka dosen och få ännu fler fördelar. Men om det är första gången du använder clen måste du börja med de låga doserna.

Clen-cykel för nybörjare – man


Här är ett exempel på en clencykel för män, och du kan ta clen ensam eller kombinera med oxandrolon för att öka effekten.

Men eftersom du precis har börjat är det bättre med enbart clen så att det blir lättare att kontrollera om det finns ett problem eller om du fortfarande behöver mer tid för att anpassa dig.

 • Vecka 1: 20 mcg
 • Vecka 2: 40 mcg
 • Vecka 3: 60 mcg
 • Vecka 4: 80 mcg
 • Vecka 5: 100 mcg
 • Vecka 6: 120 mcg
 • Vecka 7: 130 mcg
 • Vecka 8: 140 mcg

En av anledningarna till att nybörjare måste börja långsamt är att det blir lättare att avgöra om det du känner är clenbuterol-biverkningar och inte resultatet av andra steroider.

Det är ett känt faktum att clenbuterol-doseringen spelar en viktig roll för att hålla dig frisk, och genom att ta rätt mängder som beskrivs här löper du inte risken att få en överdos eller drabbas av extrema effekter.

Det finns många fördelar med att använda clen, och som fitnessbuffs kommer att berätta för dig finns det flera sätt att cykla det på.

Det första alternativet är att ta det i två dagar i sträck och sedan två dagar utan och fortsätta i fyra veckor eller mer.

Det andra alternativet är att ta det i två veckor och sluta i två veckor under en längre period. Det tredje alternativet är att börja med en låg dos och ta den kontinuerligt i flera veckor.

Dessa alternativ skiljer sig tydligt från de som nämns, och det visar bara hur mångsidigt det är. För en nybörjare bör du dock hålla dig till det enklaste som anges här, och om det inte uppstår några biverkningar kan du gärna prova något annat.

Clen-cykel för nybörjare – kvinna

Kvinnor som tar steroider brukar välja oxandrolon eftersom det är milt, men clenbuterol är också ett bra alternativ, särskilt när det gäller att gå ner i vikt. För kvinnor som håller på med fitness eller bara försöker gå ner i vikt är clen ett bra alternativ eftersom det är effektivt och säkert.

Här är ett exempel på en cykel med enbart clen:

 • Dag 1: 20 mcg
 • Dag 2: 40 mcg
 • Dag 3: 60 mcg
 • Dag 4: 80 mcg
 • Dag 5: 80 mcg
 • Dag 6 till dag 12: 100 mcg
 • Dag 13: 80 mcg
 • Dag 14: 60 mcg
 • Dag 15: ej
 • Dag 16: av

Om du köper clenbuterol kan du också prova denna cykel:

 • Dag 1: 60 mcg
 • Dag 2: 80 mcg
 • Dag 3: 80 mcg
 • Dag 4: 100 mcg
 • Dag 5: 100 mcg
 • Dag 6 – dag 12: 120 mcg
 • Dag 13: 100 mcg
 • Dag 14: 80 mcg
 • Dag 15: ej
 • Dag 16: av

De doser som anges för dessa cykler är de mest lämpliga för nybörjare, och oavsett vilken av de två du väljer kommer det att resultera i viktminskning och muskeltillväxt.

Muskeltillväxten bör det betonas, är inte lika stor som de du skulle få med steroider, så den är lämplig för kvinnor som vill komma i form.

Sist men inte minst beror clens effektivitet på hur du äter och tränar. Du kanske har hört det om och om igen, men det tål att upprepas eftersom clenbuterol är tänkt att förstärka det du gör.

Oavsett vilken clencykel du använder kommer den inte att få dig att tappa de där kilona eller göra dig starkare om du inte lägger ner timmarna på träning.

Men om du gör det kommer du att märka en avsevärd förbättring av din fysik, eftersom du kommer att vara fitter, smalare och starkare.

Vad är den bästa säkra juridiska Winstrol steroid?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Winsol, här är varför:

Winsol fungerar som en energibooster och gör din träning mer dynamisk och effektiv. Samtidigt ökar det blodflödet till dina muskler. På så sätt producerar din kropp mer energi samtidigt som den förbränner kalorier i fettvävnad. Dessutom stimulerar Winsol något produktionen av testosteron, vilket också är fördelaktigt för att förlora onödigt fett.

Winsol är ett säkert och lagligt alternativ till Winstrol (Stanozolol), den steroid som används av kroppsbyggare och idrottare världen över för en verkligt titanisk prestation. Använd den under styckningscykler för att minska ditt kroppsfett samtidigt som du behåller magra, järnhårda muskler med ökad vaskularitet. Lämplig för både män och kvinnor.

Håller du ihåg Daft Punks låt “Hårdare, bättre, snabbare, starkare”? Det är du på Winsol. Fördelarna inkluderar:

 • Säkert och lagligt Winstrol (Stanozolol) Alternativ
 • Bevara mager muskelmassa samtidigt som du tar bort fett
 • Rippad tävlings- och strandfysik
 • Stenhårda definierade muskler
 • Förbättrad vaskularitet
 • Super styrka och uthållighet
 • Maximal kraft, snabbhet och smidighet
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis leverans över hela världen
Winsol cutting steroid alternative

Bäst för:

 • EXTREM styrka
 • Förbättrar prestationen
 • Skulpterar perfekt fysik
 • Ta med huvudmåltid

Hämta din produkt på: besök Winsol officiella hemsida

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here