Κύκλος μόνο Dianabol

Όπως λέει και το θέμα, παρακάτω θα μιλήσουμε για έναν κύκλο μόνο με Dianabol. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές αναβολικό στεροειδές, θα έλεγα ότι είναι ίσως το πιο χρησιμοποιούμενο αναβολικό στεροειδές στον κόσμο, ίσως ακόμη περισσότερο από την τεστοστερόνη deca!

Παρά το γεγονός ότι πιστεύω ότι το Dianabol θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται ως ένα εναρκτήριο λάκτισμα ή συμπλήρωμα σε έναν ενέσιμο κύκλο, όπως ένας κύκλος τεστοστερόνης, deca, μερικοί άνθρωποι έχουν τις δικές τους απόψεις και το χρησιμοποιούν σε έναν κύκλο μόνο με Dianabol (εκείνοι που τείνουν να φοβούνται τα ενέσιμα)

Θυμηθείτε ότι τα ενέσιμα στεροειδή είναι συνήθως ασφαλέστερα από τα από του στόματος στεροειδή. Είναι πολύ πιο ήπια όσον αφορά την τοξικότητα.

Λίγες περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό παρακάτω.

Αυτή η αύξηση του βάρους προκύπτει από την ανάπτυξη των μυϊκών ινών, καθώς και από την κατακράτηση νερού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Dianabol αρωματίζεται εύκολα και ως αποτέλεσμα έχει υψηλές οιστρογονικές ιδιότητες. Δεδομένου ότι το ενέσιμο Dianabol (Methandienone) είναι ένα στεροειδές 17-AA, θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι τοξικό για το συκώτι εάν χρησιμοποιείται σε υψηλές δόσεις ή για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. τα 15-40 mg Dianabol ανά ημέρα θα πρέπει να είναι επαρκή για τον αρχάριο, και αυτή η δόση δεν θα πρέπει να τρέχει για πολύ περισσότερο από 4-6 εβδομάδες το πολύ, και να χρησιμοποιείται κυρίως για την εκκίνηση ενός κύκλου, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Οι κύκλοι μόνο με Dianabol είναι μια κακή ιδέα για τους αρχάριους, δεδομένου ότι το Dianabol (Methandienone) είναι ένας πιο ισχυρός παράγοντας από τα περισσότερα ενέσιμα στεροειδή και ο αθλητής θα πρέπει να δουλέψει μέχρι ένα επίπεδο στο οποίο το Dianabol μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε μια στοίβα στεροειδών. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε την τάση του σώματός σας για παρενέργειες και το να ξεκινάτε αργά είναι πολύ σημαντικό.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Dianabol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk D-Bal, Εδώ είναι ο λόγος:

D-Bal νέα ισχυρή φόρμουλα μιμείται όλα τα κέρδη του Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, ο παππούς των στεροειδών) χωρίς όλες τις παρενέργειες. Είναι η κορυφαία, ασφαλής εναλλακτική λύση για Dianabol. Αν θέλετε κέρδη, θέλετε D-Bal.

Συνδύασαν μια μοναδική επιλογή συστατικών για να κάνουν περισσότερα από το να αυξήσουν απλά τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα. Η ειδική φόρμουλα της D-Bal σας βοηθά σε διάφορους βασικούς τομείς για να ενδυναμώσει ΚΑΙ να θεραπεύσει.

Με D-Bal, δεν είναι μόνο για το κέρδος? σας βοηθά επίσης να διατηρήσει. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Νομική Dianabol (Methandrostenolone) Εναλλακτική λύση
  • Ασφαλή φυσικά συστατικά
  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Σούπερ δύναμη και αντοχή
  • Μεγάλη εστίαση και κίνηση
  • Γρήγορα αποτελέσματα μέσα σε 30 ημέρες
  • Δωρεάν για κάθε 3ο στοιχείο
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
  • Και απολύτως καμία βελόνα ή συνταγές
D-Bal Dianabol steroid alternative

Καλύτερα για:

  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Αύξηση της δύναμης
  • Μείωση του μυϊκού πόνου
  • Απογύμνωση του σωματικού λίπους
  • Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Αποκτήστε το δικό σας σε:: d-Bal επίσημη ιστοσελίδα

Παρενέργειες

Προκειμένου να κατανοήσουμε τις παρενέργειες του Dianabol, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πρώτα τι κάνει το Dianabol μέσα στο σώμα. Το Dianabol είναι ένα αναβολικό στεροειδές, που σημαίνει ότι μιμείται την ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη στο σώμα. Όταν λαμβάνεται από το στόμα, το Dianabol πρέπει πρώτα να υποστεί επεξεργασία από το ήπαρ, το οποίο στη συνέχεια το στέλνει στην κυκλοφορία του αίματος. Μικρές αλλαγές γίνονται στο φάρμακο για να γίνει πιο δύσκολο για το συκώτι να το διασπάσει, και εξαιτίας αυτού, το από του στόματος Dianabol μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένη ηπατική βλάβη εάν ληφθεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή είναι η πρώτη σημαντική παρενέργεια του Dianabol.

Προσωπικά συνιστώ τη χρήση γαϊδουράγκαθου γάλακτος, ως συνήθως, για την προστασία του ήπατος. Θα συνιστούσα να ξεκινήσετε το γαϊδουράγκαθο γάλακτος περίπου 2 εβδομάδες πριν από τον κύκλο, να το συνεχίσετε καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου και τελικά να το τερματίσετε 2 εβδομάδες μετά τον κύκλο για να σκοτώσετε αποτελεσματικά οποιεσδήποτε τοξίνες ή οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη στο ήπαρ και τέλος να βοηθήσετε με τη διαδικασία αναγέννησης του ήπατος.

Η συνιστώμενη δοσολογία και διάρκεια

ΤοDianabol πρέπει να λαμβάνεται σε διαιρεμένες δόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ορισμένοι συνιστούν να λείπει μια Κυριακή ή μια μη προπονητική ημέρα για να δώσετε στο συκώτι μια μέρα ρεπό μια φορά την εβδομάδα. Αλλά όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν, θεωρώ ότι αυτό είναι αρκετά ανόητο και μια ελαττωματική θεωρία. Αν σταματήσετε το κάπνισμα για μία ημέρα, αλλά καπνίζετε 6 ημέρες την εβδομάδα, αυτό δεν θα σας εμποδίσει να πάθετε καρκίνο του πνεύμονα, έτσι δεν είναι

Ο αναστολέας αρωματοποίησης Nolvadex είναι καλύτερο να λαμβάνεται πριν από τον ύπνο.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τη μυϊκή ανάπτυξη με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Bulking Stack, να γιατί:

Είναι ένα μοναδικό προϊόν για τους bodybuilders. Ο συνδυασμός φυσικών και ασφαλών, αλλά απίστευτα αποτελεσματικών συστατικών αυξάνει τη μυϊκή σας ανάπτυξη μέχρι το απόλυτο επίπεδο. Θα σας χαρίσει σκληροπυρηνική μυϊκή μάζα, ανώτερη δύναμη και γρήγορο χρόνο αποκατάστασης.

Τέσσερα best-selling, ισχυρά προϊόντα διόγκωσης συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το βέλτιστο αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σας για να χτίσετε γρήγορα μυς.

Ωρα να μαζέψεις κιλά. Γρήγορα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση
  • Οργανικά και ασφαλή συστατικά;
  • Αποδεδειγμένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα
  • Επιβεβαιωμένη από χιλιάδες bodybuilders;
  • Δεν υπάρχει απώλεια κερδών μετά το τέλος του κύκλου;
  • Δεν χρειάζεται PCT;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk bulking stack

Καλύτερο για:
– Γρήγορη μυϊκή αύξηση
– Αύξηση της δύναμης
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Απογύμνωση του σωματικού λίπους
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bulking Stack

Ωστόσο, αν αποφασίσετε να κάνετε έναν κύκλο μόνο με Dianabol, σας συνιστώ τα εξής

Αυτό είναι για έναν πρώτο χρήστη.

Dianabol 40mg ημερησίως για 1-8 εβδομάδες

Για έναν πιο ενδιάμεσο χρήστη κύκλο dbol 50mg για 1-8 εβδομάδες

Και τέλος Dianabol 60mg για 1-8 εβδομάδες

Το Nolvadex θα λαμβάνεται στα 20mg ημερησίως για το σύνολο των 6 εβδομάδων.

ΠΟΤΕ μην υπερβείτε τα 60mg. Με κάθε ειλικρίνεια νομίζω ότι οι αρνητικές παρενέργειες υπερτερούν ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ πιθανής καλής θετικής παρενέργειας, όπως η οικοδόμηση των μυών και η αποκατάσταση που θα μπορούσατε ακόμη και να ελπίζετε να πάρετε.

Ενώ η παραπάνω συμβουλή μπορεί να είναι κάτι που ακούτε συχνά, μην την υποτιμάτε.

Ένας κύκλος μόνο dianabol θα πρέπει να προσθέσει ακόμα 8 έως 10lbs μυϊκής μάζας στο πλαίσιο σας και θα πρέπει να είστε σε θέση να διατηρήσετε το ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από αυτό εάν εκπαιδεύετε, τρώτε και σηκώνετε σωστά!

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά πότε ήταν κάτι που άξιζε να επιτευχθεί εύκολα

Ως συμβουλή μπόνους, θα σας δείξω τον καλύτερο τρόπο για να στοιβάζετε το Dianabol με την τεστοστερόνη.

Κατά τη γνώμη μου για έναν πρώτο χρήστη θα ήταν τεστοστερόνη στα 500mg κάθε 5 ημέρες, χρήση ENTH και Dianabol στα 40mg καθημερινά για τις πρώτες 6 εβδομάδες.

Η τεστοστερόνη θα τρέξει για 14 εβδομάδες, αυτό θα σας δώσει μερικά μεγάλα στερεά κέρδη στη μυϊκή μάζα και φυσικά θα σας αφήσει να φαίνεστε φανταστικοί!

Και πάλι, βασικές συμβουλές, ναι! Ναι! Αλλά όλα λειτουργούν και είναι αυτό που σας δίνει το 95% των αποτελεσμάτων σας!

Επίσης να θυμάστε ότι όταν παίρνετε Dianabol μπορείτε να κρατήσετε περισσότερη κρεατίνη μέσα στη μυϊκή σας μάζα με ΠΟΛΥ μεγαλύτερη ευκολία.

Πάρτε περίπου 20 γραμμάρια κρεατίνης την ημέρα για ένα μήνα και γεμίστε πραγματικά αυτούς τους μυς!

Συνολικά, περιμένετε κέρδη γύρω στα 10/15lbs και θα πρέπει να προσθέσετε βάρος στη μπάρα – τουλάχιστον 10 έως 20lbs είναι ρεαλιστικά για τους κύριους ανυψωτήρες, αν όχι περισσότερα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

Κύκλος Dbol μόνο σε βάθος

Υπάρχουν συνεχείς συζητήσεις σχετικά με τον κύκλο και τη δοσολογία Dbol- αν πρέπει να πάρετε μόνο κύκλο dbol ή στοιβαγμένο dbol με παρόμοια στεροειδή όπως τεστοστερόνη ή Trenbolone.

Αυτό το άρθρο προσπαθεί να απαντήσει σε μερικές από αυτές τις ερωτήσεις και να αφήσει κάποιες στο προσωπικό σας συμπέρασμα..

Το Dianabol (ή Dbol όπως είναι ευρέως γνωστό) είναι ένα από τα πιο περιζήτητα στεροειδή στην αγορά.

Οι περισσότεροι αρχάριοι bodybuilders που θέλουν να ξεκινήσουν τον πρώτο τους κύκλο στεροειδών και να αποκτήσουν γρήγορα αποτελέσματα συχνά στρέφονται στο D-bol για καλό λόγο.

Όντας ένα από τα πιο ισχυρά από του στόματος στεροειδή που είναι γνωστό ότι παρέχει γρήγορα αποτελέσματα και διαφημίζεται ως το “πρωινό των πρωταθλητών”, είναι ένα στεροειδές που εκτιμάται ευρέως τόσο από τους επαγγελματίες αθλητές όσο και από τους λάτρεις του γυμναστηρίου.

Η δημοτικότητα του Dianabol μπορεί να αποδοθεί στα ισχυρά αναβολικά και ανδρογόνα αποτελέσματα που βιώνουν οι χρήστες μετά τη χρήση του φαρμάκου για μικρό χρονικό διάστημα.

Και εκτός του ότι είναι ένα ισχυρό συμπλήρωμα διόγκωσης, το Dbol είναι επίσης αρκετά φθηνό και έχει ήπιο κίνδυνο παρενεργειών όταν χρησιμοποιείται υπεύθυνα.

Υπάρχουν συχνά πολλές ερωτήσεις γύρω από τη χρήση του Dbol ως το μοναδικό στεροειδές σε έναν κύκλο..

Για παράδειγμα, πολλοί αρχάριοι με ελάχιστες ή καθόλου γνώσεις για τα από του στόματος στεροειδή μπορεί να θέλουν να μάθουν ποια είναι η σωστή δοσολογία για έναν κύκλο μόνο με Dbol ή πόσο καιρό θα πρέπει να διαρκέσει. Τα ζητήματα με τις παρενέργειες είναι επίσης μια σημαντική ανησυχία.

Με όλα αυτά κατά νου, ο στόχος αυτού του οδηγού είναι να σας βοηθήσει να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον κύκλο μόνο Dianabol και πώς να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

Οφέλη ενός κύκλου μόνο με Dbol

“Τι μπορώ να περιμένω από την πρώτη μου προσπάθεια για κύκλο στεροειδών μόνο με ντομπλό;” είναι μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις σε πολλά φόρουμ και πίνακες μηνυμάτων στεροειδών.

Λοιπόν, η απλή απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ότι ένας κύκλος μόνο με Dbol μπορεί να προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα, αλλά έχει επίσης μερικά μειονεκτήματα.

Πριν εμβαθύνουμε σε αυτό, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τι να περιμένουμε από άποψη οφελών όταν χρησιμοποιούμε Dianabol ως το μοναδικό στεροειδές κατά τη διάρκεια ενός κύκλου διόγκωσης.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό Anavar στεροειδές?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Anvarol, εδώ είναι γιατί:

Το Anvarol βελτιώνει τη δύναμη και την ενέργειά σας διεγείροντας τη σύνθεση φωσφοκρεατίνης εντός του μυϊκού σας ιστού. Ιδανικό για κύκλους κοπής, θα τεμαχίσετε το λίπος διατηρώντας παράλληλα τους άπαχους μυς, δίνοντας στο σώμα σας μια εξαιρετικά άπαχη και κομμένη εμφάνιση. Κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Αυτή η εναλλακτική λύση της Anavar Oxandrolone αυξάνει τα επίπεδα φωσφοκρεατίνης σας, βοηθώντας να δημιουργήσετε ATP πιο γρήγορα και δίνοντάς σας την ενέργεια που χρειάζεστε για να πιέσετε πιο σκληρά και περισσότερο κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας.

Το Anvarol σας δίνει τη συνεχή ενέργεια και την εκρηκτική δύναμη που χρειάζεστε για να ωθήσετε τις προπονήσεις σας σκληρότερα και περισσότερο, ενώ τεμαχίζει το λίπος για ένα σκληρότερο, πιο αιχμηρό, πιο αδύνατο σώμα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής και νόμιμη Anavar Εναλλακτική λύση
  • Εκρηκτική δύναμη & δύναμη
  • Αποτεφρώστε το σπλαχνικό & υποδόριο λίπος
  • Διατηρήστε τον άπαχο μυ όταν κόβετε θερμίδες
  • Βελτιωμένη μυϊκή σκληρότητα & πυκνότητα
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
Anvarol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Προωθεί την ΓΡΗΓΟΡΗ απώλεια λίπους
  • Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας
  • Διατηρεί τους άπαχους μύες
  • Μετά την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε: επισκεφθείτε Anvarol επίσημη ιστοσελίδα

Δεν υπάρχει ανάγκη για ενέσεις

Εάν θέλετε να αποκτήσετε μυς χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ενέσεις με στεροειδή, ένας κύκλος μόνο με Dbol αποτελεί ιδανική επιλογή.

Ενώ το Dianabol είναι επίσης διαθέσιμο ως ένεση που φέρει την εμπορική ονομασία Reforvit-B, είναι κυρίως διαθέσιμο σε μορφή χαπιού.

Η λήψη δισκίου Dianabol δεν είναι μόνο ανώδυνη αλλά και εύκολη, αφού δεν χρειάζεται να μάθετε δεξιότητες όπως η εύρεση ενός σημείου ένεσης ή η εφαρμογή επιδέσμων.

Αυξάνει τη δύναμη και τη μάζα χωρίς λίπος

Η έρευνα έχει διαπιστώσει ότι το Dianabol προάγει την αναερόβια γλυκόλυση και προκαλεί τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος στο σώμα.

Αυτό με τη σειρά του πυροδοτεί τη γλυκογένεση, πράγμα που σημαίνει ότι το γαλακτικό οξύ χρησιμοποιείται από τον μυϊκό ιστό για τη σύνθεση γλυκογόνου.

Η όλη διαδικασία αυξάνει τα αποθέματα ενέργειας στο σώμα, εξηγώντας περαιτέρω γιατί τα επίπεδα ενέργειας τείνουν να εκτοξεύονται στα ύψη όταν χρησιμοποιείτε Dianabol για την ενίσχυση της σωματικής απόδοσης.

Θα πρέπει επίσης να αναμένεται αύξηση της μάζας, δεδομένου ότι το Dbol είναι γνωστό ότι αυξάνει την κατακράτηση αζώτου και τη σύνθεση πρωτεϊνών, δύο από τις πιο σημαντικές διαδικασίες για την ανάπτυξη των μυών.

Γρήγορα κέρδη μετά από ένα σύντομο κύκλο

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, ένας κύκλος dianabol παρέχει γρήγορα κέρδη. Αλλά παρόλο που είναι σύνηθες να παρατηρείται ταχεία αύξηση του βάρους και αυξημένη δύναμη κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο εβδομάδων, μην ξεγελιέστε από τα αρχικά κέρδη, αφού μεταξύ 30% – 45% αποτελούνται από βάρος νερού.

τα “πραγματικά” κέρδη μάζας θα ξεκινήσουν συνήθως μέσα σε 4 έως 6 εβδομάδες, όταν το σώμα σας είναι σε θέση να συνθέτει πρωτεΐνες πιο αποτελεσματικά.

Αυξάνει την οστική πυκνότητα

Τα ισχυρά οστά είναι σημαντικά – ειδικά για τους χρήστες στεροειδών που σηκώνουν βάρη για να χτίσουν μυς.

Ευτυχώς, το Dianabol αυξάνει την ορυκτή οστική πυκνότητα, η οποία με τη σειρά της επιτρέπει στους power-lifters να υποστηρίζουν βαριά φορτία κατά την άσκηση.

Τα ευρήματα ερευνών έχουν βρει ακόμη και ότι το D-bol είναι πιο αποτελεσματικό από το συμπλήρωμα ασβεστίου στη μείωση της οστεοπόρωσης.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Trenbolone?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Trenorol, εδώ είναι ο λόγος:

Ίσως το πιο ευέλικτο στεροειδές όλων των εποχών. Περιμένετε τεράστια κέρδη μυών, φοβερή δύναμη και ισχύ, εκπληκτική φυσική κατάσταση, γρήγορη επούλωση και όλα τα υπόλοιπα ενδιάμεσα. Χρησιμοποιήστε το για διόγκωση ή κοπή. Ό,τι κι αν θέλετε, το Trenorol το προσφέρει – γρήγορα.

Το Trenorol επιτρέπει στον μυϊκό ιστό σας να διατηρεί περισσότερο άζωτο, ένα από τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Περισσότερο άζωτο και περισσότερη πρωτεΐνη σημαίνει τεράστια μυϊκά κέρδη και επιταχυνόμενη καύση λίπους.

Ο ήρωας δράσης των νόμιμων στεροειδών, το Trenorol δίνει μια πανίσχυρη γροθιά, παρέχοντας ακατέργαστη δύναμη, καθαρό μυ και εκμηδενίζοντας το λίπος, αφήνοντάς σας γυμνασμένο, σκληρό, σχισμένο και έτοιμο. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & Νομική Τρεμπολόνης Εναλλακτικές
  • Μέγα μυϊκή μάζα
  • Τεμαχισμός λίπους χωρίς να χάσει μάζα
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Καταπληκτική φυσική κατάσταση
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
trenorol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Μυϊκή μάζα
  • Αύξηση της δύναμης και της ισχύος
  • Ολόπλευρη βελτίωση της φυσικής κατάστασης
  • Πριν την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε:: trenorol επίσημη ιστοσελίδα

Πώς να εκτελέσετε έναν κύκλο μόνο με Dianabol και να διατηρήσετε τα περισσότερα από τα κέρδη

Εάν έχετε αποφασίσει να δοκιμάσετε έναν κύκλο μόνο με Dbol (χωρίς στοίβαξη με άλλα προϊόντα), φροντίστε να μάθετε για τις κατάλληλες τεχνικές δοσολογίας και χρονισμού, καθώς αυτές οι δύο σημαντικές πτυχές θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στα αποτελέσματα που θα έχετε.

Σε γενικές γραμμές, ένας κύκλος Dbol διαρκεί συνήθως 4 έως 6 εβδομάδες, αλλά μπορεί να διαρκέσει περισσότερο ανάλογα με τη δόση Dianabol που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε.

Αποκτήστε σωστή γνώση της δοσολογίας Dianabol

Η συνήθης δοσολογία ντιμπόλ κυμαίνεται από 20mg έως 50mg καθημερινά. Και όσο υψηλότερη είναι η δόση, τόσο μικρότερη θα είναι η διάρκεια χρήσης.

Έτσι, οι χρήστες του πρώτου κύκλου στεροειδών που αναζητούν οφέλη στην περιοχή των 20mg/ημέρα θα πρέπει να είναι ασφαλείς τρέχοντας μόνο D-bol για 8 εβδομάδες.

Εάν αναζητάτε πιο έντονα κέρδη στη δύναμη και την άλιπη μάζα, μια ημερήσια δόση 30 έως 40mg για 4 έως 6 εβδομάδες εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της σφαίρας της ασφάλειας.

Ο καλός συγχρονισμός της δοσολογίας dianabol μπορεί επίσης να βοηθήσει τους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό το στεροειδές.

Λόγω του σύντομου χρόνου ημιζωής του στεροειδούς dbol μόλις 3 έως 4 ώρες, οι χρήστες που αναζητούν κυρίως κέρδη δύναμης μπορούν να επωφεληθούν λαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της ημερήσιας δόσης τους πριν από τις προπονήσεις και λίγες ώρες αργότερα κατά τη διάρκεια της περιόδου μετά την προπόνηση.

Αυτή η τεχνική δοσολογίας σας δίνει το καλύτερο και από τις δύο λέξεις, επειδή το μεγάλο μέρος για μια ημερήσια δόση D-bol που λαμβάνεται 1 έως 2 ώρες πριν από τις προπονήσεις ενισχύει σημαντικά την απόδοση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ το υπόλοιπο κομμάτι συνεχίζει την πρωτεϊνική σύνθεση κατά την ανάπαυση.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι το Dianabol έχει υψηλή συγγένεια μετατροπής της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι bodybuilders το λαμβάνουν μαζί με έναν αναστολέα αρωματάσης.

Αυτό συμβαίνει επειδή το Anabol έχει πολλές παρενέργειες και μία από τις πιο σημαντικές παρενέργειες είναι ότι μπορεί να αρωματίσει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνα στο σώμα σας με αποτέλεσμα:

  • γυναικομαστία
  • υπερβολική κατακράτηση νερού
  • υψηλή αρτηριακή πίεση και καρδιακά προβλήματα
  • αλλαγές στα επίπεδα χοληστερόλης με πτώση της HDL χοληστερόλης, αύξηση της LDL ή κακής χοληστερόλης κ.λπ.

Προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν αυτές οι παρενέργειες, το Anabol συνδυάζεται σχεδόν πάντα με έναν αναστολέα αρωματάσης ή ένα συμπλήρωμα τεστοστερόνης που μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των επιπέδων τεστοστερόνης στο σώμα σας.

Ή… Διαδώστε τη δοσολογία Dbol

Ένας άλλος συνηθισμένος τρόπος χρήσης του D-bol είναι να κατανέμετε τη δόση κατά τη διάρκεια της ημέρας..

… για παράδειγμα, αν συμπληρώνετε 30mg/ημέρα, μπορείτε να μοιράσετε τη δόση σε 3 λήψεις των 10mg κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Η διασπορά της πρόσληψης των δόσεων Dbol εξασφαλίζει ότι υπάρχει μια σταθερή ροή του φαρμάκου στο σύστημά σας, μεγιστοποιώντας έτσι την αναβολική δραστηριότητα.

Επειδή οι κύκλοι Dianabol δεν διαρκούν περισσότερο από μερικές εβδομάδες, είναι εύκολο να χάσετε τα περισσότερα από τα κέρδη μόλις σταματήσει η χρήση στεροειδών.

Προκειμένου να διατηρήσετε τα περισσότερα από τα κέρδη που πραγματοποιήσατε, η σωστή διατροφή είναι επομένως απαραίτητη.

Έτσι, αν ήσασταν αρχικά 200 κιλά και προσθέσατε 15 κιλά μετά τον κύκλο, θα πρέπει να τρώτε σαν 215 κιλά για να διατηρήσετε την προστιθέμενη άλιπη μυϊκή μάζα.

Τα επίπεδα δύναμης μπορούν επίσης να διατηρηθούν με την τήρηση ενός μακροχρόνιου προγράμματος άσκησης.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Winstrol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι το CrazyBulk Winsol, να γιατί:

Το Winsol λειτουργεί ως ενισχυτικό ενέργειας, κάνοντας την προπόνησή σας πιο δυναμική και αποτελεσματική. Ταυτόχρονα, αυξάνει τη ροή του αίματος στους μυς σας. Με αυτόν τον τρόπο, το σώμα σας παράγει περισσότερη ενέργεια, ενώ καίει θερμίδες στον λιπώδη ιστό. Επιπλέον, το Winsol διεγείρει ελαφρώς την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία είναι επίσης ευεργετική για την απώλεια περιττού λίπους.

Το Winsol είναι μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση στο Winstrol (Stanozolol), το στεροειδές που χρησιμοποιείται από bodybuilders και αθλητές παγκοσμίως για πραγματικά τιτάνιες επιδόσεις. Χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια κύκλων κοπής για να μειώσετε το σωματικό σας λίπος, διατηρώντας παράλληλα άπαχο, σιδερένιο μυ με αυξημένη αγγείωση. Κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Θυμάστε το τραγούδι των Daft Punk “Πιο σκληρά, καλύτερα, γρηγορότερα, πιο δυνατά”; Αυτό είσαι εσύ με το Winsol. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής και νόμιμη Winstrol (Stanozolol) Εναλλακτική λύση
  • Διατηρήστε τη μυϊκή μάζα ενώ απογυμνώνετε το λίπος
  • Σκισμένη σωματική διάπλαση για τον ανταγωνισμό και την παραλία
  • Rock Hard καθορισμένοι μύες
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Μέγιστη Δύναμη, Ταχύτητα & Ευκινησία
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο
Winsol cutting steroid alternative

Καλύτερο για:

  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δύναμη
  • Βελτιώνει την απόδοση
  • Σχηματίζει τέλεια σωματική διάπλαση
  • Πάρτε με το κύριο γεύμα

Πάρτε το δικό σας στο: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Winsol

Μειονεκτήματα ενός κύκλου μόνο με Dianabol

Αν και η χρήση μόνο του D-bol μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πολλή μυϊκή μάζα και δύναμη και θεωρείται από τους περισσότερους ως το καλύτερο στεροειδές για διόγκωση.

Προωθεί εκπληκτικά αποτελέσματα σε λίγες μόνο σύντομες εβδομάδες, αλλά δεν είναι πάντα ο καλύτερος κύκλος στεροειδών σε κάθε περίπτωση.

Αυτό που συνήθως συμβαίνει όταν σταματάτε έναν κύκλο μόνο με Dbol είναι ότι τα κέρδη που κάνατε αρχίζουν να εξαφανίζονται γρήγορα, μερικές φορές εξίσου γρήγορα όπως ήρθαν

Βέβαια, θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να παρατείνετε τα κέρδη Dbol χρησιμοποιώντας το στεροειδές για μήνες, αλλά αυτό θα έχει dbol παρενέργειες στο συκώτι σας.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η χρήση D-bol περιορίζεται συνήθως σε λίγες εβδομάδες είναι ότι αυτό το στεροειδές φέρει μια ισχυρή ηπατοτοξική φύση.

Με άλλα λόγια, αυτό το στεροειδές είναι επιβλαβές για το συκώτι και ως εκ τούτου η διακοπή του κύκλου είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία της ηπατικής λειτουργίας και την αποφυγή ζημιών.

Καλύτερος κύκλος Dbol για αρχάριους

Ως από του στόματος στεροειδές για αρχάριους, τα δισκία dianabol μπορούν να είναι αρκετά αποτελεσματικά από μόνα τους.

Ωστόσο, το Dianabol τείνει να έχει αρνητική επίδραση στις λειτουργίες του HPTA καταστέλλοντας τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης.

Για το λόγο αυτό, είναι καλύτερο να το στοιβάζετε με μια εξωγενή μορφή τεστοστερόνης.

Ένας τυπικός κύκλος τεστοστερόνης + Dianabol για αρχάριους μπορεί να εκτελεστεί ως εξής:

  • Εβδομάδες 1 έως 4: 20mg/ημέρα Dianabol
  • Εβδομάδες 1 έως 12: 300 έως 500mg/εβδομάδα τεστοστερόνη Enanthate

Για τους αρχάριους, αυτός είναι ουσιαστικά ένας σταθερός πρώτος στεροειδής κύκλος ή εισαγωγικός κύκλος, καθώς προσφέρει ακριβώς τα σωστά στοιχεία που απαιτούνται για να κατανοήσετε τον αντίκτυπο που έχει το Dianabol στο σώμα σας.

Συνιστάται να μην υπερβείτε τις δόσεις που αναφέρονται παραπάνω, αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε στεροειδή, επειδή με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται ο κίνδυνος παρενεργειών, όπως η ακμή και τα ανδρικά βυζιά.

Επιπλέον, δεν θα είστε σε θέση να κατανοήσετε καλύτερα ποια είναι η ατομική σας ανταπόκριση σε αυτά τα φάρμακα βελτίωσης της απόδοσης, πόσο χρειάζεται για να δείτε αποτελέσματα και πόσο περισσότερο μπορείτε να ανεχτείτε.

Συμβουλές για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε και να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη του Dbol

Ενώ είναι κακή ιδέα να χρησιμοποιείτε το Dbol μόνο με την προϋπόθεση της διατήρησης των κερδών, όλοι οι σκληρά κερδισμένοι μύες και τα επίπεδα δύναμης δεν χρειάζεται να πάνε χαμένα μόλις σταματήσετε τον κύκλο.

Δεδομένου ότι δεν είναι δυνατόν να συμπληρώνετε D-bol επ’ αόριστον λόγω ανησυχιών για ηπατική τοξικότητα, ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη είναι να προσθέσετε ένα στεροειδές μακρού εστέρα στον κύκλο σας.

Για παράδειγμα, είναι σύνηθες για τους αρχάριους bodybuilders να συμπεριλαμβάνουν στη στοίβα του dianabol μια ενέσιμη μορφή τεστοστερόνης, καθώς τα μακρόστενα στεροειδή όπως η deca durabolin και τα παράγωγα τεστοστερόνης όπως το propionate, το enanthate ή το cypionate χρειάζονται εβδομάδες για να απελευθερωθούν στο αίμα.

Το Dianabol, από την άλλη πλευρά, εμφανίζει τα αναβολικά του αποτελέσματα στην αρχή του κύκλου.

Καθώς ο κύκλος Dbol πλησιάζει στο τέλος του σε 4 έως 6 εβδομάδες, θα αρχίσουν να εκδηλώνονται τα πλήρη αποτελέσματα της τεστοστερόνης.

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να διατηρήσουν τα γρήγορα κέρδη που επιφέρουν τα στεροειδή Dianabol για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα έως και 12 εβδομάδων.

Σωστή διατροφή Προπόνηση & ξεκούραση

Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που εμπλέκονται όταν πρόκειται για τη διατήρηση και μεγιστοποίηση των κερδών D-Bol μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η διατροφή σας παίζει τεράστιο ρόλο στη διασφάλιση ότι θα διατηρήσετε τα κέρδη σας.

Η διατροφή σας δεν θα πρέπει να είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ήταν όταν παίρνατε Dianabol.

Ωστόσο, θα χρειαστεί αύξηση των πρωτεϊνών και των θερμίδων για να διατηρήσετε τα κέρδη άλιπης μάζας που πραγματοποιήσατε μετά τον κύκλο.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας όταν προσπαθείτε να διατηρήσετε τα κέρδη μετά το Dbol είναι η άσκηση. Θα χρειαστεί να ασκείστε όπως ακριβώς και πριν, προκειμένου να διατηρήσετε τα επίπεδα δύναμης και να διατηρήσετε τους νέους μυϊκούς ιστούς.

Επιπλέον, η σωστή ξεκούραση είναι ζωτικής σημασίας όταν ασκείστε τακτικά για να διατηρήσετε τους μυς.

Ως γενικός κανόνας, οι προπονήσεις δεν πρέπει να πέφτουν σε συνεχόμενες ημέρες, καθώς το σώμα απαιτεί τουλάχιστον 24 έως 48 ώρες για την αποκατάσταση των μυϊκών ιστών.

Η λήψη μιας ή δύο ημερών ξεκούρασης μεταξύ των ημερών προπόνησης θα αποτρέψει έτσι την εξάντληση εκτός από τη διατήρηση των επιπέδων ενέργειάς σας σε υψηλά επίπεδα. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στη μεγιστοποίηση των κερδών σας από D-bol.

Τέλος, ρωτώ: τι προτιμάτε Τον κύκλο μόνο Dbol ή τη στοίβαξη dbol με τεστοστερόνη, τρεμπολόνη, deca-durabolin ή άλλο στεροειδές

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας για την απώλεια βάρους, την άπαχη μυϊκή μάζα, την ενέργεια ζωής και τους στόχους της λίμπιντο;

Τεστοστερόνη. Είναι ο νονός των ανδρικών ορμονών και η προέλευση όλων των αναβολικών στεροειδών. Testoprime είναι φτιαγμένο για τους άνδρες που θέλουν περισσότερη ενέργεια, να χτίσουν πιο γρήγορα μυς, να βελτιώσουν τη διάθεσή τους ή απλά να δουν μια ώθηση στη λίμπιντό τους, να γιατί:

Είναι φτιαγμένο με έμφαση σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τους άνδρες: να νιώθουν νέοι και γεμάτοι ενέργεια.

ΤοTestoPrime αφορά την καλύτερη ζωή σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, βελτιστοποιώντας τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 Βελτιστοποιημένος μεταβολισμός για να βοηθήσει στην αύξηση της θερμογένεσης και με τη σειρά του να βοηθήσει στην καύση του ανεπιθύμητου λίπους όπως το φλογοβόλο το βούτυρο

➤ Αυξημένη σωματική και πνευματική ενέργεια, ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε μέρα

 Ενισχυμένα κίνητρα και αντοχή που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να είστε ξανά στα 20 σας

➤ Βελτιωμένη σεξουαλική ορμή χωρίς να κουράζεστε πολύ γρήγορα

Καίει το σωματικό λίπος έως και 16%

Μειώνει το στρες έως και 71,6%

Αυξάνει το μέγεθος των μυών κατά έως 138,7%

Βελτιώνει την αντοχή έως και 92.2%

Μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια έως και 12%

Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από τη δική μας ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ χωρίς ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξετε το TestoPrime έναντι κάποιου άλλου προϊόντος;

 Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι βοηθούν στην υποστήριξη υγιών επιπέδων τεστοστερόνης. 

Όμως, πολλές φορές αυτά τα προϊόντα είναι υπερβολικά με τους ισχυρισμούς τους και δεν παρέχουν τις απαραίτητες δόσεις των σωστών συστατικών για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.  

ΤοTestoPrime είναι ειδικά σχεδιασμένο με κορυφαία, κλινικά ελεγμένα φυσικά συστατικά που έχουν συλλεχθεί από όλο τον κόσμο -πολλές φορές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες που είναι δύσκολο να φτάσετε- για να σας παρέχει τις καλύτερες πιθανότητες να συσσωρεύσετε μυς, να κάψετε ανεπιθύμητο λίπος και να βιώσετε αυξημένη λίμπιντο με φυσικό τρόπο.

Προσφέρουν επίσης την καλύτερη εγγύηση στην αγορά, όταν πολλοί άλλοι δεν προσφέρουν καν εγγύηση- γεγονός που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πραγματικά στέκονται δίπλα στο προϊόν τους.

Ξέρουμε ότι τα συστατικά του TestoPrime λειτουργούν. 

ΤοTestoPrime σας επιτρέπει να απολαύσετε τα ατελείωτα προνόμια της περισσότερης διαθέσιμης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του TestoPrime για να μάθετε περισσότερα

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here