Πώς να αυξήσετε την αγγείωση

Αν θέλετε να φαίνεστε όσο το δυνατόν πιο τρελά γυμνασμένοι, τότε δεν αρκεί να επικεντρωθείτε μόνο στην οικοδόμηση μεγάλων μυών και στη μείωση του λίπους. Για μια πραγματικά τρελή εμφάνιση, θα θέλετε επίσης οι φλέβες σας να ξεπηδήσουν, ώστε να μοιάζετε με ένα τεμαχισμένο θηρίο. Αυτό είναι που κάνει τη σωματική διάπλαση του Hugh Jackman ή του Sylvester Stallone να φαίνεται τόσο τρελή στην ταινία X-Men και μπορεί να σας βοηθήσει πολύ να αναδείξετε τα κέρδη σας και να τραβήξετε ακόμα περισσότερα βλέμματα. Χωρίς εν τω μεταξύ, κινδυνεύετε να μοιάζετε σαν να σας έχουν εμφυτευτεί μύες. Θέλετε να μοιάζετε με κούκλα Κεν Ωραία, δεν χρειάζονται φλέβες. Θέλετε να μοιάζετε με έναν σκληροτράχηλο ήρωα δράσης Τότε χρειάζεστε τις φλέβες.

Αλλά πώς ακριβώς κάνετε αυτές τις φλέβες να φαίνονται Διαβάστε παρακάτω και θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Χαμηλώστε το σωματικό σας λίπος

Ο πιο σημαντικός παράγοντας όταν πρόκειται να αποκτήσετε αυτή την τρομερή φλεβώδη εμφάνιση είναι να μειώσετε το σωματικό σας λίπος. Όσο λιγότερο σωματικό λίπος κουβαλάτε, τόσο λιγότερο θα υπάρχει κάτω από το δέρμα σας πάνω από τις φλέβες σας. Τελικά, αν μπορέσετε να μειώσετε το λίπος σας, τότε θα φέρετε τις φλέβες σας πιο κοντά στην επιφάνεια και φυσικά, με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσετε και τον μυϊκό σας ορισμό στην επίδειξη.

Πώς χάνετε βάρος Λοιπόν, αυτό είναι ένα ολόκληρο άρθρο από μόνο του, αλλά η βασική ουσία είναι να:

  • Διατηρήστε ένα έλλειμμα θερμίδων
  • Να τρώτε τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά που δεν ανεβάζουν το σάκχαρο στο αίμα
  • Συνδυάστε τόσο HIIT όσο και σταθερό καρδιο για μέγιστο αποτέλεσμα

Προσθέστε μυς

Αφού μειώσεις την ποσότητα της λιπαρής σάρκας που κάθεται πάνω από τις φλέβες σου, τώρα θέλεις να τις σπρώξεις προς τα έξω, προς την επιφάνεια, ακόμα περισσότερο. Σε αυτό το σημείο έρχεται η δημιουργία εντυπωσιακών μυών, οι οποίοι ουσιαστικά πιέζουν τις φλέβες προς τα έξω και προς τα πάνω μέσα από το δέρμα.

Και υπάρχει ένα δευτερεύον αποτέλεσμα που θα συμβεί και εδώ: όσο περισσότερο χτίζετε μεγάλους μυς, τόσο περισσότερα θρεπτικά συστατικά, και οξυγόνο θα χρειάζονται αυτοί οι μύες για να επιβιώσουν. Τελικά, αυτό σημαίνει ότι οι φλέβες σας θα πρέπει να γίνουν μεγαλύτερες, καθώς μεταφέρουν περισσότερο αίμα στα άκρα και τον κορμό σας.

Χρησιμοποιήστε αγγειοδιασταλτικά

Ένα αγγειοδιασταλτικό είναι οτιδήποτε προκαλεί τη διεύρυνση των φλεβών. Μπορείτε να προκαλέσετε αυτό το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας συμπληρώματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά ως αγγειοδιασταλτικά (όπως το NO2) ή επίσης καταναλώνοντας τα κατάλληλα τρόφιμα στη διατροφή σας. Το μονοξείδιο του αζώτου μπορεί επίσης να ληφθεί μέσω της διατροφής σας. Η απλή κατανάλωση βιταμίνης C + σκόρδου θα αυξήσει τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου στο σώμα σας κατά 200%. Καταναλώστε αυτά τα δύο πριν από την προπόνηση για μια εκπληκτικά αποτελεσματική προπόνηση που είναι ένα κλάσμα της τιμής των περισσότερων υπερτιμημένων προϊόντων.

Γίνε μεγαλύτερος

Υπάρχει και ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι φλέβες του Σταλόνε φαίνονται τόσο απίστευτες όσο φαίνονται… και αυτός είναι ότι είναι γέρος. Το πάχος του δέρματός σου είναι σε μεγάλο βαθμό γενετικό και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα για να το αλλάξεις αυτό. Ευτυχώς όμως, καθώς μεγαλώνεις το δέρμα σου γίνεται πιο λεπτό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ορίζονται καλύτερα οι μύες και οι φλέβες. Υπάρχουν λοιπόν πλεονεκτήματα στο να γερνάς ως bodybuilder!

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here