Οφέλη του Equipoise, παρενέργειες και δοσολογία

Το Equipoise είναι η εμπορική ονομασία του δημοφιλούς ενέσιμου κτηνιατρικού στεροειδούς που ονομάζεται Boldenone Undecylenate. Προέρχεται από την τεστοστερόνη και διαθέτει ισχυρές αναβολικές και ήπιες ανδρογόνες ιδιότητες. Στον κτηνιατρικό τομέα, αυτό το αναβολικό στεροειδές είναι σε μεγάλο βαθμό γνωστό ότι χρησιμοποιήθηκε σε άλογα τα οποία είχαν εμφανή επίδραση στην όρεξη, το σωματικό βάρος και τη συνολική διάθεση του ζώου. Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε σημαντική αύξηση των χρηστών αυτού του φαρμάκου για λόγους που αναλύονται ως εξής.

Οφέλη

Το Equipoise θεωρείται ένα ευέλικτο στεροειδές, καθώς μπορεί να αναμιχθεί και να χρησιμοποιηθεί με πολλές άλλες ενώσεις για να παράγει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι γνωστό για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας κατά τη διάρκεια του στεροειδούς κύκλου όπως επιθυμεί ο bodybuilder. Αποδίδει επίσης τη μυϊκή δύναμη, η οποία είναι ένας σημαντικός στόχος για πολλούς επαγγελματίες, ιδίως αθλητές. Το Equipoise όπως αναφέρθηκε είναι γνωστό ότι δίνει σταδιακά αλλά σταθερά αποτελέσματα.

Το μεγαλύτερο όφελος αυτού του αναβολικού στεροειδούς παρατηρείται όταν χρησιμοποιείται για μεγαλύτερους κύκλους που συνεχίζονται για περίπου 10 εβδομάδες. Αντί να προσθέτει έναν τεράστιο όγκο στους μύες, το Equipoise τους δίνει μια πολύ ομαλή καθορισμένη και σταθερή εμφάνιση. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης το Dianabol για σκοπούς διόγκωσης. Λοιπόν, η έρευνα επί του θέματος λέει ότι τόσο το Equipoise όσο και το Dianabol είναι σχεδόν παρόμοια στη δομή, αλλά τα αποτελέσματα που προσφέρουν είναι αρκετά διαφορετικά από το άλλο.

Λειτουργία του Equipoise μέσα στο σώμα

Ο undecylenate εστέρας που υπάρχει στο Equipoise ενισχύει σημαντικά τη δραστηριότητα του στεροειδούς στο σώμα όταν χορηγείται. Η φύση του άλλου μισού του, δηλαδή της μπολντενόνης, είναι τέτοια που οδηγεί στη μετατροπή των οιστρογόνων στο σώμα. Ωστόσο, κλινικές μελέτες σχετικά με την αρωματοποίηση του στεροειδούς αποκαλύπτουν ότι η ικανότητά του να μετατρέπεται σε οιστρογόνο είναι σχεδόν η μισή από εκείνη της τεστοστερόνης.

Περιττό να πούμε ότι ως αποτέλεσμα αυτού, η εναπόθεση υγρών λαμβάνει χώρα στους ιστούς, αλλά η έντασή της είναι πολύ μικρότερη σε σύγκριση με τα ισχυρά αναβολικά στεροειδή όπως η τεστοστερόνη.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

Παρενέργειες του Equipoise

Το Equipoise είναι γνωστό ότι παράγει πολύ ήπιες παρενέργειες εάν υπάρχουν. Για παράδειγμα, ακόμη και η κατακράτηση νερού που λαμβάνει χώρα στους μυϊκούς ιστούς είναι πολύ ήπια. Αυτό συμβαίνει κυρίως σε εκείνα τα άτομα των οποίων η πρόσληψη αυτού του στεροειδούς είναι πολύ υψηλή και είναι για πολύ μεγάλη φάση σε σύγκριση με τη συνταγογραφούμενη διάρκεια. Μια άλλη παρενέργεια που αντιμετωπίζουν αυτά τα άτομα περιλαμβάνει γυναικομαστία που σημαίνει διευρυμένο στήθος στους άνδρες. Αυτό συμβαίνει κυρίως σε άτομα που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στο φάρμακο και έχουν λάβει Equipoise σε πολύ μεγάλες ποσότητες στην αρχική φάση του κύκλου. Ωστόσο, εάν κάποιος βιώνει τις οιστρογονικές επιδράσεις αυτού του φαρμάκου για παρατεταμένη περίοδο κατά τη διάρκεια του στεροειδούς κύκλου, μπορεί να συνδυάσει το Nolvadex στην πορεία του, το οποίο θα κάνει τη δοσολογία Equipoise πιο ανεκτή. Εάν οι παρενέργειες εξακολουθούν να επιμένουν, μπορούν επίσης να ληφθούν ενώσεις κατά της αρωματάσης, όπως Femara, Aromasin ή Arimidex, αλλά συνήθως δεν απαιτείται με ένα φάρμακο είναι τόσο ήπιο όσο το Equipoise.

Άλλα συνήθη συμπτώματα της υψηλής δόσης Equipoise είναι το λιπαρό δέρμα, η ανάπτυξη ακμής, η τριχόπτωση και η αυξημένη επιθετικότητα. Στις γυναίκες που λαμβάνουν αυτό το φάρμακο, δεν έχουν υπάρξει εμφανείς αναφορές αρρενοποίησης, αλλά έχει σίγουρα βρεθεί ότι παράγει κάποιες ανδρογόνες παρενέργειες.

Το Equipoise είναι γνωστό ότι παράγει καταθλιπτική επίδραση στο επίπεδο της ενδογενούς τεστοστερόνης στο σώμα. Συνεπώς, είναι επιτακτική ανάγκη να λαμβάνετε μια κατάλληλη θεραπεία μετά τον κύκλο που αποτελείται από Clomid, Nolvadex και HCG στο τέλος κάθε κύκλου για να αποφύγετε κάθε είδους “συντριβή”. Για να είναι αρκετά αποτελεσματική η θεραπεία μετά τον κύκλο, πρέπει να υπάρχει χρόνος αναμονής περίπου 3 εβδομάδων.

Είναι γνωστό ότι ορισμένοι άνθρωποι υποφέρουν από σεξουαλική δυσλειτουργία λόγω της παρατεταμένης κατάχρησης της.

Equipoise Δοσολογία

Για να διατηρηθεί η σταθερότητά του στην κυκλοφορία του αίματος, το Equipoise πρέπει να χορηγείται στο σώμα μία φορά την εβδομάδα. Η δοσολογική ποσότητα για τους άνδρες είναι περίπου 400mg έως 600 mg την εβδομάδα, ενώ για τις γυναίκες θα πρέπει να περιορίζεται σε 50mg έως 150 mg την εβδομάδα. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το Equipoise είναι ένα ήπιο στεροειδές που δίνει στους χρήστες του αργά αλλά σταθερά κέρδη. Ως εκ τούτου, κάποιος πρέπει να τηρεί τη συνταγογραφούμενη δοσολογία χωρίς καμία βιασύνη για τη λήψη μεγάλων δόσεων με την πρόθεση να επιτύχει ταχύτερα αποτελέσματα.

Για να επιτύχετε ταχύτερα και καλύτερα κέρδη όσον αφορά το μέγεθος και τη δύναμη των μυών, το Equipoise μπορεί να συσσωρευτεί με Anadrol ή οποιαδήποτε ενέσιμη τεστοστερόνη. Εάν συνδυάσετε τη δόση Equipoise σας με μια ένωση υψηλότερη σε ανδρογόνες ιδιότητες, τρέχετε πολύ χαμηλά στον κίνδυνο να υποφέρετε από οποιεσδήποτε σοβαρές παρενέργειες.

Το Equipoise μπορεί να αποδειχθεί πολύ ευεργετικό όταν χρησιμοποιείται στον κύκλο κοπής, καθώς η ανάμειξή του με ένα μη-αρωματικό στεροειδές όπως Winstrol, αλοτεστίνη ή οξική Trenbolone μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη απίστευτων κερδών όσον αφορά τη μυϊκή σφριγηλότητα και πυκνότητα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τη μυϊκή ανάπτυξη με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Bulking Stack, να γιατί:

Είναι ένα μοναδικό προϊόν για τους bodybuilders. Ο συνδυασμός φυσικών και ασφαλών, αλλά απίστευτα αποτελεσματικών συστατικών αυξάνει τη μυϊκή σας ανάπτυξη μέχρι το απόλυτο επίπεδο. Θα σας χαρίσει σκληροπυρηνική μυϊκή μάζα, ανώτερη δύναμη και γρήγορο χρόνο αποκατάστασης.

Τέσσερα best-selling, ισχυρά προϊόντα διόγκωσης συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το βέλτιστο αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σας για να χτίσετε γρήγορα μυς.

Ωρα να μαζέψεις κιλά. Γρήγορα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση
  • Οργανικά και ασφαλή συστατικά;
  • Αποδεδειγμένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα
  • Επιβεβαιωμένη από χιλιάδες bodybuilders;
  • Δεν υπάρχει απώλεια κερδών μετά το τέλος του κύκλου;
  • Δεν χρειάζεται PCT;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk bulking stack

Καλύτερο για:
– Γρήγορη μυϊκή αύξηση
– Αύξηση της δύναμης
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Απογύμνωση του σωματικού λίπους
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bulking Stack

Προσοχή

Το Equipoise δεν είναι μια πολύ καλή επιλογή για τους αθλητές που πρέπει να υποβληθούν σε ανίχνευση κατά την προ-αγωνιστική περίοδο του παιχνιδιού τους. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό το αναβολικό στεροειδές παρουσιάζει τάσεις παραγωγής ανιχνεύσιμων μεταβολιτών στα ούρα κάθε μετά από πολλούς μήνες μετά τη χρήση του. Αυτό οφείλεται κυρίως στην υψηλή διαλυτότητα σε λάδι της μακράς αλυσίδας των εστεροποιημένων ενέσιμων στεροειδών, ιδιότητα που προκαλεί την παραμονή του φαρμάκου στους λιπώδεις ιστούς για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

Μορφές του Equipoise

Το Equipoise μπορεί να αγοραστεί με τη μορφή ενέσεων, στοματικών χαπιών καθώς και δισκίων. Ανάλογα με τον κύκλο δοσολογίας και τον τύπο των στεροειδών που θα συνδυάσετε με αυτό, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ποια μορφή χορήγησης του Equipoise θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Διαθεσιμότητα

Το Equipoise είναι από τα λίγα στεροειδή που παραμένουν πάντα σε υψηλή ζήτηση μεταξύ των χρηστών του. Το γεγονός ότι μπορεί να συνδυαστεί στον κύκλο δοσολογίας άλλων στεροειδών το καθιστά τόσο περιζήτητο μεταξύ των αθλητών, των bodybuilders και των power lifters. Για να αγοράσετε το Equipoise, το καλύτερο μέρος που μπορείτε να αναζητήσετε είναι το διαδίκτυο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα με διακριτικές πολιτικές σχετικά με τη ναυτιλία, την επαναποστολή και τις επιστροφές χρημάτων. Για να ξέρετε αν ο ιστότοπος έχει επισκέπτες ή όχι, μπορείτε να ελέγξετε τα φόρουμ του, τα οποία θα σας δώσουν μια δίκαιη ιδέα για το πόσο δημοφιλής είναι ο ιστότοπος που χρησιμοποιείται. Επίσης, εάν ο ιστότοπος βρίσκεται μεταξύ των 10 κορυφαίων ιστότοπων στη μηχανή αναζήτησης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρέπει να είναι γνήσιο ή δημοφιλές κατάστημα.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της αγοράς του Equipoise από ένα ηλεκτρονικό
κατάστημα είναι ότι μπορεί να αγοραστεί με ή χωρίς ιατρική συνταγή.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Winstrol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι το CrazyBulk Winsol, να γιατί:

Το Winsol λειτουργεί ως ενισχυτικό ενέργειας, κάνοντας την προπόνησή σας πιο δυναμική και αποτελεσματική. Ταυτόχρονα, αυξάνει τη ροή του αίματος στους μυς σας. Με αυτόν τον τρόπο, το σώμα σας παράγει περισσότερη ενέργεια, ενώ καίει θερμίδες στον λιπώδη ιστό. Επιπλέον, το Winsol διεγείρει ελαφρώς την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία είναι επίσης ευεργετική για την απώλεια περιττού λίπους.

Το Winsol είναι μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση στο Winstrol (Stanozolol), το στεροειδές που χρησιμοποιείται από bodybuilders και αθλητές παγκοσμίως για πραγματικά τιτάνιες επιδόσεις. Χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια κύκλων κοπής για να μειώσετε το σωματικό σας λίπος, διατηρώντας παράλληλα άπαχο, σιδερένιο μυ με αυξημένη αγγείωση. Κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Θυμάστε το τραγούδι των Daft Punk “Πιο σκληρά, καλύτερα, γρηγορότερα, πιο δυνατά”; Αυτό είσαι εσύ με το Winsol. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής και νόμιμη Winstrol (Stanozolol) Εναλλακτική λύση
  • Διατηρήστε τη μυϊκή μάζα ενώ απογυμνώνετε το λίπος
  • Σκισμένη σωματική διάπλαση για τον ανταγωνισμό και την παραλία
  • Rock Hard καθορισμένοι μύες
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Μέγιστη Δύναμη, Ταχύτητα & Ευκινησία
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο
Winsol cutting steroid alternative

Καλύτερο για:

  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δύναμη
  • Βελτιώνει την απόδοση
  • Σχηματίζει τέλεια σωματική διάπλαση
  • Πάρτε με το κύριο γεύμα

Πάρτε το δικό σας στο: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Winsol

Πώς δημιουργήθηκε το Equipoise

Το Equipoise είχε ως πρότυπο το Dianabol, αν και ο 17ος άνθρακας του αφαιρέθηκε. Αρχικά, ο σκοπός των ερευνητών ήταν να δημιουργήσουν μια ενέσιμη μορφή του Dianabol, αλλά αυτό που συνέβη ήταν ότι ανέπτυξαν ένα νέο είδος αναβολικού ανδρογονικού στεροειδούς, το Equipoise. Αυτή η ένωση είναι ένα παράγωγο τεστοστερόνης και διαθέτει διπλό δεσμό μεταξύ του 1ου και του 2ου ατόμου άνθρακα. Δεδομένου ότι το Equipoise έχει διπλούς δεσμούς, παρουσιάζει μια ήπια ανδρογόνο ιδιότητα. Αυτή η ιδιότητα του διπλού δεσμού του Equipoise καθιστά δύσκολο να συνδεθεί με τον υποδοχέα ανδρογόνων παράγοντας πολύ λιγότερα αναβολικά αποτελέσματα ως το άλλο στεροειδές.

Equipoise Σφιχτοί μύες Οφέλη για Bodybuilder

Παρόλο που αυτό το φάρμακο προωθεί λιγότερα αναβολικά αποτελέσματα, αντισταθμίζει αυτή την αδυναμία παράγοντας μυϊκούς ιστούς υψηλού διαμετρήματος. Το Equipoise έχει την ικανότητα να μετατρέπεται σε οιστρογόνα σε ελάχιστο βαθμό, ειδικά εάν χορηγηθεί μια συνιστώμενη δόση. Επειδή θα υπάρξει ελάχιστη επίδραση των οιστρογόνων, έτσι η κατακράτηση νερού και η εναπόθεση ανεπιθύμητων λιπών δεν θα είναι εμφανείς. Είναι γνωστό γεγονός ότι τα οιστρογόνα επιτρέπουν το νερό και τα λίπη στις μυϊκές ίνες, οπότε αν δεν υπάρχει καθόλου ή ελάχιστη εναπόθεση νερού και λιπών στο σώμα, οι μύες γίνονται πιο σφιχτοί και σφριγηλοί. Αυτή η ιδιότητα αποτελεί πλεονέκτημα για τους bodybuilders και τους αθλητές, καθώς μπορούν να περιμένουν πιο σκληρούς, πιο συμπαγείς και πιο καθορισμένους μυς του σώματος.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Trenbolone?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Trenorol, εδώ είναι ο λόγος:

Ίσως το πιο ευέλικτο στεροειδές όλων των εποχών. Περιμένετε τεράστια κέρδη μυών, φοβερή δύναμη και ισχύ, εκπληκτική φυσική κατάσταση, γρήγορη επούλωση και όλα τα υπόλοιπα ενδιάμεσα. Χρησιμοποιήστε το για διόγκωση ή κοπή. Ό,τι κι αν θέλετε, το Trenorol το προσφέρει – γρήγορα.

Το Trenorol επιτρέπει στον μυϊκό ιστό σας να διατηρεί περισσότερο άζωτο, ένα από τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Περισσότερο άζωτο και περισσότερη πρωτεΐνη σημαίνει τεράστια μυϊκά κέρδη και επιταχυνόμενη καύση λίπους.

Ο ήρωας δράσης των νόμιμων στεροειδών, το Trenorol δίνει μια πανίσχυρη γροθιά, παρέχοντας ακατέργαστη δύναμη, καθαρό μυ και εκμηδενίζοντας το λίπος, αφήνοντάς σας γυμνασμένο, σκληρό, σχισμένο και έτοιμο. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & Νομική Τρεμπολόνης Εναλλακτικές
  • Μέγα μυϊκή μάζα
  • Τεμαχισμός λίπους χωρίς να χάσει μάζα
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Καταπληκτική φυσική κατάσταση
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
trenorol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Μυϊκή μάζα
  • Αύξηση της δύναμης και της ισχύος
  • Ολόπλευρη βελτίωση της φυσικής κατάστασης
  • Πριν την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε:: trenorol επίσημη ιστοσελίδα

Οφέλη δύναμης λόγω της διέγερσης της παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων

Το Equipoise ενισχύει επίσης τη δύναμη και παρατείνει την αντοχή του σώματος επειδή διεγείρει τη διαδικασία οξυγόνωσης και παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων στο σώμα. Τα ερυθρά αιμοσφαίρια ή η αιμοσφαιρίνη διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην παροχή επαρκούς ποσότητας οξυγόνου στα διάφορα μέρη του σώματος. Εάν το σώμα λαμβάνει αρκετό οξυγόνο, μπορεί να παράγει περισσότερη τριφωσφορική αδενοσίνη, η οποία είναι η κύρια πηγή ενέργειας των κυττάρων. Αυτό το μόριο τριφωσφορικής αδενοσίνης είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο της παραγωγής και αποθήκευσης γαλακτικού οξέος που προκαλεί μυϊκές κράμπες και πόνο. Ως εκ τούτου, εάν δεν υπάρχει γαλακτικό οξύ στα κύτταρα, οι μυϊκοί ιστοί μπορούν να αντέξουν τις έντονες σωματικές δραστηριότητες.

Οφέλη από την όρεξη

Αυτό το στεροειδές ισχυρίζεται ότι διεγείρει την όρεξη κάποιου, οπότε αναμένεται αύξηση του σωματικού βάρους. Εκτός από αυτό, το Equipoise μπορεί να προκαλέσει αρκετές παρενέργειες στους άνδρες, όπως χαμηλή παραγωγή τεστοστερόνης, στυτική δυσλειτουργία, προβλήματα στη σπερματογένεση και μειωμένη λίμπιντο. Αυτές οι επιδράσεις, ωστόσο, είναι ελεγχόμενες από τα διεγερτικά τεστοστερόνης.

Το Equipoise χαρακτηρίζεται ως στεροειδές βραδείας δράσης, αλλά έχει μακροχρόνια επίδραση. Χορηγείται με ένεση μέσω των μυών μία φορά την εβδομάδα σε συνιστώμενη δόση 400mg έως 600mg. Κατά τη χρήση του Equipoise, η δοσολογία δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 600mg. επειδή μπορεί να οδηγήσει σε φθίνουσες αποδόσεις.

Αυτό το αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές είναι ένα ρυθμιζόμενο φάρμακο από τον νόμο περί ελεγχόμενων ουσιών. Αυτό σημαίνει, ότι μπορείτε να αγοράσετε αυτό το στεροειδές νόμιμα μόνο από ένα φαρμακείο, εάν μπορείτε να παρουσιάσετε συνταγή από γιατρό. Διαφορετικά, μπορεί να σας επιβληθούν νομικές κυρώσεις. Ορισμένα τοπικά γυμναστήρια πωλούν επίσης Equipoise, αλλά η συναλλαγή γίνεται συνήθως υπόγεια ή με παράνομο τρόπο, οπότε είναι λίγο επικίνδυνη. Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε Equipoise είναι μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων, επειδή μπορείτε να αγοράσετε εύκολα, ακόμη και χωρίς συνταγή. Οι συναλλαγές σας γίνονται άνετα και ιδιωτικά στο σπίτι σας.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Dianabol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk D-Bal, Εδώ είναι ο λόγος:

D-Bal νέα ισχυρή φόρμουλα μιμείται όλα τα κέρδη του Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, ο παππούς των στεροειδών) χωρίς όλες τις παρενέργειες. Είναι η κορυφαία, ασφαλής εναλλακτική λύση για Dianabol. Αν θέλετε κέρδη, θέλετε D-Bal.

Συνδύασαν μια μοναδική επιλογή συστατικών για να κάνουν περισσότερα από το να αυξήσουν απλά τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα. Η ειδική φόρμουλα της D-Bal σας βοηθά σε διάφορους βασικούς τομείς για να ενδυναμώσει ΚΑΙ να θεραπεύσει.

Με D-Bal, δεν είναι μόνο για το κέρδος? σας βοηθά επίσης να διατηρήσει. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Νομική Dianabol (Methandrostenolone) Εναλλακτική λύση
  • Ασφαλή φυσικά συστατικά
  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Σούπερ δύναμη και αντοχή
  • Μεγάλη εστίαση και κίνηση
  • Γρήγορα αποτελέσματα μέσα σε 30 ημέρες
  • Δωρεάν για κάθε 3ο στοιχείο
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
  • Και απολύτως καμία βελόνα ή συνταγές
D-Bal Dianabol steroid alternative

Καλύτερα για:

  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Αύξηση της δύναμης
  • Μείωση του μυϊκού πόνου
  • Απογύμνωση του σωματικού λίπους
  • Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Αποκτήστε το δικό σας σε:: d-Bal επίσημη ιστοσελίδα

Equipoise Bodybuilding Stack

Η στοίβα Equipoise προέρχεται από την τεστοστερόνη και παρέχει σημαντική αποθήκευση ενέργειας και ένα δίκαιο μέτρο ανδρογόνου ορμόνης. Equipoise step-ups απόδοση ερυθρών αιμοσφαιρίων που βελτιώνει την αντοχή, ως αποτέλεσμα των μετατοπίσεων στην κατανάλωση οξυγόνου. Βελτιώνει επίσης τη ροή του αίματος, γεγονός που το καθιστά ένα δημοφιλές εμπορικό σήμα με ετοιμότητα ανταγωνισμού.

Παρ’ όλα αυτά, το μειονέκτημα της χρήσης του πριν από τον ανταγωνισμό είναι ότι προκαλεί την επιθυμία για φαγητό σε έναν τεράστιο αριθμό ατόμων. Από την άλλη πλευρά, το Equipoise διεγείρει ελάχιστες παρενέργειες που σχετίζονται με τα οιστρογόνα. Ο ρυθμός μετατροπής των οιστρογόνων είναι 50% σε σύγκριση με άλλες τεστοστερόνες. Ωστόσο, τα άτομα που ασκούνται χρησιμοποιώντας δόσεις υψηλού επιπέδου ή υπερευαίσθητα άτομα θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν δυσμενείς ορμονικές επιδράσεις. Ως κοινός αμυντικός ελιγμός, το Nolvadex (κιτρικό ταμοξιφαίνη) είναι μια κοινή επιλογή για την αντιμετώπιση των δυσμενών επιδράσεων των οιστρογονικών προκλήσεων. Το Nolvadex παρουσιάζει την ικανότητα να καταστέλλει τα επίπεδα του IGF (Insulin-like-Growth-Factor). Ο IGF είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των μυών.

Ενώ, η στοίβα Equipoise δεν είναι σαν ένας γρήγορος οικοδόμος μυϊκής μάζας, αναπτύσσει αργές αλλά σταθερές προόδους σε υψηλές επιδόσεις και σμιλεμένη μυϊκή ανάπτυξη. Τα αποτελέσματα συνιστούν έναν αργόσυρτο, αμετάβλητο ρυθμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρατεταμένες περιόδους τουλάχιστον 10-12 προόδων. Αυτό εξασφαλίζει ουσιαστικά διαμορφωμένη μυϊκότητα και μειωμένη κατακράτηση νερού. Δεδομένου ότι η αύξηση της μάζας δεν είναι αποτέλεσμα του βάρους του νερού, η μυϊκή ανάπτυξη μπορεί εύκολα να διατηρηθεί.

Για να αποκτήσετε τα βέλτιστα οφέλη από τη στοίβα Equipoise, αυτός ο σούπερ ευέλικτος ενισχυτής συγχωνεύεται αποτελεσματικά με οποιαδήποτε παραλλαγή ορμονών. Συμπεριλαμβανομένης της στοίβας Equipoise 300-400 mg και ενός ενέσιμου με βάση το έλαιο, όπως 250 έως 500 mg Sustanon ή αιθανική τεστοστερόνη αποτελεί μια ισχυρή βάση για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας. Επιπλέον, η μυϊκή οικοδόμηση μπορεί να στοιβάζεται αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας το Anadrol, το οποίο ισοδυναμεί με ένα από τα πιο αποτελεσματικά από του στόματος στεροειδή που είναι διαθέσιμα.

Οι παρενέργειες από τη μακροχρόνια χρήση της στοίβας Equipoise είναι αρκετά χαμηλές όταν λαμβάνονται σε κανονικές δόσεις των 300-400 mg εβδομαδιαίως. Οι οιστρογονικές αντενδείξεις προκύπτουν σε εκείνες τις περιπτώσεις ενώ παρουσιάζεται ευαισθησία στην ευαισθησία στα οιστρογόνα. Οι αναβολικές-ανδρογονικές στεροειδείς παρενέργειες μπορεί να οδηγήσουν σε τεντωμένα αρρενοποιητικά αποτελέσματα, όπως μια φλεγμονώδης ασθένεια που αφορά τους σμηγματογόνους αδένες του δέρματος και αύξηση της ανάπτυξης των τριχών του σώματος από μακροχρόνιες ή υψηλές δόσεις. Επίσης, το Equipoise δεν ενσωματώνει μια αποδεκτή εναλλακτική λύση για αθλητικούς ανταγωνιστές που ελέγχονται με φάρμακα. Έχει τη δυνατότητα να εμφανιστεί ως μεταβολική ουσία στα ούρα πολύ καιρό μετά τη χρήση.

Τυπικά, οι δόσεις στοίβας Equipoise κυμαίνονται μεταξύ 300-400 mg εβδομαδιαίως. Κάποιο άτομο βίωσε αυξημένα οφέλη από την εμπρόσθια φόρτωση. Αυτή είναι μια μέθοδος “άλματος” ενός κύκλου στεροειδών και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε. Η στρατηγική απαιτεί 600-800 mg εβδομαδιαίως για 2 εβδομάδες και στη συνέχεια να μειωθούν οι δόσεις σε 300 έως 400 mg την εβδομάδα για 8-10 εβδομάδες. Το Equipoise είναι ένα αρκετά ασφαλές φάρμακο για χρήση, εφόσον οι δόσεις διατηρούνται εντός του συνιστώμενου ορίου.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό Anavar στεροειδές?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Anvarol, εδώ είναι γιατί:

Το Anvarol βελτιώνει τη δύναμη και την ενέργειά σας διεγείροντας τη σύνθεση φωσφοκρεατίνης εντός του μυϊκού σας ιστού. Ιδανικό για κύκλους κοπής, θα τεμαχίσετε το λίπος διατηρώντας παράλληλα τους άπαχους μυς, δίνοντας στο σώμα σας μια εξαιρετικά άπαχη και κομμένη εμφάνιση. Κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Αυτή η εναλλακτική λύση της Anavar Oxandrolone αυξάνει τα επίπεδα φωσφοκρεατίνης σας, βοηθώντας να δημιουργήσετε ATP πιο γρήγορα και δίνοντάς σας την ενέργεια που χρειάζεστε για να πιέσετε πιο σκληρά και περισσότερο κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας.

Το Anvarol σας δίνει τη συνεχή ενέργεια και την εκρηκτική δύναμη που χρειάζεστε για να ωθήσετε τις προπονήσεις σας σκληρότερα και περισσότερο, ενώ τεμαχίζει το λίπος για ένα σκληρότερο, πιο αιχμηρό, πιο αδύνατο σώμα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής και νόμιμη Anavar Εναλλακτική λύση
  • Εκρηκτική δύναμη & δύναμη
  • Αποτεφρώστε το σπλαχνικό & υποδόριο λίπος
  • Διατηρήστε τον άπαχο μυ όταν κόβετε θερμίδες
  • Βελτιωμένη μυϊκή σκληρότητα & πυκνότητα
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
Anvarol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Προωθεί την ΓΡΗΓΟΡΗ απώλεια λίπους
  • Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας
  • Διατηρεί τους άπαχους μύες
  • Μετά την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε: επισκεφθείτε Anvarol επίσημη ιστοσελίδα

Αποτελέσματα και παρενέργειες του Equipoise για τους άνδρες

Δραστική χημική ουσία: boldenone undecylenate
Εμπορική ονομασία:
Equipoise 25, 50 mg/ml
Ganabol 25 mg/ml
Pays 25 mg/ml
Sibolin 25 mg/ml
Boldenon 50 mg/ml
Venobol 25 mg/ml

Η δραστική χημική ουσία, που ονομάζεται boldenone undecylenate, συναντάται σπάνια μεταξύ των στεροειδών στην κτηνιατρική. Το αμερικανικό EQUIPOISE προορίζεται για τα άλογα, το κολομβιανό Ganabol για τις αγελάδες, το γερμανικό Venobol για τις όρνιθες, αλλά οι αθλητές αγνοούν αυτό το πράγμα, το οποίο αποδεικνύει τη δημοτικότητα και τη χρήση σε μεγάλη κλίμακα αυτού του προϊόντος στη Δύση. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτά τα κτηνιατρικά προϊόντα έχουν πολύ ισχυρή επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό.

Το στεροειδές EQUIPOISE έχει σχετικά ισχυρή δράση όταν συνδυάζεται με ασθενέστερα ανδρογόνα. Ωστόσο, αυτό το στεροειδές δεν είναι ένα προϊόν για γρήγορη αύξηση της μάζας, της δύναμης και του βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το στεροειδές EQUIPOISE έχει θετική δράση στην ανταλλαγή ουσιών στο σώμα. Αυτό σημαίνει ότι η κύρια δράση του φαρμάκου είναι η υψηλή σύνθεση λευκωματίνης στα μυϊκά κύτταρα. Ως αποτέλεσμα, η αύξηση του σωματικού βάρους είναι αργή αλλά καλής ποιότητας. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι συγκρατεί λίγο νερό στον οργανισμό.

Μια άλλη προτεραιότητα του προϊόντος είναι το γεγονός ότι δεν αρωματίζεται, γεγονός που το καθιστά αποτελεσματικό φάρμακο κατά την περίοδο της προπόνησης για αγώνες. Οι αθλητές που συνδύασαν το EQUIPOISE με ενέσιμο Winstrol στον προαγωνιστικό κύκλο, είδαν αυξημένη ελαστικότητα και πυκνότητα των μυών.

Σε υψηλή θερμιδική διατροφή, αυτός ο συνδυασμός οδηγεί σε ισχυρές αυξήσεις της ευθείας και σε γρήγορη συσσώρευση ποιοτικών μυών. Οι περισσότεροι αθλητές ανέφεραν ότι το φάρμακο EQUIPOISE προκάλεσε αύξηση της όρεξης. Τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν με τη βοήθεια αυτού του προϊόντος διατηρούνται συνήθως μετά την περίοδο χορήγησης.

Επιπλέον, το φάρμακο EQUIPOISE εντείνει την ερυθροποίηση που φαίνεται από την εντατική προθέρμανση των ερυθροκυττάρων από έναν ανθρώπινο οργανισμό. Ως αποτέλεσμα, οι bodybuilders παρακολουθούν κάτι που περιγράφεται ως φαινόμενο άντλησης.

Η εβδομαδιαία δόση για τους περισσότερους αθλητές είναι 150-300mg. Η κατάλληλη δόση για τους περισσότερους αθλητές είναι περίπου 50mg του φαρμάκου που λαμβάνεται κάθε 2 ημέρες. Οι έμπειροι bodybuilders λαμβάνουν συνήθως μεγαλύτερες δόσεις όπως 50mg/ημέρα για να επιτύχουν κάποια εξαιρετικά αποτελέσματα.

Οι άνδρες έχουν λιγότερα προβλήματα με τη λήψη του EQUIPOISE. Τα σημάδια κατακράτησης νερού είναι συχνά ασήμαντα και η αυξημένη αρτηριακή πίεση αναφέρεται σε πολύ λίγες περιπτώσεις. Η ακμή και άλλα δερματικά προβλήματα, η γυναικομαστία και η αυξημένη επιθετικότητα είναι επίσης σπάνια. ο “στεροειδής πυρετός” που όλοι φοβούνται και που είναι πιθανός κατά τη χορήγηση των κτηνιατρικών στεροειδών εκδηλώνεται σπάνια.

Αποτελέσματα και παρενέργειες του Equipoise για τις γυναίκες

Οι γυναίκες έχουν επίσης θετικά αποτελέσματα με το EQUIPOISE. Η συνιστώμενη δόση για μια εκπαιδευμένη γυναίκα είναι 50-100mg/εβδομάδα. Μια τέτοια χρήση εγγυάται μια καλή αύξηση της μάζας χωρίς έντονη κατακράτηση νερού. Μεγαλύτερες δόσεις μπορεί να προκαλέσουν τα φαινόμενα αρρενωπότητας: ακμή, υψηλή λίμπιντο και έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο και τα πόδια. Ωστόσο, τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά σπάνιες.

Όσοι εμφανίζουν δυσάρεστα συμπτώματα πρέπει να χρησιμοποιούν μικρότερη δόση του προϊόντος. Η αίσθηση θερμότητας και η αδιαθεσία εξαφανίζονται μετά από λίγες ημέρες. Το προϊόν αυτό δεν είναι τοξικό για το συκώτι.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του EQUIPOISE είναι η υψηλή τιμή και το παράνομο καθεστώς του (το φάρμακο δεν πωλείται νόμιμα). Το πιο συνηθισμένο στοιχείο για να αγοράσετε είναι το κολομβιανό γκανάμπολ. Η τιμή του είναι περίπου 60$ για ένα μπουκάλι των 10 ml – 500mg δραστική ουσία(50mg/ml). Επί του παρόντος, το ινδικό Boldenon (φιαλίδια των 2 και 10 ml, 50mg/ml) είναι επίσης διαθέσιμο στις περισσότερες χώρες.

Ποια είναι η καλύτερη ασφαλής νομική στεροειδή κλενβουτερόλη?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Clenbutrol, εδώ είναι γιατί:

Κλενβουτερόλη αναπαράγει τις ισχυρές θερμογενετικές και τις ιδιότητες βελτίωσης της απόδοσης της αγαπημένης κλενβουτερόλης των διασημοτήτων για την απώλεια βάρους. Καίει το λίπος και βελτιώνει την καρδιαγγειακή απόδοση αυξάνοντας τη μεταφορά οξυγόνου, επιτρέποντάς σας να σμιλεύσετε ένα άπαχο και σχισμένο σώμα εξίσου αποτελεσματικά με το πραγματικό πράγμα.

Με το μεταβολισμό σας σε υπερδιέγερση, το σώμα σας χρησιμοποιεί το αποθηκευμένο λίπος για τις ενεργειακές του ανάγκες. Θα καίτε θερμίδες και θα τεμαχίζετε το σωματικό λίπος, αφήνοντας πίσω σας καθαρούς, εξαιρετικά άπαχους μυς για μια απόλυτα σχισμένη σωματική διάπλαση.

Το Clen αυξάνει επίσης τη ροή του οξυγόνου, δίνοντας ώθηση στην καρδιαγγειακή σας απόδοση και φορτίζοντας τους μυς σας για μεγαλύτερη, πιο έντονη προπόνηση.

Η κλενβουτερόλη τροφοδοτεί τις προπονήσεις σας και μετατρέπει το σώμα σας σε ένα φούρνο πλήρους απασχόλησης, ανατίναξης λίπους. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & Νομική κλενβουτερόλη Εναλλακτική
  • Ισχυρή καύση λίπους
  • Αύξηση των μυών σε λίπος αναλογία
  • Διατήρηση της μυϊκής μάζας
  • Ripped Physique
  • Βελτιωμένη απόδοση
  • Ενισχυμένη αντοχή & αντοχή
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
Clenbutrol best natural weight loss steroid

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Για: Ισχυρή καύση λίπους
  • Διατήρηση άπαχων μυών
  • Αύξηση της ενέργειας και της αντοχής
  • Πριν την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε: Κλενβουτερόλη επίσημη ιστοσελίδα

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here