Πώς να χρησιμοποιήσετε Primobolan προφορικό στεροειδές

PRIMOBOLAN από του στόματος στεροειδές

Δραστική χημική ουσία: οξική μετανόλη
Εμπορική ονομασία:
Primobolan S 25mg/pastilles

Primobolan (εκτός αγοράς ) 50mg/pastilles

Πολλοί odybuilders αισθάνονται την έλλειψη του ενέσιμου Primobolan που είχε 20mg οξικού μετανόλου, διαλυμένο σε λάδι. Τα χάπια των 50mg εκεί αποσύρθηκαν από την αγορά, παραμένοντας μόνο εκείνα με 5 και 25mg.

Το Primobolan είναι ένα αναβολικό προϊόν, σχεδόν καθαρό με πολύ μικρή ανδρογόνο δράση, που έχει σχετικά ισχυρή αναβολική δράση και τα χάπια Primobolan έχουν περιορισμένες δράσεις όταν πρόκειται για την αύξηση της ευθύτητας και των μυών. Κατά τη λήψη του χαπιού δεν υπάρχει γρήγορη αύξηση του βάρους και επίσης δεν υπάρχει σημαντική αύξηση της ευθείας.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το Primobolan χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή αυτό οδηγεί σε μια αργή αλλά ποιοτική αύξηση των μυών, η οποία διατηρείται ως επί το πλείστον μετά τη διακοπή της χρήσης αυτών των χαπιών. Η ενεργός ημερήσια δόση που χρησιμοποιείται από τους αθλητές είναι μεταξύ 50-150mg, γι’ αυτό και το χάπι των 25m είναι πιο αποτελεσματικό από αυτό των 5mg.

Στη φαρμακευτική προοπτική του Primobolan που παράγεται από τη “Shering” αναφέρεται: “Σε περίπτωση που δεν έχει συνταγογραφηθεί διαφορετικά, θα λαμβάνεται ως εξής: αυτό σημαίνει ότι σε βάρος 50 kg θα πρέπει να λαμβάνονται 4-6 χάπια/ημέρα. Ένας bodybuilder με 100 κιλά θα πρέπει να παίρνει 200-300mg/ημέρα. Αυτό σημαίνει 8-12 χάπια των 25mg/ημέρα. Αυτού του είδους η δόση είναι υψηλή και παρόλο που αυτό το παράδειγμα δείχνει ότι είναι απαραίτητη μια μεγάλη δόση οξικού οξέος από το στόμα.

Τα οξικά χάπια Primobolan έχουν μια μεγάλη ποσότητα μη-17-alfa αλχηλικής ουσίας που καταστρέφει το συκώτι και έτσι γίνεται ανενεργή. Αυτό σημαίνει ότι στο αίμα παραμένουν μόνο μικρές ποσότητες της δραστικής αρχής.

Εάν χρησιμοποιούνται μόνο αυτές οι άκρες ενός χαπιού, αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση της ευθείας και των μυών μόνο για τα άτομα που βρίσκονται στην αρχή της θεραπείας με στεροειδή και για τις γυναίκες. Η κατάσταση αλλάζει όταν το Primobolan συνδυάζεται με στεροειδή που έχουν μέτρια ή ισχυρή ανδρογόνο δράση που δεν κατακρατεί νερό.

Οι αρχάριοι στη θεραπεία με στεροειδή και οι λιγότερο ανεπτυγμένοι λαμβάνουν μια καλή αύξηση στην ευθεία και τους μυς χωρίς να κατακρατούν νερό όταν λαμβάνουν 50-100mg Primobolan την ημέρα και 150mg ενέσιμο Winstrol/εβδομάδα. Οι προχωρημένοι μιλούν για ποιοτική αύξηση και μείωση των μυών όταν χρησιμοποιούν 150mg Primobolan/ημέρα Winstrol Depot κάθε 2 ημέρες και 76mg Parabolan/ημέρα.

Τα χάπια Primobolan έχουν μια βασική χορήγηση κατά την περίοδο της προπόνησης για τους αγώνες, ειδικά για τις γυναίκες, επειδή η οξική μορφή δεν αρωματίζεται σε οιστρογόνα και δεν συγκρατεί το νερό στον οργανισμό. Μια ιδιαίτερη ποιότητα του Primobolan είναι το γεγονός ότι είναι χρήσιμο στην καύση λίπους.

Αν και πολύ καλύτερα θα είναι να χρησιμοποιήσετε τη χημική ουσία κατευθείαν στο σημείο όπου χρειάζεται, με αυτόν τον τρόπο η ουσία εισέρχεται στο αίμα μέσω του δέρματος. Η χρήση του Primobolan απευθείας στο δέρμα συνδυάζεται με θειικό διμεθύλιο το οποίο είναι μία από τις ελάχιστες ουσίες που περνούν εντελώς μέσα από το δέρμα και φτάνουν στον οργανισμό.

Ο Dan Duchaine που ονομάζεται “γκουρού των στεροειδών” έγραψε στο βιβλίο του με τίτλο Ask the Guru έγραψε: “Η συμβουλή μου είναι να αγοράσετε ένα τσόχαρο και ένα πιστόλι, να χτυπήσετε 4 χάπια Primobolan των 5 mg το καθένα, να ρίξετε ¼-1/2 κουταλάκια του γλυκού διμεθυλοσουλφοξείδιο του 99%, να αναμίξετε μέχρι να διαλυθεί πλήρως. Διαλύστε τη σύνθεση με νερό μέχρι να διαλυθεί το 55% του μίγματος (1:1- διμεθυλοσουλφοξείδιο: νερό) και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε αυτό το διάλυμα στο δέρμα σε σημεία όπου το λίπος είναι δύσκολο να καεί, ή ακόμα και όταν ακολουθείτε μια σκληρή δίαιτα.

Το στεροειδές διεισδύει στο δέρμα και περνάει στο αίμα. Το σημαντικό είναι απλώς να βάζετε την ουσία στο δέρμα και όχι να την τρίβετε. Αρκούν μία ή δύο εφαρμογές την ημέρα. “Μια άλλη δυνατότητα για να αποφύγετε την καταστροφή της ουσίας Primobolan στο συκώτι είναι να σφυρηλατήσετε τα χάπια και να τα πιείτε με βιταμίνη Ε.

Η σύνθεση-βιταμίνη Ε σε λάδι μπαίνει στο αίμα όπως το Andriol, πράγμα που σημαίνει ότι η απορρόφηση γίνεται αμέσως μέσω του λεμφικού συστήματος και η ουσία αποφεύγει το πτερύγιο που οδηγεί στο συκώτι. Επειδή το χάπι του Primobolan δεν περιέχει την 17-alfa αλλά περιέχει την 17-alfa-υδροξυ ομάδα αυτές είναι ακίνδυνες για το συκώτι. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει αύξηση της χολερυθρίνης και του φωσφορικού αλκαλοειδούς κ.λπ.

Το προϊόν δεν δημιουργεί ανεπιθύμητη αντίδραση ορατή επειδή δεν αρωματίζεται, δεν συγκρατεί νερό, δεν περιέχει την 17-αφλα και είναι ένα ασθενές ανδρογόνο. Πολλές φορές, η αρτηριακή πίεση, τα χαρακτηριστικά του ήπατος, το επίπεδο της χοληστερόλης δεν ξεπερνά τα φυσιολογικά όρια, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Primobolan χρησιμοποιείται με επιτυχία τόσο σε γυναίκες όσο και σε αθλητές που ασχολούνται με την υγεία τους. Επειδή το Primobolan είναι μια υδροτεστοστερόνη που προέρχεται μπορεί να αυξήσει την πτώση των μαλλιών.

Αυτό το φαινόμενο αρρενωπότητας είναι εξαιρετικά σπάνιο και η ημερήσια δόση για τις γυναίκες είναι 50-100mg/ημέρα. Οι προχωρημένοι bodybuilders συνδυάζουν 75mg Primobolan/ημέρα με 50mg Winstrol/εβδομάδα και 50mg προπιονική τεστοστερόνη/εβδομάδα. Στη ρωσική αγορά, τα χάπια Primobolan υπάρχουν σε δύο μορφές: 30 χάπια των 5mg/ χάπι (η μέση τιμή στη Μόσχα είναι 25-30$) και Primobolan S 50 των 25mg/ χάπι (110-120$).

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here